Новите екипи на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ЦСКА - нови екипи?
Ау,какви са тея екипи ве?!Титулярният не ми харесва нещо.
Договорът с Ушевспорт изтича в края на сезона-със сигурност ще има нов договор за нови екипи....най-вероятно Адидас или Пума предвид връзките ни с Германия(Дочев и Емо Костадинов) Адидас си е чиста класика,Пума също са о.к защото предлагат всяка година много и различни модели.Аз исках Hummel......Sleepwalker написа:soilwork,ако вашите екипи изглеждат по този начин,само едно браво може да се каже за избора!Стилни и готини,не като нашите - фланелки за махленски мачлета!

- Sleepwalker
- Контакти:
soilwork написа:Договорът с Ушевспорт изтича в края на сезона-със сигурност ще има нов договор за нови екипи....най-вероятно Адидас или Пума предвид връзките ни с Германия(Дочев и Емо Костадинов) Адидас си е чиста класика,Пума също са о.к защото предлагат всяка година много и различни модели.Аз исках Hummel......Sleepwalker написа:soilwork,ако вашите екипи изглеждат по този начин,само едно браво може да се каже за избора!Стилни и готини,не като нашите - фланелки за махленски мачлета!Найк са отврат
Е чак отврат...Ако има някой от клуба да заяви нормален дизайн и що-годе да има естетически вкус,надали ще изглеждат толкова зле.Просто е въпрос на избор,но като няма кой да го направи,не трябва да се обвинява фирмата според мене.

mitko_r написа:Да, тупаните строят и стадион откакто са дошли. Добре , че имат още хора да им вярват! Незнам дали е уместно, но пък ми е доста смешно...![]()
![]()
"Тупаните" откакто са дошли чакат да им бъде даден ст. "Българска армия", че да строят. Иначе, да, има хора, които им вярват, аз съм сред тях, и нямам причина да не им вярвам

А това, че ти е смешно е супер, смехът е хубаво нещо, със или без причина (за второто не съм много сигурен)...

Е той Гонзо е избирал вашите в Холандия и винаги ми е изглеждал човек без въображение-сигурно затова са толкова класически.Иначе горнището ви е готино....може и резервния да е як.На запад се прави допитване до феновете и тогава се одобрява модела ама тука е БГ-примиряваш се.Фенските предложения ви бяха много яки във старите теми за екипитеSleepwalker написа:soilwork написа:Договорът с Ушевспорт изтича в края на сезона-със сигурност ще има нов договор за нови екипи....най-вероятно Адидас или Пума предвид връзките ни с Германия(Дочев и Емо Костадинов) Адидас си е чиста класика,Пума също са о.к защото предлагат всяка година много и различни модели.Аз исках Hummel......Sleepwalker написа:soilwork,ако вашите екипи изглеждат по този начин,само едно браво може да се каже за избора!Стилни и готини,не като нашите - фланелки за махленски мачлета!Найк са отврат
Е чак отврат...Ако има някой от клуба да заяви нормален дизайн и що-годе да има естетически вкус,надали ще изглеждат толкова зле.Просто е въпрос на избор,но като няма кой да го направи,не трябва да се обвинява фирмата според мене.
Последна промяна от soilwork на 14 май 2010 13:55, променено общо 1 път.
- Sleepwalker
- Контакти:
soilwork написа:Е той Гонзо е избирал вашите в Холандия и винаги ми е изглежда човек без въображение-сигурно затова са толкова класически.Иначе горнището ви е готино....може и резервния да е як.На запад се прави допитване до феновете и тогава се одобрява модела ама тука е БГ-примиряваш се.Фенските предложения ви бяха много яки във старите теми за екипите
Така е!Вместо да мислят в перспектива,те гледат най-тънката лайсна!Едно допитване би показало вкуса на феновете,които в последствие ще купуват повече артикули,но кой да се сети!После плачат,че нямали пари,че привържениците не били съпричастни към отбора и т.н. Да инвестират в двама-трима специалисти по маркетинг,както правят нормалните отбори!

Не знам дали знаете, но екипите не играят на терена. те са за отличаване на играчите един от друг.
То като не останаха пишки за мерене тая година ще си мерите парцалките, кво друго ....
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Sleepwalker написа:soilwork написа:Е той Гонзо е избирал вашите в Холандия и винаги ми е изглежда човек без въображение-сигурно затова са толкова класически.Иначе горнището ви е готино....може и резервния да е як.На запад се прави допитване до феновете и тогава се одобрява модела ама тука е БГ-примиряваш се.Фенските предложения ви бяха много яки във старите теми за екипите
Така е!Вместо да мислят в перспектива,те гледат най-тънката лайсна!Едно допитване би показало вкуса на феновете,които в последствие ще купуват повече артикули,но кой да се сети!После плачат,че нямали пари,че привържениците не били съпричастни към отбора и т.н. Да инвестират в двама-трима специалисти по маркетинг,както правят нормалните отбори!
Всички гледат тънката лайсна. Тези екипи Левски не ги плаща. Явно само за тези фланелки е бил възможен тоя договор, за това са тия. За перспектива ще се мисли след ерата Батков!
Очаквах нещо по ретро,защото тази година Найк са на такава вълна-новите на Арсенал и Юнайтед ще бъдат с дизайна от 70-80 години,нищо чудно да върнат и якичките на фланелките.Дано изберат готини модели за ЦСКАSleepwalker написа:soilwork написа:Е той Гонзо е избирал вашите в Холандия и винаги ми е изглежда човек без въображение-сигурно затова са толкова класически.Иначе горнището ви е готино....може и резервния да е як.На запад се прави допитване до феновете и тогава се одобрява модела ама тука е БГ-примиряваш се.Фенските предложения ви бяха много яки във старите теми за екипите