Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Re: Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Мнениеот MTK » 28 май 2010 20:38

от maivia на 28 Май 2010 18:10
Докато беше в ЦСКА беше един от тарторите на отбора и открито показваше на всички че ненавижда Левски,че ЦСКА е в сърцето му....но какво стана...в последната си година на Армията започна да не попада в титулярния състав и "очарова" феновете с няколко пореди гафа!И сега след 3 месеца в Локо Пд където уж "се чуствал много добре" ще избяга в отбора който по неговите думи ненавижда...прав ти път Данчо ти НИКОГА НЯМА ДА СИ ЕДИН ОТ НАС!!!

P.S Честит да им е на Подуенци....

Данчо едва ли някога истински е бил от цска,доколкото си спомням,понеже не живея от 96 г. в Пловдив,той си беше от Ботев.Според мен той много сгреши с отиването си в цска,а мисля,че тогава и Левски го искаха.А и защо сега да не си поправи грешката.
Последна промяна от MTK на 28 май 2010 20:42, променено общо 1 път.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 28 май 2010 20:40

Все ми е тая за този слабак :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 28 май 2010 20:43

Ако отиде в Левски ще направи грешка, за която ще съжалява много после.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2010 20:45

zavinagicska написа:Когато след всеки мач пред Г сектор си целувал емблемата пял си бии говедата рогати,на второ място в цялата история на ЦСКА по изиграни мачове в европа,и отидеш да играеш в Левски,такъв човек няма морал.Предлагам за историята всеки път като се пише състава на ЦСКА играл мачове името му да не бъде изписвано все не е съшествувал.

Предложението ти е тъпо, но е най-точното мнение от всички!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

iotur

Мнениеот iotur » 28 май 2010 20:47

Сега разбрахте ли защо в северната трибуна е лика единствено на Тошко Янчев - именно за да го виждат боклуци като Тъча и да си хапят ташаците от яд - и 105 години да беше играл в ЦСКА пак ще си остане дребна душица, така че няма кво да го коментираме......NORTH SIDE FOR LIFE !!!!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 28 май 2010 20:55

Данчо е добър футболист. Каквото можа, даде на ЦСКА. Раздаде се и за ЛокоПд. Сега ще направи всичко възможно да играе добре и за Левски. Всичко до тук е абсолютно разбираемо, ако се брои само и единствено това, че е професионалист и трябва да работи някъде, за да изкарва кинти. Но в такива моменти се проявява душевната пе*ерастия, която явно е заразна: Гибона, Мъри, Пелето, сега и Тъча. Независимо, че повечето от тях са били любимци на съответната агитка... Но тъй като такива неща се случват и в "белите" страни, някои си мислят, че е нормално. Да, ама не!!! И в чужбина и у нас такива постъпки се наричат само по един начин: предателство! А то, предателството, си остава за цял живот. И клеймото не подбира дали си син или червен - просто си предател.
Успех на Данчо, където и да играе. Но ако заиграе в Левски,поне аз вече няма да го споменавам - за мъртвите или добро или нищо. Предпочитам второто...

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 28 май 2010 21:21

Ужас егати и селекцията.Къв е тоя Гара Демебеле ли,Гара Бов ли е каква гара е не знам ама го гледах в Локото тоя влиза като за последно всеки мач ще е с червен картон.Освен това мисля че не става за Левски,а става за смях.Колкото до Данчо Тъча още на първия мач ръководството на Левски ще разбере грешката си като чуят мощните освирквания от Сектор 'Б'.Не може да става и дума за сравнение между него и Пелето тъй като Тъча си е символ на ЦСКА,а Пелето беше един играч който не успя там.Пък и Данчо Тодоров мисля че вече е на години и няма да има време да ни спечели и да измие спомена от това как ни е плюл и целувал емблемата с комунистическата звезда.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 май 2010 21:22

За нас червените фенове, в момента в който Данчо подпише с Левски ,той умира,НИКОГА повече нетрябва да доближава армията ,защото ще му е АД !!! :evil: :twisted: Само едно ще кажа предатела си остава предател и никога не се променя и нека напомна на сините фенове,че големия Васил Левски е бил хванат,именно заради предател подобен на Данчо,така че бъдете на щрек за да не виете като вълци после. :o

п.с. Данчо срам ни е от предатели като теб !!! "Не всичко е пари приятелю ! Не всичко е пари !"
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 28 май 2010 21:23

Roger_Federer написа:
santiliana написа:
ehh написа:Какво да мисля? Искам отборът ми да побеждава, пък ако ще и Бин Ладен да дойде като играч.

+1
На същото мнение съм. Щом ще защитава свещената синя фланелка, сме длъжни да го подкрепим. Все пак той ще играе за нашия любим отбор. Това, че е бил дълго време при "чорбата" и се е "заяждал" понякога с нас, е нещо нормално. Всеки един човек, който има амбиции и иска да постига нещо в живота, гори в тези си амбиции и понякога дава воля на емоциите си. И аз да съм, и аз сигурно щях да реагирам, когато съм провокиран от този или онзи. Както и всички вие, пичове. Затова нека бъдем истински привърженици на Левски и да си подкрепяме отбора, без значение кой къде е играл преди това и каква му е биографията. Най- важното е, че сега той е в нашия отбор и защитава нашата клубна емблема и футболни идеали!
Добре дошли, Данчо и Гарра!

Само ЛЕВСКИ!

Изобщо не е във вашия отбор още.Второ ако това стане ще се прояви като голяма к*рва.Данчо Тодоров е играч,който уважавам.Ако беше запонал в Левски,а не беше играл при нас успешно или изобщо тези 7 г. и половина,добре,но да отидеш в Левски след толкова много години на Армията ще е така,как да кажа,продажническо.А левскарите как ще го гледат?Този дето викаше бий говедата,сега е при нас така ще си кажат.А това ще е края за Тъча.Нито той ще има полза от Левски,а какво остава за левски от него.Обявен за ненужен на Армията,нужен в Левски?Е,може,ако искате да се борите за Европа.Но ми е обидно,защото лично аз против него не съм казал никога лоша дума и когато сме си говорили с приятели от ЦСКА,винаги съм го защитавал, и сеаг да се шитне тук,ами не го разбирам.Ако от левски дойде в ЦСКА някой играч също няма да го приема.Не защото Левски е низш клуб или нещо подобно,а защото се знае,известно е на всички,че ЦСКА и Левски са кръвни врагове и да отиваш най-безцеремонно от единия отбор в другия е проява на неуважение към феновете на съответните отбори.Чилика като дойде при нас го приех,защото игра с желание момчето и имаше качества,но съм сигурен,че на доста левскари не им е било приятно.А какво остава за Тодоров,който е друг манталитет,тип боец-много се дъни,но и много тича и гледа да не се предава.И плюеше по Левски и целуваше емблемата и сега какво?!Но да не прибързваме.

+1 Много си прав, Данчо беше голям ЦСКАр и незнам защо си промени мнението толкова бързо. Ако отиде в левски, всички от сектор Г ще го намразим и то много :evil:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 май 2010 21:28

Ей хора, осъзнайте се бе! В кой век живеете? За какви предателства, Юди и не знам си какво говорите изобщо? Я се стегнете. В днешно време всеки човек гледа да се добере до по- платена работа, която ще му даде шанс за някакво развитие и естествено- до повече пари. От какъв зор плювате по Данчо? Че бил ни дразнил докато играеше в "чорбата"? Честно казано, на мен ми е през х*я какво е плямпал тогава. Играл е със страст, изпуснал си е нервите. Минало- заминало. Това са нормални неща в живота. Нима вие не сте си изпускали нервите и не сте хулили по този или онзи? Хайде сега да не се правим всички на божи кравички. Сигурен съм, че повечето от нас (включвам и себе си) са имали мигове, когато са изнервени, говорили са неща, за които по- късно са съжалявали, но все пак сме продължили напред, нали?! А сега ще се изживяваме на някакви съдници на Данчо, че видите ли бил един от най- добрите в Чорбаспор, раздавал се за тях и нямал място при нас. Това са пълни глупости. Всеки, който има качества на добър футболист, има място в синия тим. А като покаже и с играта си, че заслужава да носи синята фланелка, за кратко време ще намери и място в сърцата на синята публика. Само си спомнете Ст. Ангелов как за 2 години се превърна в най- универсалния играч на Левски. Така, че пичове, дайте шанс на Данчо и нека го приемем като част от новия Левски. Предпочитам такъв като него- доказан БГ халф- бек, а не някакъв бастун като Бистрон, Ортега, Тевия и знам ли още кой анонимник.

Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “ЦСКА”