След приключването на днешната тренировка на отбора, старши треньорът на ЦСКА в оставка Любослав Пенев определи група от 20 състезатели, за утрешния шампионатен мач срещу Славия. Както стана известно днес, Пенев ще води тима и в срещата утре, а в понеделник ще стане ясно дали ще продължи работата си начело на "армейците".
Групата на ЦСКА: 1. Здравко Чавдаров, 27. Ивайло Петров, 2. Павел Виданов, 4. Костадин Стоянов, 13. Александър Бранеков, 19. Апостол Попов, 37. Росен Колев, 24. Уго Баес, 5. Тодор Янчев, 20. Николай Манчев, 36. Янко Сандански, 73. Иван Стоянов, 18. Атанас Зехиров, 77. Спас Делев, 8. Тодор Тимонов, 3. Давид Силва, 22. Мишел Платини, 7. Владимир Манчев, 10. Руи Мигел, 29. Благой Пасков
Сред 20-те избранници на специалиста не попаднаха амнистираните през седмицата от боса на тима Димитър Борисов футболисти Иван Караджов, Иван Иванов, Йордан Тодоров, Кирил Котев, Светослав Петров
ЦСКА - Славия 08.11/19:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Славия 08.11/19:30
Ще ги биеме Славистите 2-0 от мене даже съм се фанал на бас със бащта ми който е славист та сега се чудя дали да си искам парите т баса за утре
не за друго пенсията на човека е малка но това е друга тема
и дано Любо размисли и да остане

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
2:0 за ЦСКА. Мисля, че отбора ще изиграе добър мач и ще се опита да поразсее негативите от последната седмица и ще се опита да зарадва треньора си и феновете с една победа.
- originalni.be
- Контакти:
- avitohola
- Контакти:
Ами чесно да си кажа надявам се на победа искрено. Трябва ни точно в този момент една хубава игра и победа и Пенев да разбере че сме с него и ще има успехи с нас! Моята прогноза е 2 на 1 за цска със възможна изненада за Х(пепел ми на устата
) Успех армеици дано бием!

- lpfc-on-line
- Контакти:
Сектор "Г" бойкотира мача?!
Предполагам е вярно, но ще видим. Аз мисля, че Пенев е прав и доста ме респектира. Ето ви инфо за бойкота де
Агитката се изнася в 14-ата минута!
Агитката се изнася в 14-ата минута
08.11.2009
SPORTNI.bg
Невиждана подкрепа към Любослaв Пенев ще осъществи агитката на ЦСКА по време на дербито със Славия, съобщава всекидневникът "7 дни спорт" в днешния си брой.
Още преди началото на двубоя всичките запалянковци ще се съберат в централните два блока на сектор "Г". Те ще подкрепят Пенев и ще разпънат няколко транспаранта в негова защита, както и против пияниците в ЦСКА.
Точно в 14-ата минута обаче абсолютно всички фенове групово ще напуснат стадиона в знак на протест срещу управлението на босовете от "Титан". Минутата на напускане не е избрана случайно. Цялата организация се прави от фракцията на 14-ките, една от най-крайните от агитката.
След напускането на стадиона феновете ще се съберат в Борисовата градина и ще продължат да пеят песни за ЦСКА.
08.11.2009
SPORTNI.bg
Невиждана подкрепа към Любослaв Пенев ще осъществи агитката на ЦСКА по време на дербито със Славия, съобщава всекидневникът "7 дни спорт" в днешния си брой.
Още преди началото на двубоя всичките запалянковци ще се съберат в централните два блока на сектор "Г". Те ще подкрепят Пенев и ще разпънат няколко транспаранта в негова защита, както и против пияниците в ЦСКА.
Точно в 14-ата минута обаче абсолютно всички фенове групово ще напуснат стадиона в знак на протест срещу управлението на босовете от "Титан". Минутата на напускане не е избрана случайно. Цялата организация се прави от фракцията на 14-ките, една от най-крайните от агитката.
След напускането на стадиона феновете ще се съберат в Борисовата градина и ще продължат да пеят песни за ЦСКА.
Re: Агитката се изнася в 14-ата минута!
Значи не цялата агитка ,а част от нея........