ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Мнениеот защо » 27 апр 2010 20:21

redpride написа:Радвам се, че Стойчо няма да се връща! Винаги, когато той е замесен в ЦСКА се напълва с негри, португалци, от които половината не стават за нищо, а само плачат за пари/Гарсес, Зе Руй/. Против съм и за Костадинов, макар да е рожба на клуба, той се компрометира заедно с Томов, извлекаха сумати пари. Ще му простя ако доведе Павел Дочев. Той е точния човек за ЦСКА в момента-необременен, млад, переспективен и с германска школовка.

Ами Дочев казва, че е навит по принцип, ако има съответните условия за работа, още повече, че на 30-ти юни му изтича договора с Падерборн. Не го знам какъв треньор е, ама беше изключително интелигентен футболист, та мисля, че ще бъде много добър вариант. А за Стойчо някой сеща ли се за поне един човек, с когото е работил и да не се е скарал?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 апр 2010 21:03

etgecata1 написа:
pehopeho написа:И Стойчо се отказа от ЦСКА, някъде преди около 2 години. :mrgreen: Екзекутора на Ливерпул просто се кланя на финикийските знаци! :oops:

Гледайте и си коментирайте вашия "супер спец" Гонзо и се наслаждавайте на треньорския му умения.

Като ходя на стадиона, искам-неискам го гледам. Да се наслаждавам на треньорските му умения-по скоро не. Да е супер спец, колко да е супер (риторичен въпрос)?
Когато темата е за Гонзо да го коментираме, но е за отличника от Прага, за това да се върнем на темата! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 27 апр 2010 22:30

Кашчей написа:Личното ми мнение за Стойчо е негативно.Това, че ви направи два пъти шампиони надали е показател за треньорски умения, защото и Феро направи "Литекс" шампион, както и Кано Коцев "Славия" и Едо "Локо" Пд.В момента отборът воден от Стойчо се крепи в златната среда в Египет, на умопомрачителна разлика от първия в класирането.За мен Пенев-чичо си е най-добър засега за вас.Той ви вдигна от калта, след историята с недаденият лиценз, и не го прави за първи път.
За ваше нещастие, вие не сте фенове, които давате шанс на новите.. особено, ако не се проявят в първите 3-4 мача.Искате всичко, цялото и на момента, а не винаги става така.Понякога е нужна крачка назад, за да направиш няколко напред, безапелационно, но търпението не е от добродетелите на феновете, особено на ЦСКА (за други отбори не мисля да говоря в тази тема, но и не са малко със същия проблем).

Напълно подкрепям това мнение с разликата в Пеневите,. за мен, Любо започна нещо много положително и показа и реални резултати, но прекалената му упоритост и твърдоглавие не бяха удобни за Титан-ите.Просто няма луд, който да изгони няколко млн. евра заради един треньор.Представяте ли си, Моуриньо да изкара от състава 9 футболиста и да настоява за освобождаването им, дори без финансов иск...яко лудо си е това

Върни се в “ЦСКА”