Подкрепете отбора в трудния момент
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- capitan7321
- Контакти:
Re: Подкрепете отбора в трудния момент
Роден за да бъдеш червен.Кво като играчите са баби,те са преходни, а ЦСКА е религия,начин на живот,мислене,манталитет и т.н. Само ЦСКА.
- bobonikolov
LSFC 1914 написа:Пирин ви бие, ние бием Локо и после ви бием на 27-ми и се борите с Локо за 3-то място!
Пич айде събуди се.Много ви се вдигна самочувствието на вас левскарите през последните 5 дена.Една победа над Славия и една наша издънка и си забравихте проблемите.Не ми пука дали утре ЦСКА ще загуби или не.Това е футбол понякога губиш друг път печелиш.Но в събота ти гранатирам,че ЦСКА няма да изглежда така както изглеждаше срещу Локо Мз.Колко малко ви трябва само за да забравите вашите проблеми.А от утре те ще напомнят за себе си с още по-голяма сила.ЦСКА винаги е излизал бързо от такива моменти.Така ше стане и сега.До преди седмица си бяхте заровили главите в пясъка и се ядосвахте,че отбора ви играе всичко друго, но не и футбол сега почнахте да си фантазирате разни работи.Аз все пак обаче ви пожелавам успех до края на първенството дори и по някаква случайност да станете шампиони.Наесен пак ще има цирк Левски,защото положението ви няма да се оправи с магическа пръчка.За съжаление няма да мога да ида до Кюстендил,но искрено се надявам момчетата да преодолеят шока и да заиграят така както трябва.Макар да знам,че ще е много трудно.
Аз винаги съм подкрепял отбора-еблемата ЦСКА!!!Така ще бъде винаги!!Въпроса е дали наемниците долу на терена ще разберат какво значи тази емблема намираща се в лявата горна половина на екипа им!!Дано го направят-в противен случай това в Мездра ще им се види като романтична комедия!Трябва да разберат ,че НИКОЙ не може да се подиграва с името ЦСКА!!!
Всички в събота на стадиона!!!СЕГА ИЛИ НИКОГА!!!

Всички в събота на стадиона!!!СЕГА ИЛИ НИКОГА!!!

Pain is temporary , pride is forever .