"Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)
малеееееееее златков как е облечен и тея цайси 

от orgi на 18 Апр 2010 13:51
малеееееееее златков как е облечен и тея цайси
Никаква естетика,може да е грозно,но да е модно.С една дума-комплекси.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- POPCORN
- Контакти:
caci написа:Надявам се Миньор да вземе точка или три,но "Гарван,гарваново око вади ли?"
е извинявай срещу ЦСКА пролетта играят всички.За разлика от Левски където Славия и Берое се направиха на ударени и ви легнаха!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Всички отбори играят така...тия поне могат да организират атаки.За това казвам ,че са прилични!
- Roger_Federer
- Контакти:
Гледате ли ги нашите к*рви колко са зле!Няма по-смешни,не разбрахте ли,че всички играем за Левски алоо?!Не разбрахте ли.От тези инвалиди в червено,които имат наглостта да се водят отбор на ЦСКА нищо не става.зА ПОРЕДЕН път играят ганкиното смешниците.нЯма треньор това е.С този шибаняк толкова.Пак ще даряват точки,това е целта,очевадно е,да се дават точки на Левски,или ако не са най-големите инвалиди стъпвали на Армията.Ходят по терена и се спъват в топката,един удар към вратата нямат.
Май ще гледаме Лига Европа по пробг
С тази игра можем да вземем 3 точки само от Литекс до края 

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
Май само те са по зле от нас,а и мача е на Стадио деле Арми
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
- goalkeeper
- Контакти:
POPCORN написа:...Такива отбори в А група нямат място!
А 0:3? Или и там само лежаха и бавеха, пък вие сами си фкарахте 3 парцала? Ти какво искаш, да ви натикат във вашата половина и да не ви дават да барнете топката ли...

Толкова със звездите на Ботев и Сливен