jotz написа:Абе, много странни неща стават в тази държава и сега най странното нещо е стадион ``Българска армия``с моловете и офисите построен на общинска земя на концесия за 40 години и собственост на стадиона на МО!!!!!!
Трябва да им се напомни на въпросните пръвърженици с``червени сърца``, че такива отбори като техния нямат аналог извън социалистическия блок т.е. в белите държави.
Драги ``червени сърца``най-лошото е,че сте изпуснали цяла историческа епоха от създаване, градеж на нещо, било то и стадион с офиси и мол. Няма да ви припомням как сте създадени и как са създадени другите дружества, защото ще вляза в полемика с празни глави. Вие даже и устав нямате от създаването, а искате стадион. Дължите над 10 млн на най-различини икономически контрагенти и искате още да задлъжнявате.
Ами хайде драги ``червени сърца``да почнете така, както са почнали примерно Славия и Левски с устав със събиране на най-елементарни средства, както са Ботев сега и да отидете на една поляна, която с доброволен труд да си я направите на модерен стадион с няколоко мола и много офиси за червените фирми. Това е естествения път. Искате пак всичко да лапнете наготово. Стига вече. Ако живеехме в нормална държава с тези задължения вие никога нямаше да сте в А група, а вие искате стадион. Нагло, тъпо и престъпно.
За ваше сведение по време на великата комунистическа власт Славия има стадион/игрище на Руски паметник, който е национализиран от вашите червени дядовци и клуба е изпратен на бунището в Овча купел. Някой от предните беше написал че е парк. Не драги комунсти не е парк, а бунище облагородено от нашите бащи с доброволен труд.
Понеже има доста левскари за Левски няма да говоря. Пътя е същия стадион Юнак и Герена.
Това е естествения път и искам в новините да виждам клуба с ``червени сърца``с кирки и лопати на околовръстния път да строят стадиона с офиси и други екстри.
Поздрави на всички нормални във форума.
Аз искам да ми припомниш как е създаден ЦСКА и ако правилно разбирам намека ти, би ли погледнал подписа ми?
Второ, би ли ми показал примерно устава от създаването на Левски, просто ми е любопитно. Все се говори за него, пък никой не го е виждал. Дай да го видим!
10 милиона дълг?? То бива да закръгляш, ама това твоето е...не знам. Дано не работиш като счетоводител.
Нормалните хора отдавна не виждат комунисти навсякъде около себе си. Не знам защо ти виждаш...