Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн

Мнениеот Yasso » 30 ное 2009 19:49

Аз пък въпреки че съм ЦСКА-р, подкрепих не с плакати а на живо Берое в мача срещу Литекс... :lol:

Едни приятели от Стара Загора ме поканиха и нямаше как да откажа....такава еуфория каквато беше в края на мача отдавна не бях виждал на наш стадион..... :roll:

При всичките финансови неуредици в клуба, играчите в зелено-бяло показаха какво значи словосъчетанието "професионален футболист"..... :idea: или казано по друг начин - "футболист, гледащ професионално на задълженията си".

Срам ме е като си помисля как нашите си вадиха джобовете веднъж - че то тогава заралии трябва постоянно да ходят така..... :roll:

Само заради феновете си Берое заслужава мястото си в А група - дано се намерят добри хора с пари, които да помогнат на отбора да се запази и да играе и напролет в А група - Илиян Илиев е свършил огромна работа с този отбор, ще бъде престъпление това да бъде развалено.... :evil:

Преди 2 години далаверите на Коце Маца изхвърлиха заралии от А група, но те се върнаха по-силни.....

Мъчно ми е да гледам как тоя велик клуб Ботев се напълни с италианци на кило - вярно че не играят чак толкова зле, но трябва да се гледа в бъдещето а то е с младите родни момчета, които обичат клуба и знаят какво е да останеш без дъх за него.....

И за Спартак Варна да кажа нещо - този клуб винаги ще ми е симпатичен заради големия ЦСКА-р Вальо Станчев, който мушна онзи луд гол на Сервет, при който без малко да изкоча на пистата на "Армията" от кеф..... ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Re: Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн

Мнениеот Boksior4eto » 01 дек 2009 10:30

РЕСПЕКТ! САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Върни се в “ЦСКА”