Берое - ЦСКА (А "ПФГ 17 кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Берое - ЦСКА (А "ПФГ 17 кръг)
Лошото е,че Берое излиза с осакатен състав,но все пак победата за нас не е фикс идея.Важното е юношите които излязат да дадат всичко от себе си и ние ще го оценим подобаващо.За нас това е по-важно.В такива мачове и късмета трябва да е на твоя страна за да успееш.И все пак прогноза 2:2
Доказали сме многократно,че на не ни пука и интересува с/у кого играем.Важно е това да се пренесе и върху отбора.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Отборът на Берое ми е доста симпатичен, гледах някои от мачовете през изминалия полусезон и ми се понравиха. Също така ми харесва и Илиев, като треньор, според мен добре работи и за бъдеще ще се развива все повече и повече. Радваме и позитивното мислене на феновете на Берое относно крайния изход-така трябва да е. Но както много ми харесва една фраза- „С надежди, но без мечти”- това е в рамките на шегата
. Ако играят по-добре и заслужават нека да победят. Все пак моята прогноза е 0-2 или 1-2.

Ще бием трудно, но ще победим като миналия път. Може би няма да е 3:0, но и по-малко стига. Берое няма загуба у дома, биха Литекс, но имат много равни и то със слаби отбори-Монтана. Нямаме друг избор освен победа, защото съдиите ще свирят за Литекс. Затова Антон Генов ме притеснява.
прогнозата ми е 1:2или 1:3 цска по малко от 2 гола няма как да не вкара 

IVAN.CIPRUS написа:Берое-цска 2:1 или 1:1 Берое е грамотен отбор който дори и без пари играе за своите фенове и се раздава на 100%.
ЕМИЛ написа:Равенство 0-0.
ЛЕВСКАРКА написа:1:1.
Изкушавам се да цитирам колегата Ангов с един цитат от перефразирана поговорка отпреди няколко месеца за сеното, говедото и неговите сънища...

Аз уважавам Берое, от толкова години ми е симпатичен този отбор, имам приятели които са луди беройци...ходили сме често заедно на мачове в Зарата.
Ивко Ганчев и Радко Калайджиев бяха големи играчи преди години....

Но този ЦСКА ще си вземе това, което му трябва.
Просто ще вкараме един гол повече

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Нямаме друга алтернатива освен победа !
Труден мач ще е ,но все пак ще го измъкнем - 1:3 е моята прогноза !
Труден мач ще е ,но все пак ще го измъкнем - 1:3 е моята прогноза !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
child in time написа:naskocska написа:ЦСКА почти загуби от локото.
локото загуби от ЦСКА.
Виждаш ли разликата![]()
![]()
![]()
И какво да фене ??? че почна да прогнозираш мачовете на ЦСКА9@-ра поредна седмица няма да познаеш) или че ако не им дадат 2 дузпи на Берое,резултата е 1:2 или 0:2 ???
![]()
![]()
И да не загубите от Берое идват Евро участия където всички се молят да им се падне ЦСКА ! Защо ли? Ми по известни на всички причини! Който не е играл с ЦСКА той не го е бил ! Ако не ми вярваш виж статистиката от миналата година!![]()
![]()
А че сте били немощния отбор на Локомотив Пловдив ( благодарение на Галя Топалова) едва ли е повод за гордост! Но ти се радвай простено ти е!
те и динамото се молят.....мишка болеше ли в гъза на "армията" когато ви направихме за резил миналата седмица...
Последна промяна от RENAULT на 05 мар 2010 17:14, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
мача ще бъде "х"

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- release_yourself
- Контакти:
greenlandia написа:venelin_valchev написа:Според мен безпроблемно гостуване на Армейците - 0:3. Определено Берое са добър отбор но техните мачове са срещу отбори от втората половина на таблицата.
Нещо си се объркал, с тия отбори нямаме тръпка и не играем достатъчно мобилизирани.
Ще ти дам пример от предишния полусезон:
Берое-Литекс 3:0
Левски-Берое 0:1
Берое -Локо Сф 2:1
Берое-Черноморец 1:1
Я сметни сега колко точки са това?
Брат недей гледа тези резултати, нали знаеш за поговорката "Великите отбори се гордеят с историята си, а слабите се гордеят с епизодичните си победи над Великите". Никак няма да е лесен мачът за ЦСКА, но аз не помня да сте ни победили последните години... Победата ви над Левски на Герена какво да я коментирам то който не е играл с тях само той не ги е разпилял. Да вземете точка в Ловеч пък и дума не може да стане :D
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw