Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!

Мнениеот delqnski47 » 09 дек 2009 18:25

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Като е "голям лидер" и много ербап,що не излезе по телевизията и да обясни кой е бил в дискотеката,кой е бил в кафенето,кой кого е бил и т.н.?Като е много отворен и смята,че е "институция" в отбора,що си мълча?Защото така се правят n на брой години в един отбор.Мижитуркаш си,кюташ си и тва е!За какво да се извиняват-да не са излъгали в нещо?Това няма нищо общо с факта,кой колко играе или не играе.Много бил тичал,много се бил борил.Те,ако по този показател се избираха капитаните,що не си вземете Бен Джонсън-той тича още повече.Ат.Михайлов не тичаше много и не беше от най-борбените,но беше истински лидер на Локо.А простотията,че Гунди убил Котков и стопаджия в катастрофата-без коментар.

За какво да се извиняват ли???
Да ти кажа ли за какво да се извиняват?За това,че треньора им е казал да спазват режима и те не са го спазили!За това,че унижиха собственият си треньор като по този начин доставиха удоволствие на много дребни душици тук!За това че обидиха собствените си колеги като ги нарекоха п*тки и мишки :!:

А не си ли се замислял,че "колегите" им може и наистина да са такива?А що се отнася до режима-и на Запад ходят по дискотеки,че се и бият даже!Да не би всеки да се извинява след това.Който е нарушил правилника-си носи последствията.Да се извиняли!Те там да не са детски дом или пионерски отряд:"Извинявай,мило другарче!" :) :) :)

Те ''колегите'' може и да са такива,но не им дава АБСОЛЮТНО никакво право да коментират подобни работи пред медиите!И мен ''Запада'' много много не ми пука за него!Там ако щат и да се бият,и да се убиват каквото искат да правят!В ЦСКА има правила и който не ги спазва да си взима багажчето в ръчичка и да си ходи в някое друго отборче в България или навън както си избере :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 дек 2009 18:32

acmilan написа:Много сте ми мили как му се радвате на Тошко Янчев :lol: Абсолютна мишка,както и Данчо Тъча,Котьо и т.н.Иван Иванов може да е слаб футболист,но поне има смелостта да излезе пред цяла България и да каже какво мисли,пък било то и обидно за съотборниците му.Караджов пък каза нещо,което ми направи впечатление,че е приятел с Русия и го защитава.Много ми е интересно някои дребни душици в отборите дали биха защитили свой приятел или биха се сложили на великите фенове,историята,шефовете,Дучето,папата и т.н.,както прави казанлъшкия капитан.Почне ли да се прекланя пред великите фенове,емблемата и да разправя как е от отбора,в който играе отпреди да се роди,ми е ясен.Русия си го каза,лесно ми е да кажа,че съм голям цесекар,но просто не ми идва отвътре,разбирам от футбол и не съм от никой български гранд.Че са отворковци,такива са,но поне има нещо по-достойно в тях от много други.А и великия ви треньор защо нарочва тях,след като има други,които са закъсняли повече от тях и не са наказани?А как си обяснявате думите на Караджов,че само Пенев е знаел за срещата в окото?Защо казват,че биячите са били шестима,а специалиста по всичко Майкъла твърди,че са били двама и откъде му е информацията?Въпроси без отговор...

Значи виж сега:Тия двамата са НИКОИ та да излизат пред цяла България и да се правят на големи мъже като казват това което им е на сърчицето схващаш ли?Нито са тарани,нито са капитани на отбора,нито са треньори,нито са шефове!Те трябва да се подчиняват на заповедите на треньора!
А и Любо е имал някаква причина при която да ги е отстранил!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 09 дек 2009 18:37

Точно така acmilan, представи си, че отиваш да работиш някъде, закъсняваш всеки път, идваш пиян или с махмурлук, не свършваш никаква работа целия ден, казваш, че фирмата не ти харесва и работиш само за парите, накрая напсуваш шефа и колегите си и ги обвиняваш, че светът ти е крив. Някой ще те търпи ли? Наистина, както казваш са много смели тези момчета!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2009 18:52

Чета, чета и не мога да си обясня някои неща:
1. Как така изведнъж сините фенове станаха големи привърженици на чесната дума и морала на Караджов и Иванов, а щом стане въпрос за това защо Бардон мълчи и не казва кой симулира в мачовете на Левски не си отварят устата - страх от трусове или липса на мъжество. Това мъжество ли е или мищкарство да не кажа другото и Вие на кое се възхищавате повече
2. Какво толкова ви вълнуват думите на капитана на ЦСКА?
3. След като определяте Тошко като мишка, защото бил вече 8 години в ЦСКА, мога ли да попитам от колко години Гонзо е в Левски?
До тук с онези, които искат да се изявят като моралисти и любители на истината
И сега по темата:
Само човек, който брани честта на колектива, може да реагира по този начин. ЕВАЛА, Тошко! Ние наистина знаем, че си един от нас. Ти също... Защитавайки твоите съотборници, които бяха наречени пут..ци и мишки, ти защити и нас - всички онези, които искаме ЦСКА да бъде ОТБОР, независимо от трусовете, класирането, безпаричито и прочие.
А за онези двамата...? Такова като вашето мъжкарство - под път и над път. Никога не е късно да станеш за резил, казали хората. При вас ,пут..ци, това стана с първите ви крачки... Спиралата, по която се въртите в момента води само към едно място - СЪЖАЛЕНИЕТО. Когато докараш до там да те съжаляват можеш да бъдеш сигурен, че от теб ЧОВЕК не става. Келешлъка е до време. Дано разберете, рано или късно, че когато пикаеш срещу вятъра, и хвърляш на високо, като същевремено от мерак да се изявиш си отваряш често устата - топли капки гасят ЛОГОРЕЯТА.
Да сте живи и здрави, дано ви потръгне занапред, дано спечелите много пари, за да се келешите пред мацките /от мъжки и женски род/ и дано някой ден разберете какво загубихте. Ако не се сещате ще ви кажа. Загубихте любовта на феновете. Пътя е едит, тротоарите - два. Вие избрахте грешния.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 19:05

"Те ''колегите'' може и да са такива,но не им дава АБСОЛЮТНО никакво право да коментират подобни работи пред медиите!И мен ''Запада'' много много не ми пука за него!Там ако щат и да се бият,и да се убиват каквото искат да правят!В ЦСКА има правила и който не ги спазва да си взима багажчето в ръчичка и да си ходи в някое друго отборче в България или навън както си избере."
Единствените правила,които,от известно време,битуват в ЦСКА са:
1.Към другите отбори:дайте ни играчите си и,за по-сигурно,заедно с подписването на сделката,пуснете жалба в съда.По този начин,докато футболиста играе при нас,може и да си вземете парите.
2.Към футболистите:докато сте при нас,пари я вземете,я не.Когато си тръгнете,можете да ни съдите(тогава,най-вероятно,ще си ги вземете).Ако,междувременно,се оплачете-бой!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 дек 2009 19:32

blue avalanche написа:"Те ''колегите'' може и да са такива,но не им дава АБСОЛЮТНО никакво право да коментират подобни работи пред медиите!И мен ''Запада'' много много не ми пука за него!Там ако щат и да се бият,и да се убиват каквото искат да правят!В ЦСКА има правила и който не ги спазва да си взима багажчето в ръчичка и да си ходи в някое друго отборче в България или навън както си избере."
1.Към другите отбори:дайте ни играчите си и,за по-сигурно,заедно с подписването на сделката,пуснете жалба в съда.По този начин,докато футболиста играе при нас,може и да си вземете парите.
2.Към футболистите:докато сте при нас,пари я вземете,я не.Когато си тръгнете,можете да ни съдите(тогава,най-вероятно,ще си ги вземете).Ако,междувременно,се оплачете-бой!

:lol: :lol: :lol:
Ти сериозно ли говориш или просто няма какво да кажеш и пишеш квото ти хрумне :lol: !
Направо ме разби с тия точки дето ги написа!
Sofia.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2009 19:46

Наистина не разбирам какво повече ви вълнува вас левскарите.
Днес заглавията са, че Левски СГЪНА отбора на Брестник с 2 на 0, а вие се чудите с какво още да се заядете с ЦСКА. Вярно е че вече и на това трябва да се радвате, ама не виждам овации. Редно е, защото идва Черно море
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 20:21

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:"Те ''колегите'' може и да са такива,но не им дава АБСОЛЮТНО никакво право да коментират подобни работи пред медиите!И мен ''Запада'' много много не ми пука за него!Там ако щат и да се бият,и да се убиват каквото искат да правят!В ЦСКА има правила и който не ги спазва да си взима багажчето в ръчичка и да си ходи в някое друго отборче в България или навън както си избере."

:lol: :lol: :lol:
Ти сериозно ли говориш или просто няма какво да кажеш и пишеш квото ти хрумне :lol: !
Направо ме разби с тия точки дето ги написа!

Да ти дам ли списък на клубове,които се жалват от ЦСКА,на играчи,осъдили или на път да осъдят ЦСКА,на мениджъри,които си чакат парите,треньори,служители и т.н.,и т.н.?Или сам ще си го набавиш,все пак вече има интернет,нали?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 20:43

ros написа:Чета, чета и не мога да си обясня някои неща:
1. Как така изведнъж сините фенове станаха големи привърженици на чесната дума и морала на Караджов и Иванов, а щом стане въпрос за това защо Бардон мълчи и не казва кой симулира в мачовете на Левски не си отварят устата - страх от трусове или липса на мъжество. Това мъжество ли е или мищкарство да не кажа другото и Вие на кое се възхищавате повече
2. Какво толкова ви вълнуват думите на капитана на ЦСКА?
3. След като определяте Тошко като мишка, защото бил вече 8 години в ЦСКА, мога ли да попитам от колко години Гонзо е в Левски?
До тук с онези, които искат да се изявят като моралисти и любители на истината
И сега по темата:
Само човек, който брани честта на колектива, може да реагира по този начин. ЕВАЛА, Тошко! Ние наистина знаем, че си един от нас. Ти също... Защитавайки твоите съотборници, които бяха наречени пут..ци и мишки, ти защити и нас - всички онези, които искаме ЦСКА да бъде ОТБОР, независимо от трусовете, класирането, безпаричито и прочие.
А за онези двамата...? Такова като вашето мъжкарство - под път и над път. Никога не е късно да станеш за резил, казали хората. При вас ,пут..ци, това стана с първите ви крачки... Спиралата, по която се въртите в момента води само към едно място - СЪЖАЛЕНИЕТО. Когато докараш до там да те съжаляват можеш да бъдеш сигурен, че от теб ЧОВЕК не става. Келешлъка е до време. Дано разберете, рано или късно, че когато пикаеш срещу вятъра, и хвърляш на високо, като същевремено от мерак да се изявиш си отваряш често устата - топли капки гасят ЛОГОРЕЯТА.
Да сте живи и здрави, дано ви потръгне занапред, дано спечелите много пари, за да се келешите пред мацките /от мъжки и женски род/ и дано някой ден разберете какво загубихте. Ако не се сещате ще ви кажа. Загубихте любовта на феновете. Пътя е едит, тротоарите - два. Вие избрахте грешния.

1.Бардон поне не се праска,че е по-голям левскар,отколкото е(като др.Янчев) и,че е играл с не знам какви си легенди като Тошето,да не говорим за "дъ-ъ-ъ-лгия" му 8-годишен стаж и други такива.
2.Що се отнася до "любовта на феновете"-що не го каза на Фиго,като напусна Барселона и отиде във Реал,да ти каже дали му дреме на оная работа?"Любов на фенове" къща не храни.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2009 20:47

Като отвориш голямата уста най-много да изядеш едно голямо... И ПАК ЩЕ ТИ ОСТАНЕ НЕНАХРАНЕНА КЪЩАТА. Дано да се заситят поне с голямото

Върни се в “ЦСКА”