Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Всичко е нагласено!

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 09:46

Аз си казвам мойто мнение и не искам никой да обидя или да се заяжда с мене.според мен всичко е наглъсено в ЦСКА!Нито Батков ни е виновен нито никой.Първо като погледнем ЦСКА има да дават около 2.5 милиона, а месец март привърши.В тая криза силно ме съмнява, че Борисов, ще ги даде ей така без никакви проблеми , а и ги няма!Идва мач с Локо М3!Говорят с феновете да нахлуят , за да може да ни пишат служебна загуба и практически така да се откажеме от титлата!Показателни са изказванията на Борисов и дучето.Кога дучето е казвал това: Че вече не сме в борбата като има още 9 кръга?Борисов избърза да го каже още ония ден по време на гафа!Така ЦСКА няма да им амбици да се бори за титлата пък и ще знаят феновете,че нямаме шанс!Също така ще може да продадеме някой друг играч в Русия и ще закърпим парите за лиценза!Преди бях от тия хора където въобще не могат да повярват ,че нещо се играе под масата, обаче поне за ЦСКА, им нещо!Играчите също е варянт да играят на такива неща, поради простата причина, че не са взимали пари!Другото ЦСКа пада от М3 играли са го на доста добър коефициент, играчите си взимат парите, ЦСКа спира да се бори за титлата, Борисов ще може да се освободи от някой важни играчи да не им плаща заплатата и всичко тип топ.Незнам може да съм луд, ама аз това го мисля на 100% и мисля, че доста отговаря на истината в ЦСКА!Просто безпаричието води до такива глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Всичко е нагласено!

Мнениеот zlatan » 23 мар 2010 09:53

човече от три дена незнаеш на коя планета си,търсиш виновни за което няма лошо,но си пази здравето не си заслужава братле,евалата че пак не намесвате Левски.Нали знаеш като при вас не вървят нещата кой ви е виновен.И накрая сто пъти ви казаха че титлата тази година е за Литекс -ама вие не та не.Слушай ги как говорят тези от Ловеч-спокойни щастливи ,въпреки хикса с Монтана.Ами Попето не го ли слушаш в изказванията му.Аз вече съм си много спокоен-сега слушам ще градим млад отбор :) :) ,да ама с кво ще го градим -с вар и тухли ли.
LEVSKI_FOREVER

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 мар 2010 09:59

Не си луд , просто логиката не е най - добрата черта , която можеш да изтъкнеш в характеристиката си ... Всяко едно от посочените от теб "твои лични мнения" издиша още след първия прочит. Дори и да има някаква игра , то тя не е тази , която ти описваш. Титан съсвсем не са пред фалит , ако това се опитваш да изтъкнеш ... Дори напротив , те са една от най - прогресиращите и богати фирми не само в България , а и на Балканския полуостров въобще. 8-)

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 23 мар 2010 09:59

Вижте сега...понеже съм Левскарче и ми стана интересно и се поразрових в някакви сайтчета и форуми с фенове на Цска....(скинарчета,надцисчета и други такива породи). Тея " изроди" си го казват направо, че всичко си е било планирано...само че трябвало да стане в края на мача, а не по средата и то при лош развой на нещата....И аз мисля че всичко беше организирано....

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 мар 2010 10:01

Пич, ти наистина прекали. Много теми пусна за щяло и нещяло.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 23 мар 2010 10:02

Според мен мача нямаше да завърши така! Към края Пажин(това сръбско продажно к***ле) щеше да направи някоя дузпа и ние хоп ще изравним! Така оставаме в борбата за титлата, Тото Мездра и в частност Бачев са доволни! И те лапат паричките от тотото и ние! Още предишния ден си знаех, че мача или ще е Х или ще е на точен резултат за нас като 5 - 0 например! Но феновете на стадиона надушиха това и решиха да прекратят мача, коефициент 1 и няма печалба! А даже не съм и сигурен дали в черното тото го има този коефициент за прекратен мач!

POPCORN Не съм много съгласен с твоето мнение щото не можем да продадем никой сега, чак лятото! И по добре за собствениците е да се борят за титлата, а ако не стане чао чао Руманци, Французи, Макета!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 23 мар 2010 10:03

POPCORN написа:Аз си казвам мойто мнение и не искам никой да обидя или да се заяжда с мене.според мен всичко е наглъсено в ЦСКА!Нито Батков ни е виновен нито никой.Първо като погледнем ЦСКА има да дават около 2.5 милиона, а месец март привърши.В тая криза силно ме съмнява, че Борисов, ще ги даде ей така без никакви проблеми , а и ги няма!Идва мач с Локо М3!Говорят с феновете да нахлуят , за да може да ни пишат служебна загуба и практически така да се откажеме от титлата!Показателни са изказванията на Борисов и дучето.Кога дучето е казвал това: Че вече не сме в борбата като има още 9 кръга?Борисов избърза да го каже още ония ден по време на гафа!Така ЦСКА няма да им амбици да се бори за титлата пък и ще знаят феновете,че нямаме шанс!Също така ще може да продадеме някой друг играч в Русия и ще закърпим парите за лиценза!Преди бях от тия хора където въобще не могат да повярват ,че нещо се играе под масата, обаче поне за ЦСКА, им нещо!Играчите също е варянт да играят на такива неща, поради простата причина, че не са взимали пари!Другото ЦСКа пада от М3 играли са го на доста добър коефициент, играчите си взимат парите, ЦСКа спира да се бори за титлата, Борисов ще може да се освободи от някой важни играчи да не им плаща заплатата и всичко тип топ.Незнам може да съм луд, ама аз това го мисля на 100% и мисля, че доста отговаря на истината в ЦСКА!Просто безпаричието води до такива глупости!
.
Само не забравяй, че при залагания, от прекратен мач нищо не можеш да спечелиш(освен ако не си заложил, че мачът ще бъде прекратен), така че този аспект отпада от конспиративната теория...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 мар 2010 10:04

Samoyl написа:Вижте сега...понеже съм Левскарче и ми стана интересно и се поразрових в някакви сайтчета и форуми с фенове на Цска....(скинарчета,надцисчета и други такива породи). Тея " изроди" си го казват направо, че всичко си е било планирано...само че трябвало да стане в края на мача, а не по средата и то при лош развой на нещата....И аз мисля че всичко беше организирано....

Ха сега ни светни и нас кои са тези сайтчета и форуми ... 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:04

viroglav написа:Не си луд , просто логиката не е най - добрата черта , която можеш да изтъкнеш в характеристиката си ... Всяко едно от посочените от теб "твои лични мнения" издиша още след първия прочит. Дори и да има някаква игра , то тя не е тази , която ти описваш. Титан съсвсем не са пред фалит , ако това се опитваш да изтъкнеш ... Дори напротив , те са една от най - прогресиращите и богати фирми не само в България , а и на Балканския полуостров въобще. 8-)

и кое ми издиша бе?Кое издиша?Да не мислиш, че това всичко не е планирано да стане дори от самата агитка на ЦСКА?Кажи ми като издиша други ден ЦСКА как ще си плати парите за лиценза?Откъде ще вземе 2.5?После дай ми обеснение, защо футболистите на ЦСКа играха толкова симулативно и дори не можеха да си подадат два пъти топката и даваха на Локо М3 си прави каквото иска?Само не ми казвай толкова си могат, защотот и Гранден и Панку и Петре са играли в много по-добри отбори от ЦСКА.значи щом са играли в много по-добри отбори явно могат да си подават топката?Като не е добре планирано, защо феновете на ЦСКА не нахлуха на Армията при 3 на 0 за миниор а?Тогава по-малко срам брахме от сега ли?Да не говорим, че сега беше 60 мин и можеше и да бием?Много ясно, че е планирано незнам от кой от ЦСКА , от който и да е!Виж, че футболистите ти го казват това.Няма парииииии.Ей това и кой ми казва, че няма никаква вързка да ходи да се лекува!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:06

USF написа:Според мен мача нямаше да завърши така! Към края Пажин(това сръбско продажно к***ле) щеше да направи някоя дузпа и ние хоп ще изравним! Така оставаме в борбата за титлата, Тото Мездра и в частност Бачев са доволни! И те лапат паричките от тотото и ние! Още предишния ден си знаех, че мача или ще е Х или ще е на точен резултат за нас като 5 - 0 например! Но феновете на стадиона надушиха това и решиха да прекратят мача, коефициент 1 и няма печалба! А даже не съм и сигурен дали в черното тото го има този коефициент за прекратен мач!

POPCORN Не съм много съгласен с твоето мнение щото не можем да продадем никой сега, чак лятото! И по добре за собствениците е да се борят за титлата, а ако не стане чао чао Руманци, Французи, Макета!

може да продадеме всичките си играчи ако искаме в Русия.Прозореца е до 8 - Април :)После за какви бореници ми говориш, при положение, че Борисов веднага каза ние отпаднаме от сметките?Товал и ни е боренето?Или днеска Дучето го гледам и вика ние отпаднахме от борбата за титлата?Кога е говорил така Дучето?Никога!Остават още 9 кръга, те ми викат вън сме от борбата за титлата, а Литекс ни води с 4 точки!Айде не ми говорете глупости!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”