"На 27-ми триумфираме и ДОИГРАВАМЕ 8 МАЧЛЕТА след това!"
Интересно как бихте коментирали тези думи на Батков. Тия 8 мачлета доколкото знам не са срещу случайни отбори, какво значи "доиграваме" ги? Или вече ги е купил? Или просто е най-големия малоумник в тая държава, а някои продължават да му се кланят и вярват.
Тодор Батков отново захапа ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Докога тоя доносник и потомствен комунист ще цапа името на ЦСКА!Нека изкара на светло резултата от финансовата ревизия на Левски,да покаже на бял свят източниците на финансиране на отбора си и тогава да гледа в другите отбори!Не сме народ,а мърша,след като се дава възможност за медийна изява на такива гнусни субекти,а на всичкото отгоре и една отбрана "елитарна" част ги имат за свои ментори!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- анто маина
Абе той в тва интервю нещо за Левски казва ли?
Някой по горе писа че ,футболистите на Левски си намалили заплатите.С колко?От 800 на 500 ли,нали толкова взимат по фиш?
Някой по горе писа че ,футболистите на Левски си намалили заплатите.С колко?От 800 на 500 ли,нали толкова взимат по фиш?
Old_death написа:Не сме народ,а мърша,след като се дава възможност за медийна изява на такива гнусни субекти,а на всичкото отгоре и една отбрана "елитарна" част ги имат за свои ментори!
Правилно, до гуша ми дойде да ни изкарват ебахти балъците, и да ме слагат под общ знаменател с чичковците които пият ракия блъскат по масата и бият жената, след това се тупат по гърдите и викат БЪЛГАРРРР!!!
YA GUNNERS YA
Всъщност за кое ИЗЛЪГА БАТКОВ, че София не е почистена от преспи, че клубът дължи пари на собствени играчи, бивши треньори, министерството на спорта, министерството на финансите, НОИ. Забрави само да добави и половината отбори от А група /Сливен, Локо Мездра, Пирин, Черноморец, Локо Пд/ плюс Ботев и Беласица...
А СОФИЯ КОЙ Я ЧИСТИ САМО ТИТАН ЛИ ВЕ ИЛИ СЛУШАШ МАЛУМНИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО ЕИ ТАКА МЕЖДО ДРУГОТО ХВЪРЛИ НЕЩО И ВСИЧКИ САИТОВЕ ПОДЕМАТiohan.law написа:Всъщност за кое ИЗЛЪГА БАТКОВ, че София не е почистена от преспи, че клубът дължи пари на собствени играчи, бивши треньори, министерството на спорта, министерството на финансите, НОИ. Забрави само да добави и половината отбори от А група /Сливен, Локо Мездра, Пирин, Черноморец, Локо Пд/ плюс Ботев и Беласица...

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
iohan.law написа:Всъщност за кое ИЗЛЪГА БАТКОВ, че София не е почистена от преспи, че клубът дължи пари на собствени играчи, бивши треньори, министерството на спорта, министерството на финансите, НОИ. Забрави само да добави и половината отбори от А група /Сливен, Локо Мездра, Пирин, Черноморец, Локо Пд/ плюс Ботев и Беласица...
Ти откъде знаеш, че батков казва истината? Какво общо имат преспите с футболистите? Много знаеш какво дължи клуба на играчи, НОЙ и .т.н. Ти ли им водиш счетоводството? Агент Тара спомена ли нещо за пефекато в това интервю? Май не. Само да не стане така, че след няколко месеца да лъснете на червено.

- POPCORN
- Контакти:
TristaNNN написа:И забравих да допълня: Тодор Батков отново захапа ЦСКА - ЗАЩОТО всеки ТРЯБВА да си плаща задължениятаАз плащам данъци, винетки, осигуровки, и т.н - и ВСЕКИ трябва да плаща - в целия свят е така - и тук трябва да бъде. Като не плащаш каквото трябва - ЧАО. Ей не знам как не са ви изхвърлили от А.... то не бяха разсрочки, то не бяха уговорки с министри, то не бе чудо...
![]()
Към ДЪРЖАВАТА ( колкото и да не е цветуща) ... а така - всеки да плаща, и не ми излизайте с тия аргументи от миналото му. Платете си борчовете (дето напоследък са ви май множко) и тогава хапете Батков.
Много ми е интересно само, откъде знае винаги колко пари има да дава ЦСКА и на кой има да дава?Ей това ми е много чудно?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
crap написа:Тоя пък TristaNNN тръгна на агент ТАРА адвокат да става, ей смешко, колкото и да ти се иска, на черното неможеш да кажеш бяло, по добре се скрий някъде, на всички ни е ясно, че си пубер и дори незнаеш кой е Чорни, тръгнал пишки да мери... ще ми разправя за Герена... ти дори и незнаеш за колко го купихте от Иван Костов, незнаеш даже и кой ви изсипа 82 милиона евро в жалкия отбор, и, че преди 10-12 години имаше тенденция срещу ПФЦ Левски да се свирят около 20-25 дузпи на сезон... тия неща не ги знаеш щото си бил пеленак тогава!
пп. Колкото и да се опитваш да избегнеш темата за агентурното минало на твоят кумир Батков, това няма как да стане, защото тя е факт, и всички пари влезли в ПФК Левски са мръси, престъпни пари, ако не ми вярваш обърни се към Интерпол! Те ще ти обяснят и за Чорни, та сигурно и за Тара ще изровят нещо! Тука имаше толкова дебел политически чадър над тези негодници, че все още немогат да го опандизят тоя некадърник ТАРА'та... и един Николай имаше, сигурно и за него сега разбираш... ама няа проблеми викаш, той отбора на народа е над всичко и всеки...
пп2. И когато даваш за пример собствените си плащания, говорейки за дълговете на ЦСКА, ставаш смешен, и на всеки му става ясно колко си некомпетентен! Къде си тръгнал да ми сравняваш купуването на банички със дългове от милиони, натрупани от синята подлога Лупи? Ти изобщо нямаш хабер от финанси и политика на финансите! Знаеш ли как се плащат 2млн. лева на куп? Е познай, не е като във футбол мениджърът който играеш! Не е така! Нормално е да има отсрочка, никой нормален човек, освен Чорни може би, неможе да изкара така 2млн. лева и да ги тръшне на масата за да ви затвори жалките човки! Дори и УЕФА разрсрочва своите плащания, като ги плаща на 3-4 пъти...
Хем нахални, хем некомпетенти! Точно като агент ТАРА!!!
е това може да е сина на Батков ти кво искаш

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- delqnski47
- Контакти:
POPCORN написа:TristaNNN написа:И забравих да допълня: Тодор Батков отново захапа ЦСКА - ЗАЩОТО всеки ТРЯБВА да си плаща задължениятаАз плащам данъци, винетки, осигуровки, и т.н - и ВСЕКИ трябва да плаща - в целия свят е така - и тук трябва да бъде. Като не плащаш каквото трябва - ЧАО. Ей не знам как не са ви изхвърлили от А.... то не бяха разсрочки, то не бяха уговорки с министри, то не бе чудо...
![]()
Към ДЪРЖАВАТА ( колкото и да не е цветуща) ... а така - всеки да плаща, и не ми излизайте с тия аргументи от миналото му. Платете си борчовете (дето напоследък са ви май множко) и тогава хапете Батков.
Много ми е интересно само, откъде знае винаги колко пари има да дава ЦСКА и на кой има да дава?Ей това ми е много чудно?
Аз пък се чудя,на къв *** още обвиняват ЦСКА че не си плаща задълженията,като ЦСКА си ги плаща???
И на къв *** Тара се обажда,при положение,че излязоха информации,че в ''Левски'' има проблеми със заплащане и т.н.!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.