Сега можем да кажем, че изгубихме титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Сега можем да кажем, че изгубихме титлата

Мнениеот david_villa » 25 мар 2010 00:04

Тепърва ще е интересно, но "Литекс" с тия три поред мача вкъщи имат лесна работа и могат да дръпнат много. А ония с черните пелерини не мога да ги дишам вече, 80% от ключовите мачове в първенството са повлияни от тях

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 мар 2010 08:14

Смятам, че не е редно в момента да се говори изобщо за титла. Истината е, че просто не сме достатъчно добри за нея. Трябва вече да се гледа мач за мач и колкото и да е смешно - за класиране в ЕКТ. Победата на Левски е задължителна, ще реабилитира играчите пред публиката. Ако след края на сезона сменяме пак треньора предлагам следващия да е българин и да се казвам Стефан Грозданов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 мар 2010 10:54

Левски че ще ги биеме, изобщо не се съмнявам, те са много по-зле от нас. И Литекс нищо не играят и ще губят точки, ама просто не виждам как ще ги настигнеме. Тоя Андоне окато се ориентира в обстановката, първенството ще свърши, още повече, че той хич не е от бързомислещите. А и сегашното и предишното първенство просто няма кой да стане шампион, става най-малко нещастният. Ама просто не ми се мисли колко време ще им трябва на Титаните, за да се научат как да не са точно те камилчето.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 мар 2010 11:00

Проблема не е в това дали ще станем шампиони или не. Трябва да се погледне много по-дълбоко в нещата, а именно че школата ни НЕ РАБОТИ. Не може да играем само с наемници дошли от майната си за някой лев. Трябва в първия отбор да имам момчета израстнали в нашата школа. В момента няма как да стане, понеже няма достатъчно добри там, които да са готови за него. Това е най-големият проблем на Титаните, че те повтарят грешките на Борат, загърбиха юношите в преследване на бързия успех. Да ама не, така не става.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 мар 2010 11:47

etgecata1 написа:Важното е да бием подунци в събота.
Ние сме зле ама тия са трагедия, пълна скръб.
Трябва да ги смачкаме и после всичко ще си дойде на мястото.
Литекс и Локо сф ги приемаме на Армията. Ако ги бием как да нямаме шансове за титлата???
Те ще загубят още точки, а имат мач и помежду си.
Всичко си зависи все още от нас. Вземем ли си мачовете докрая със сигорност сме шампиони.
Мен обаче ме претиснява този Андоне. Дано най после е разбрал, че Попов и с класа над Виданов и че тия дървета Мигел и Св. Петров за нищо не стават. Крайно време е да вземе да го разбере и да си подреди състава поне един път както трябва.
В събота съм в сектор Г и САМО ЦСКА.

+1

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 25 мар 2010 13:29

mistreated написа:Проблема не е в това дали ще станем шампиони или не. Трябва да се погледне много по-дълбоко в нещата, а именно че школата ни НЕ РАБОТИ. Не може да играем само с наемници дошли от майната си за някой лев. Трябва в първия отбор да имам момчета израстнали в нашата школа. В момента няма как да стане, понеже няма достатъчно добри там, които да са готови за него. Това е най-големият проблем на Титаните, че те повтарят грешките на Борат, загърбиха юношите в преследване на бързия успех. Да ама не, така не става.

Мога да попитам и феновете на Левски, защо школите на ЦСКА и Левски не вадят един качествен футболист за отборите им. Нямам предвид Мездра, Литекс, Миньор и т.н. Като си отговориш на този въпрос ще ти стане всичко ясно.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

cecicenov
Контакти:

Мнениеот cecicenov » 26 мар 2010 17:16

jorovg написа:Мисля, че винаги трябва да потърсиш грешката първо в себе си. Трудно приех примиренческото поведение, че сме загубили служебно титлата заради служебния резултат - все пак тогава бяхме на изходна позиция от началото на пролетния дял, а и предстояха сблъсаците с преките конкуренти. Титлата я загубихме днес и то сами, без никакви външни намеси - не им бил редовен гола на Пирин. За сметка на това пък имаше дузпа за тях...
Трябва сериозно да се замислят в ръководството какво става с отбора и около него. Имам едно бегло съмнение, че имаме проблеми с получаването на лиценз и от Титан въртят нещо задкулисно, за да се откажат от отбора с някакъв друг предтекст. Дано да не съм прав, но не може така да се предаваме на терена.

Да, шансовете за титла са намалели след мача с Пирин, НО има според мен вратичка от него. Нали има правилник в БФС-то? Визирам зачетеният гол на Пирин. Топката не е минала голлинията. Трябва да се преиграе мача, защото съдията е повлиял на краиният резултат. Ако не ме лъже паметта преди години имаше преиграване на мача Локо Сф-Добруджа (или обратното), за неправилно изпълнен тъч, от който се осъществи гол. Мачът се преигра. По тази тема за два дена не съм чул нищо да се говори.

Върни се в “ЦСКА”