Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 20:41

delqnski47 написа:Deepblue:
44 хиляди лева,0 лева ли са бе мен?
Я да те питам ПАК!Казал ли е министъра изречението ''ЦСКА не си плащат задълженията към нас!" :?:
И ти ако това не го броиш за пари(явно си много заможен),то някои го броят да знаеш!И ти ще кажеш ''Ми само 44 хиляди лева...само толкова ли?'' Ми ДА!ЦСКА в момента излиза от една ''Ера на АДА''(ако мога така да се изразя)!И министъра не случайно е казал това :arrow: ''Отсрочката бе доста дълга, дадохме му възможност той да каже кога му е удобно да изплати дълговете си, но явно, че икономическата криза ги е притиснала сериозно и те не могат да се справят със задълженията си''!И кво са...аре да затрием ''в името на закона'' ЦСКА,щото много ви пречим на вас така ли?Кво лошо има Министерството да
Какво ще стане ако ЦСКА не си изплати на време?Държавата ще обеднее ли?Вие(''сините'') ще ви стане нещо ли?Или по точно казано...вечно ще ви пречим за титлата?Кое от трите неща ви подтиква да си мислите и мечтаете в собствения си свят невъзможното ЦСКА да бъде унищожен?
Или аре като ви се падне(или той вече ви се е паднал) един ей такъв като Томов и почне да точи пари като него,и на клуба ви се отнеме лиценза за евротурнирите,но не и за българското първенство,и ние ще викаме ''Еми закона го казва...''Левски във В група'',без изобщо да ни пука,че така ЦСКА и БГ футбола не печели,а точно обратното!И вие ще се съгласите с нас нали??Да,да.....да ама НЕ!
П.П То досега трябваше поне 1000 пъти да затрият Ботев,които са в пъти по зле от нашия отбор,когато беше жестоко осакатен!Ама за тях викате ли да бъдат премахнати от елита?Я се замисли...

"Той допълни, че от ЦСКА вече са превели 44 хиляди лева. Но само толкова.

"Имаше обещания, че всяка седмица ще се пращат нови суми, но това не се случи и досега сме останали само с тези 44 хиляди лева."
1.Ти това прочете ли го,преди да зачаткаш по клавишчетата?Значи плащате 44хил. и после-айде чао!И всичко е тип-топ,нали?
2.Защо Пирин беше изхвърлен от А група за дългове към НОИ?Защо тогава(използвам твоите думи) не се:
"...даде шанс на отбора да си изплати парите спокойно в много неудобен и кризисен за клуба момент???Нали целта е да има развитие в българския футбол и да се помага на отборите в труден момент?..."Това само за вас ли е валидно?
3.Ние не исламе ЦСКА да бъде "унищожен".Ние искаме всички да бъдат равнопоставени и ЦСКА да си изплати задълженията,така както Левски.Ако ли не-да се прилага закона-както срещу Пирин,например.Все пак живеем в "законова" държава(или се заблуждавам).Ако изплащането на дълговете за вас е равносилно на "унищожение",това наш проблем ли е или ваш?Нали си спомняш изказването на Гарибов:"Имахме средствата да си платим задълженията,но решихме да купим играчи."Аууууу!
4.Някой направи ли компромис с Фиорентина,когато ги обявиха в несъстоятелност?Не!Някой направи ли компромис с Лийдс,когато ги обявиха в несъстоятелност?Не!Някой превърна ли всичко това в трагедия?Не!И английския,и италианския футбол "оцеляха".Тъй,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 яну 2010 22:00

deepblue1963 написа:"Той допълни, че от ЦСКА вече са превели 44 хиляди лева. Но само толкова.

"Имаше обещания, че всяка седмица ще се пращат нови суми, но това не се случи и досега сме останали само с тези 44 хиляди лева."
1.Ти това прочете ли го,преди да зачаткаш по клавишчетата?Значи плащате 44хил. и после-айде чао!И всичко е тип-топ,нали?
2.Защо Пирин беше изхвърлен от А група за дългове към НОИ?Защо тогава(използвам твоите думи) не се:
"...даде шанс на отбора да си изплати парите спокойно в много неудобен и кризисен за клуба момент???Нали целта е да има развитие в българския футбол и да се помага на отборите в труден момент?..."Това само за вас ли е валидно?
3.Ние не исламе ЦСКА да бъде "унищожен".Ние искаме всички да бъдат равнопоставени и ЦСКА да си изплати задълженията,така както Левски.Ако ли не-да се прилага закона-както срещу Пирин,например.Все пак живеем в "законова" държава(или се заблуждавам).Ако изплащането на дълговете за вас е равносилно на "унищожение",това наш проблем ли е или ваш?Нали си спомняш изказването на Гарибов:"Имахме средствата да си платим задълженията,но решихме да купим играчи."Аууууу!
4.Някой направи ли компромис с Фиорентина,когато ги обявиха в несъстоятелност?Не!Някой направи ли компромис с Лийдс,когато ги обявиха в несъстоятелност?Не!Някой превърна ли всичко това в трагедия?Не!И английския,и италианския футбол "оцеляха".Тъй,че...

Стига бре човек, престани да се напъваш толкова. Както ти казах информацията ти е стара 13.11.09г. Аз ти дадох информация от 27.12.09г., че всичко се плаща. Какъв ти е проблема, след като никой друг не се оплаква, вкл. и Нейков след това интервю. Аз не мога да разбера, кой си ти дето искаш ЦСКА да си плати задълженията, след като никой друг не го прави. Хубаво даваш примери Лийдс, Фиорентина и др. , но ЦСКА никога не е обявяван в несъстоятелност. Що не погледнеш Ман.Юн. какви задължения имат, или Реал Мадрид и колко много още .И какво , играят си хората, печелят си купи и никой нищо не им е направил. Пак ти казвам, има си договори, има си разсрочено плащане има си дати, има си и кой да си следи за това. Ама не, щом ти си казал, трябва на момента да си изплатим всичко до стотинка. Е няма как да стане. А и няма никой да ни спре лиценза защото на теб ти се иска. Както сам казваш, живеем в законова държава и законът позволява да се разсрочват плащания. Ако на теб не ти харесва, си е твой проблем , но не на ЦСКА или на държавата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 яну 2010 22:21

deepblue1963 написа:
Я да те питам ПАК!Казал ли е министъра изречението ''ЦСКА не си плащат задълженията към нас!" :?:
И ти ако това не го броиш за пари(явно си много заможен),то някои го броят да знаеш!И ти ще кажеш ''Ми само 44 хиляди лева...само толкова ли?'' Ми ДА!ЦСКА в момента излиза от една ''Ера на АДА''(ако мога така да се изразя)!И министъра не случайно е казал това :arrow: ''Отсрочката бе доста дълга, дадохме му възможност той да каже кога му е удобно да изплати дълговете си, но явно, че икономическата криза ги е притиснала сериозно и те не могат да се справят със задълженията си''!И кво са...аре да затрием ''в името на закона'' ЦСКА,щото много ви пречим на вас така ли?Кво лошо има Министерството да
Какво ще стане ако ЦСКА не си изплати на време?Държавата ще обеднее ли?Вие(''сините'') ще ви стане нещо ли?Или по точно казано...вечно ще ви пречим за титлата?Кое от трите неща ви подтиква да си мислите и мечтаете в собствения си свят невъзможното ЦСКА да бъде унищожен?
Или аре като ви се падне(или той вече ви се е паднал) един ей такъв като Томов и почне да точи пари като него,и на клуба ви се отнеме лиценза за евротурнирите,но не и за българското първенство,и ние ще викаме ''Еми закона го казва...''Левски във В група'',без изобщо да ни пука,че така ЦСКА и БГ футбола не печели,а точно обратното!И вие ще се съгласите с нас нали??Да,да.....да ама НЕ!
П.П То досега трябваше поне 1000 пъти да затрият Ботев,които са в пъти по зле от нашия отбор,когато беше жестоко осакатен!Ама за тях викате ли да бъдат премахнати от елита?Я се замисли...

1.Някъде да съм казал,че ЦСКА е СПРЯЛ да плаща?ОТСРОЧКА знаеш ли какво е?Преди 3,4 коментара те питах и ти така и не ми отговори!
Не може всичко наведнъж да се плати и не е възможно всичко да се свърши навреме!
2.А защо не изхвърлиха Ботев от А група я се замисли?
3.Не,искате го!Ако не бяхме ЦСКА,а примерно Ботев,вие нямаше да ни обръщате толкова внимание!
4 Къв Фиорентина ми месиш тука бе?Там си имат Интер,Милан,Ювентус,Рома,Парма и още една купчина силни отбори!Със или без Фиорентина Италия си остава начело,докато в България ''силните''(за наште стандарти отбори) се броят на пръсти!Затова италианският футбол оцеля!Боже кви сравнения ми правиш България с Италия!?!
Затова ви говорим на вас ,че силните в нашия елит трябва да останат в него и да правят нещо там в Европа,ама да го правят чаткаш ли?Или не чаткаш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 23:04

delqnski47 написа:
deepblue1963 написа:

1.Някъде да съм казал,че ЦСКА е СПРЯЛ да плаща?ОТСРОЧКА знаеш ли какво е?Преди 3,4 коментара те питах и ти така и не ми отговори!
Не може всичко наведнъж да се плати и не е възможно всичко да се свърши навреме!
2.А защо не изхвърлиха Ботев от А група я се замисли?
3.Не,искате го!Ако не бяхме ЦСКА,а примерно Ботев,вие нямаше да ни обръщате толкова внимание!
4 Къв Фиорентина ми месиш тука бе?Там си имат Интер,Милан,Ювентус,Рома,Парма и още една купчина силни отбори!Със или без Фиорентина Италия си остава начело,докато в България ''силните''(за наште стандарти отбори) се броят на пръсти!Затова италианският футбол оцеля!Боже кви сравнения ми правиш България с Италия!?!
Затова ви говорим на вас ,че силните в нашия елит трябва да останат в него и да правят нещо там в Европа,ама да го правят чаткаш ли?Или не чаткаш!

"1.Някъде да съм казал,че ЦСКА е СПРЯЛ да плаща?ОТСРОЧКА знаеш ли какво е?Преди 3,4 коментара те питах и ти така и не ми отговори!"
Ти не си го казал-министърът го казва:
"Имаше обещания, че ВСЯКА седмица ще се пращат НОВИ суми, но това не се случи и досега сме останали само с тези 44 хиляди лева."
Това отговаря и на въпроса ти за разсроченото плащане.Такова,от страна на ЦСКА в момента НЯМА.Или под "разсрочено" разбирате:сега 44хил. и след някоя и друга година-пак?
Ако си спомняш и Ювентус беше изхвърлен от Серия А(макар и по друг повод).Въпреки това калчото не се срути.И никой не се изложи с "аргументи":"ама те са "гранд",те са със заслуги към нашия футбол и т.н."
И за ЦСКА,и за Ботев,и за Пирин ако трябва и за Левски аршинът трябва да е еднакъв.Понятие като "избирателно" правосъдие не го разбирам.
А кой е виновен,че всичко да се плати навреме?Вие!Защото дъъълго време не сте плащали и сте смятали ,че така ще я карате.И сега,когато всичко излезе наяве:ама то много,как ще го плащаме?Кой го направи много?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 10:53

msm написа:
deepblue1963 написа:"Той допълни, че от ЦСКА вече са превели 44 хиляди лева. Но само толкова.

Стига бре човек, престани да се напъваш толкова. Както ти казах информацията ти е стара 13.11.09г. Аз ти дадох информация от 27.12.09г., че всичко се плаща. Какъв ти е проблема, след като никой друг не се оплаква, вкл. и Нейков след това интервю. Аз не мога да разбера, кой си ти дето искаш ЦСКА да си плати задълженията, след като никой друг не го прави. Хубаво даваш примери Лийдс, Фиорентина и др. , но ЦСКА никога не е обявяван в несъстоятелност. Що не погледнеш Ман.Юн. какви задължения имат, или Реал Мадрид и колко много още .И какво , играят си хората, печелят си купи и никой нищо не им е направил. Пак ти казвам, има си договори, има си разсрочено плащане има си дати, има си и кой да си следи за това. Ама не, щом ти си казал, трябва на момента да си изплатим всичко до стотинка. Е няма как да стане. А и няма никой да ни спре лиценза защото на теб ти се иска. Както сам казваш, живеем в законова държава и законът позволява да се разсрочват плащания. Ако на теб не ти харесва, си е твой проблем , но не на ЦСКА или на държавата.

Я ми кажи,ако сега,в момента Реал М или Ман Юн си продадат играчите,стадионите,цялата си собственост,дали няма да си покрият дълговете?Ти как мислиш?Да,те имат дългове,но имат и ценности.И във всеки един момент могат да ги покрият,ако кредиторите се "разтревожат".А ЦСКА има дългове и...нищо друго.Въпросът при вас е не като продадете колко ще вземете,а имате ли какво да продавате?Стадион,който не е ваш,играчи,които никой не иска...Пропускам ли нещо?Схващаш ли сега каква е разликата?
И,понеже,казваш,че информацията ми е стара,ето ти нещо по-ново(което,всъщност,хич не е ново-като събитие):
"Пролетният санаториум от 2008 г., който Емил Гъргоров изкара в ЦСКА, ще излезе най-скъпият в историята на клуба. Адвокат на Бадема погна "червените" за 214 000 лева. Според юриста Петър Величков клиентът му има съдебно решение, според което чака близо 300 бона.

Бадема се върна в ЦСКА през зимата на 2008 г., един-два месеца лекуваше контузия, поигра няколко мача накрая, но не получи три заплати по 20 000 евро от Сашо Томов. Според адвокат Величков сумата е нараснала повече от два пъти заради споразумение с новото ръководство на ЦСКА. Клиентът му дал отсрочка заради лицензирането, но с нова дата на изплащане, като всеки просрочен ден носи 2% наказателна лихва. Величков се срещнал с шефа на "армейците" Димитър Борисов и се разбрал за компромисен вариант - 214 000 лева за Бадема веднага. В понеделник обаче юрист на ЦСКА пристигнал с половината сума и настоял за документ, че борчът е оправен. Бесен, адвокатът на Гъргоров отказал да вземе парите, после отхвърлил покана за нова среща с Димитър Борисов, твърди "Стандарт"

Според Величков "червените" дължат общо 500 бона на бивши играчи и треньори. 110 бона чака друг играч с "огромен" принос към ЦСКА - Зе Руи. 68 000 лева е борчът към бившия помощник-треньор Сашо Станков. Остатък от 5 бона има да получава Стойчо Младенов. 40 000 лв. незнайно как е заработил Херман Пиетробон. Не е изплатен и дългът към Вихрен за Удоджи."
6 януари 2010 | 09:49
От: SportLine.bg

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 яну 2010 13:40

Абе ти чуваш ли се какво говориш? Манчестър и Реал щели да си продадат футболистите, стадионите и незнам си какви глупости. Значи, иска си банката парите и айде хоп едно стадионче за продан. Такава простотия не бях чувал, честно.
До вчера ми говореше за задължения към държавата, сега обърна листа за задължения към футболисти и треньори. Ами казах ти тоя Величков да не ми го цитираш. Въздух под налягане.Та, какво дължи ЦСКА според него, изобщо не ме вълнува. Но няма и да отрека, че все още има дългове към футболисти и треньори, които са наследство от Томово време. Хайде събери всички задължения, които си цитирал и пак погледни статията за която съм ти дал линк . Виж за какви пари става дума и дали ще стигнат да си оправим борчовете. Ти как мислиш? И ми е интересно как 50бр. футболисти няма да стигнат да се покрият дългове от 3-4 милиона? И не ми говори , че никой не иска футболисти от ЦСКА. Първо, хубаво погледни началната страница на сайта от който си копирал изказването на Величков, и второ да не ти казвам, кой отбор точно по това време миналата година, "открадна" футболист на ЦСКА.
И накрая ще завърша с една поговорка: "Кучетата си лаят а кервана си върви" т.е. вие можете да си плювате колкото щете, а ЦСКА си купува и продава футболисти! Фирма "Титан" е работеща структура, която получава постоянно приходи. А на кого , колко и как ще плаща, не е длъжна да дава отчет нито на мен, нито на теб, нито на Величков. И не си хаби повече клавиатурата да ми се доказваш , колко си велик в чужди спорове, защото нито можеш да попречиш с нещо на ЦСКА, нито пък можеш с нещо да помогнеш на Левски. С едното плямпане по форумите нищо не се постига. Айде, чао за сега, а лятото може пак да си говорим за трансфери и кой на кого ще плаща.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 яну 2010 17:46

И кво ще стане ако ЦСКА не плати навреме,А???Футболът ли ще се срине или какво?Някой ще умре ли?
Я ми кажи министъра съдил ли ни е след като каза на последната прескоференция ''ЦСКА започна да си плаща''?Ти кой си та да казваш и да даваш справедливост за ЦСКА?НИКОЙ не си!Щом като никой не съди ЦСКА в момента(както беше по времето на Лупи и малко след него),значи всичко е наред(за ваше огромно съжаление)!И не ти влиза това,което ти говоря в момента не защото си ''кух'' или ''прост'',а защото си левскар и мислиш като левскар,и разсъждаваш като левскар,и гледаш интересите на твоя си отбор,защото ако ЦСКА беше Ботев,изобщо нямаше да спориме в момента,защото си левскар..Сега разбра ли?

И информацийката ти за Бадема е от вестник ''СТАНДАРТ''...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 20:42

delqnski47 написа:И кво ще стане ако ЦСКА не плати навреме,А???Футболът ли ще се срине или какво?Някой ще умре ли?
Я ми кажи министъра съдил ли ни е след като каза на последната прескоференция ''ЦСКА започна да си плаща''?Ти кой си та да казваш и да даваш справедливост за ЦСКА?НИКОЙ не си!Щом като никой не съди ЦСКА в момента(както беше по времето на Лупи и малко след него),значи всичко е наред(за ваше огромно съжаление)!И не ти влиза това,което ти говоря в момента не защото си ''кух'' или ''прост'',а защото си левскар и мислиш като левскар,и разсъждаваш като левскар,и гледаш интересите на твоя си отбор,защото ако ЦСКА беше Ботев,изобщо нямаше да спориме в момента,защото си левскар..Сега разбра ли?

Ти откъде имаш "достоверната" информация,че никой не съди ЦСКА?Ти ли им слагаш входящите номера на делата?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 яну 2010 22:06

deepblue1963 написа:
delqnski47 написа:И кво ще стане ако ЦСКА не плати навреме,А???Футболът ли ще се срине или какво?Някой ще умре ли?

Ти откъде имаш "достоверната" информация,че никой не съди ЦСКА?Ти ли им слагаш входящите номера на делата?

Спи спокойно,приятел,ЦСКА почти си оправи задълженията!Легни,отвори с наслада вестник ''Стандарт'' или пък превключи на някой канал,който искаш и заспи с идеята,че ЦСКА ще съществува и ще мъчи твоя ''Левски'' още дъъълго време!!!
Айде лека нощ и приятни сънища от мен!А ти продължавай в същия дух!Потърси справедливостта,която търсиш някъде другаде,но не и в този форум!Надявам се,че както тебе,така и останалите...като тебе да намерите нужната справедливост :!:
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”