Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Re: Данчо Тодоров - с любов или омраза ???
Естествено че Данчо залужава уважението на феновете - даде много за ЦСКА. Правеше безумни пропуски, но вкара важни голове и играеше с огромно желание - а това винаги се цени. Истината е че му беше дошло времето да напусне ЦСКА - дано да е за добро и за него и за отбора. 

И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
Само уважение за Данчо!
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Данчо направи достатъчно за ЦСКА, спечели достатъчно с ЦСКА просто се изчерпа за този отбор и дойде време да потърси късмета си другаде. Данчо за винаги, ще бъде един от нас и определено няма да бъде посрещнат негативно, за Котев също уважение изигра доста силни мачове за ЦСКА вкара не 1 и 2 гола, но определено друг отбор му е на сърцето и няма как да го виним за това.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
дано не го освиквате. ще е обидно и за него и за вас. винаги е играл със сърце. ако не правеше пропуски и имаше повече футболни качества отдавна да е напуснал в посока запад.
Re: Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Жалко-стана по-лошо дори отколкото очаквах.Отношението беше безразлично-
-което е по-лошо и от освирквания!!! 

cska_90 написа:Жалко-стана по-лошо дори отколкото очаквах.Отношението беше безразлично-![]()
![]()
![]()
Не е така или поне аз не останах с такива впечатления... След края на мача лично отидох до входа на гостите към съблекалнята и там имаше десетки хора, които като мен го аплодираха и данчо лично ни се отблагодари.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:cska_90 написа:Жалко-стана по-лошо дори отколкото очаквах.Отношението беше безразлично-![]()
![]()
![]()
Не е така или поне аз не останах с такива впечатления... След края на мача лично отидох до входа на гостите към съблекалнята и там имаше десетки хора, които като мен го аплодираха и данчо лично ни се отблагодари.
Е това не го знаех!!!И аз имах такова желание-но бях в Г и докато стигна до там -нямаше как!!Еми незнам -той самия Данчо-каза нещо от сорта-Видяхте как ме посрещнаха-и за това си направих такива изводи!!

cska_90 написа:ros написа:cska_90 написа:Жалко-стана по-лошо дори отколкото очаквах.Отношението беше безразлично-![]()
![]()
![]()
Е това не го знаех!!!И аз имах такова желание-но бях в Г и докато стигна до там -нямаше как!!Еми незнам -той самия Данчо-каза нещо от сорта-Видяхте как ме посрещнаха-и за това си направих такива изводи!!
И аз бях в Г /предпоследния блок/ и после лесно отидох до входа към съблекалнята. А Данчо си каза че винаги ще обича ЦСКА и лоша дума за отбора и феновете няма да каже /не точно с тези думи, но с тозеи смисъл/
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- TPAKTOP
- Контакти:
Абе като спъна не мога да се сетя точно кой от нашите футболисти бая го освиркахме. Повече от което и да било нарушение на локото
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Аз очаквах да дойде и при нас-но явно е доста обиден и нормално-при положение че цял сезон го псуваме няма как-трудно можеше да го направи!!