Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 13:11

crap написа:
Captain Stottlemeyer написа:Приятелю, изказваш се неподготвен :mrgreen: . Първият стадион на "Левски" е построен със собствени средства през 1934 година, на мястото, където сега се намира спирката на метрото при стадион "Васил Левски". По-късно, през 1949 г. е взето решение за построяването на националния стадион , стадионът на "Левски" е национализиран и разрушен, а отборът започва да играе на други стадиони. Едва през 1960 год. е отпуснат терен в кв. "Герена", където през 1963 год. е завършен строежът на стадион "Георги Аспарухов". И до днес "Левски" не е получил компенсация за разрушения си стадион :evil:

А на чия земя е построен? Дай тука копие на документа.
Зема си построя аз една палатка пред НДК, ще имам имот на центаро :lol: :lol: :lol:

През 1924 г. Столична община отпуска терен за построяване на игрище на ССК Левски върху празно, незастроено място, ползвано за сметище, на изток от Перловска река и на югоизток от Орлов мост. Повече от десет години продължава строежът. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, един от основателите на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 яну 2010 13:15

Я се заслушайте в дядото който отрича АС 23 да има нещо общо с ЦСКА. Интересно ми е какво казва тоя Дими Паница ли е къв е. Преслушайте какво казва между 2:25 мин - 2:36 мин. Явно се вижда, че това са не сини, а тъмно сини фенове. Тия може да кажат и, че ЦСКА е партиен отбор. А и тук го очаквам. Но нека който го твърди да изкара документи. Държавен вестник с указ или нещо друго официално. Та за тия които слушат с някой други части на тялото си тоя изперкалия дядка казва така: "Тогава беше превзет "АС 23" и стана "Чавдар" после стана "ЦСКА". Хем нямало нищо общо хем след това станал. А де явно и той не знае какви ги говори.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 13:16

stannn написа:Я се заслушайте в дядото който отрича АС 23 да има нещо общо с ЦСКА. Интересно ми е какво казва тоя Дими Паница ли е къв е. Преслушайте какво казва между 2:25 мин - 2:36 мин. Явно се вижда, че това са не сини, а тъмно сини фенове. Тия може да кажат и, че ЦСКА е партиен отбор. А и тук го очаквам. Но нека който го твърди да изкара документи. Държавен вестник с указ или нещо друго официално. Та за тия които слушат с някой други части на тялото си тоя изперкалия дядка казва така: "Тогава беше превзет "АС 23" и стана "Чавдар" после стана "ЦСКА".

Между другото, "Чавдар" изпада през 1947 година във Втора дивизия, където се обединява с ЦДВ. Понеже не можело отборът на Партията да играе във Втора дивизия, с активната намеса на тогавашното Министерство на отбраната, което вече дърпа конците в отбора, през 1948 год. той е бил обединен със "Септември" - София, осигурил си промоция за Първа дивизия, като отрочето било наречено "Септември при ЦДВ". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 яну 2010 13:25, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 яну 2010 13:16

Една от любимите ми теми. В личната ми класация дели едно от челните места със темата "Трябва ли да признаят за наследници на откраднатите вещи крадците? А убийците за наследници на имуществото на убитите?"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 яну 2010 13:17

Captain Stottlemeyer написа:
stannn написа:Я се заслушайте в дядото който отрича АС 23 да има нещо общо с ЦСКА. Интересно ми е какво казва тоя Дими Паница ли е къв е. Преслушайте какво казва между 2:25 мин - 2:36 мин. Явно се вижда, че това са не сини, а тъмно сини фенове. Тия може да кажат и, че ЦСКА е партиен отбор. А и тук го очаквам. Но нека който го твърди да изкара документи. Държавен вестник с указ или нещо друго официално. Та за тия които слушат с някой други части на тялото си тоя изперкалия дядка казва така: "Тогава беше превзет "АС 23" и стана "Чавдар" после стана "ЦСКА".

Да не си глътна граматика левскарчето? :) :) :) Май май нещата не са във ваша полза.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 яну 2010 13:22

Несериозна е тази тема.Разбира се,че отговорът на въпроса на автора,вълнуващ се доста от червения отбор,е не.
Последна промяна от acmilan на 08 яну 2010 13:22, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2010 13:22

stannn написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Да не си глътна граматика левскарчето? :) :) :) Май май нещата не са във ваша полза.

Така е :) ЦСКА си има история и тя трябва да се знае от всички.Немога да разбера защо спорят левскарите?Защото ЦСКА ще е единственият отбори бил Левски в двуцифрен резултат ли 11:4 Левски бие АС 23 с 12 :3 така че има равнопоставеност.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 яну 2010 13:24

Parmalat написа:
lakito7 написа:Понеже за един отбор най важни са феновете,ето:
http://vbox7.com/play:64c6335d

Всичко ще се реши в съда,но аз съм убеден че ще признаят ЦСКА за наследник на АС и ще дадът стадион "Българска Армия" на концесия на ЦСКА.

Честито :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 08 яну 2010 13:26

stannn написа:Я се заслушайте в дядото който отрича АС 23 да има нещо общо с ЦСКА. Интересно ми е какво казва тоя Дими Паница ли е къв е. Преслушайте какво казва между 2:25 мин - 2:36 мин. Явно се вижда, че това са не сини, а тъмно сини фенове. Тия може да кажат и, че ЦСКА е партиен отбор. А и тук го очаквам. Но нека който го твърди да изкара документи. Държавен вестник с указ или нещо друго официално. Та за тия които слушат с някой други части на тялото си тоя изперкалия дядка казва така: "Тогава беше превзет "АС 23" и стана "Чавдар" после стана "ЦСКА". Хем нямало нищо общо хем след това станал. А де явно и той не знае какви ги говори.

Я отговори след като са избити ръководителите на АС-23, кой подписва обединителните протоколи с отборите на Чавдар и другите знайни и незнайни отборчета, за да се стигне до ЦСКА, който пък играе на мястото на ДНА Пловдив ( Ботев ПД сега ), както един потребител каза в началото...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2010 13:26

acmilan написа:Несериозна е тази тема.Разбира се,че отговорът на въпроса на автора,вълнуващ се доста от червения отбор,е не.

Добре изкарай документи които показват че ЦСКА и АС 23 нямат нищо общо.Аз не виждам да имаш за да спориш,а и едва ли си на 80 години да утвърдиш позицията си , така че ... ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “ЦСКА”