ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red__army
Контакти:

Re: ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Мнениеот red__army » 12 яну 2010 12:05

sorry.........е не може перманентно да го чакаме да направи силни игри....кой друг сме чакали толкова време,като загубим титлата освен да си ходи ....трябва и да се извини на феновете.....и без това е ясно че няма да го "чакат" до края на сезона,най-много до мача с Берое за купата и там ква епопея ще...не е истина,справка интервюто на Живков от днес....по-добре сега в начаото докато има още шансове за нещо.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2010 12:08

Yasso написа:Сините мечти за уволнение на Любо свършват утре!

+1
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 12 яну 2010 12:10

Много се впрягате според мен цесекари...За тази почти 1 година мисля,че вашият Пенев не направи нищо...Малко му е времето.Първо изчисти сумати футболисти...докара малко ..ама не става за толкова малко време. А според мен той и още неможе ..и няма да успее. И се молете йешич да не дойде..просто се молете. 100 пъти по-добре ще ви бъде с Тройчо. Той поне разбира !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 яну 2010 12:13

Според мене ще се разберат и всичко ще си продължи както си му е нормално...
Според мен всичко тръгна от тогава когато Любо представи списък за позициите в отбора които трябва да бъдат оправени,БЕЗ да има имена на набелязани играчи Иръководството не се е съгласило,че е нямало конкретен играч!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2010 13:10

Е той май не отговаря за трансферите, имам в предвид, че Ишков и разни други търсят и водят играчи от чужбина, както и хората са други които предлагат договорите и прочие... което само по себе си е в подкрепа на Пенев, който няма дума в трансферната политика, и неможе да му бъде търсена отговорност относно донесените играчи. Трябва вече и ние да минем по английския модел с "мениджърите" които оговарят и за самите трансфери. Тук трябва да поздравим левскарите и черноморци, че вече го направиха!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2010 13:39

Любчо има потенциал да стане много добър треньор, а ако го махнат сега сигурно ще му секнат ищаха да се занимава с треньорство. Жалко ще е, понеже има млади треньори, но добри млади треньори почти няма в България или поне не им се дава шанс, за да ги видим.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 яну 2010 15:28

Ето ви поредното доказателство - "Меридиан мач" праска статия, че червените изпускат Борис Галчев...
http://www.novsport.com/news75053_1040.html

и още на същия ден въпросния играч подписва с клуба за 3 години
http://www.novsport.com/news75107_1040.html

Така че добре си преценявайте кога да вярвате на подобни журналистически свободни съчинения... :evil:

САМО ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 яну 2010 16:20

Любо трябва да остане, но само за да спечели титлата. Ако пак се провали довиждане. Аз го подкрепях напълно в началото, но сега почвам да се съмнявам дали ще се справи. Ако успее ще затвори устите на критиците, но загубим ли втора титла ще го сринат. Затова той може сам да се махне, но така ще забие нож в гърба на всички нас, които му вярвахме до последно.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Венци Живков:Надзорният съвет се е събрал, още нямам новина

Мнениеот cska_vd » 12 яну 2010 19:46

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков слезе преди малко от офисите на Титан.

Той потвърди, че Даниел Панку е подписал договор за година и половина с „армейците”, но не пожела да коментира евентуалната треньорска смяна.

„Надзорният съвет се е събрал, още нямам новина за вас, чакайте”, каза Венци Живко, който официално подписва договорите с новите футболисти като изпълнителен директор.

Аз пък питам защо трябва да има новина нали нямаше да махат Л.Пенев
има нещо гнило .....

Върни се в “ЦСКА”