Мнениеот santiliana » 28 май 2010 21:28
Ей хора, осъзнайте се бе! В кой век живеете? За какви предателства, Юди и не знам си какво говорите изобщо? Я се стегнете. В днешно време всеки човек гледа да се добере до по- платена работа, която ще му даде шанс за някакво развитие и естествено- до повече пари. От какъв зор плювате по Данчо? Че бил ни дразнил докато играеше в "чорбата"? Честно казано, на мен ми е през х*я какво е плямпал тогава. Играл е със страст, изпуснал си е нервите. Минало- заминало. Това са нормални неща в живота. Нима вие не сте си изпускали нервите и не сте хулили по този или онзи? Хайде сега да не се правим всички на божи кравички. Сигурен съм, че повечето от нас (включвам и себе си) са имали мигове, когато са изнервени, говорили са неща, за които по- късно са съжалявали, но все пак сме продължили напред, нали?! А сега ще се изживяваме на някакви съдници на Данчо, че видите ли бил един от най- добрите в Чорбаспор, раздавал се за тях и нямал място при нас. Това са пълни глупости. Всеки, който има качества на добър футболист, има място в синия тим. А като покаже и с играта си, че заслужава да носи синята фланелка, за кратко време ще намери и място в сърцата на синята публика. Само си спомнете Ст. Ангелов как за 2 години се превърна в най- универсалния играч на Левски. Така, че пичове, дайте шанс на Данчо и нека го приемем като част от новия Левски. Предпочитам такъв като него- доказан БГ халф- бек, а не някакъв бастун като Бистрон, Ортега, Тевия и знам ли още кой анонимник.
Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !