Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
Re: Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???
Защо фенове на "Левски" започнаха толкова сериозно да нищят проблемите на ЦСКА и да пускат теми с гадания за бъдещето. ОК, станалото - станало, но това са само 2 мача, не 11, ясно е, че ще загубим още точки до края на полусезона. Дори "Реал" (М) и "Барса" не могат да бъдат 100-процентови. Нека приключи полусезона и тогава коментарите. Аз също нямам много вяра на Любо Пенев.
Имам предвид, че случая с Чичовото е както се казва в една приказка ЦАРЯТ Е ГОЛ!
Поне за вашата форма в момента според мен си има логично обяснение- предсезонната подготовка. Изиграхте за по-малко от месец около 10ина контроли и по- този начин пика в формата ви беше мачовете с Динамо М и нас. Реално погледнато 10ина контроли, 10 мача в А група, 7 в ЛЕ са си почти 30 мача от началото на сезона и е съвсем нормално в момента да има спад. Мисля, че оттук нататък може да спечелите не повече от 7-8 точки в оставащите 5 кръга. Явно е, че с оглед на тази подготовка целта ви е била влизане в групите на ЛЕ, пък натам каквото дойде.
david_villa написа:Защо фенове на "Левски" започнаха толкова сериозно да нищят проблемите на ЦСКА и да пускат теми с гадания за бъдещето. ОК, станалото - станало, но това са само 2 мача, не 11, ясно е, че ще загубим още точки до края на полусезона. Дори "Реал" (М) и "Барса" не могат да бъдат 100-процентови. Нека приключи полусезона и тогава коментарите. Аз също нямам много вяра на Любо Пенев.
По същата причина, по която и фенове на Валенсия го правят

- blue SASHO1977
ritchi написа:
Е то за Левски е ясно че ще има нов треньор,на за ЦСКА не знам.По скоро въпросът е ще имат ли нови Собственици и президенти двагта отбора??Защото е видно че и Батков и Титаните нямат пари да ги издържат!
Що бе, Титаните нали до преди 1-2 седмици бяха великани, ще строят ултра-мега-турбо стадион, некви ултра-мега-турбо трансфери подготвят.... или както винаги се оказа един спукан червен балон!!!
- david_villa
- Контакти:
[offtopic]
Тези фенове на "Валенсия" си имат и друг отбор в България, който повече обичат от "прилепите", ако ми видиш коментарите може да се сетиш кой е.
[/offtopic]
tprodanov написа:david_villa написа:Защо фенове на "Левски" започнаха толкова сериозно да нищят проблемите на ЦСКА и да пускат теми с гадания за бъдещето. ОК, станалото - станало, но това са само 2 мача, не 11, ясно е, че ще загубим още точки до края на полусезона. Дори "Реал" (М) и "Барса" не могат да бъдат 100-процентови. Нека приключи полусезона и тогава коментарите. Аз също нямам много вяра на Любо Пенев.
По същата причина, по която и фенове на Валенсия го правят
Тези фенове на "Валенсия" си имат и друг отбор в България, който повече обичат от "прилепите", ако ми видиш коментарите може да се сетиш кой е.

[offtopic]а, сори, не съм разбрал. Понеже ти гледам аватара и подписа, които е нормално да бъдат на първия ти отбор. Всъщност не е нормално да имаш и втори, ама то като си от цска е задължително всъщност, план Б
[/offtopic]
Титаните изминаха пътя от осанна до разпни го точно за една седмица. Най-вярната публика, нашата вярност е нашата чест, армеци до гроб, ех, силни думи

Титаните изминаха пътя от осанна до разпни го точно за една седмица. Най-вярната публика, нашата вярност е нашата чест, армеци до гроб, ех, силни думи

За няколко месеца в двата ни уж "гранда" + националния отбор се абсолюно същото, аз поне виждам много прилики. И след вчерашния мач на ЦСКА се убеждавам че най малкият проблем са ни отборите и че за националния никакъов чужденец няма да ни оправи. Проблемът са играчите. Щом Любо в ЦСКА, който се води силен и безкомпромисен характер, не цепи басмата на никого (нали това искаме и от чужденец треньор), та щом на него му се качват на главата, нма спасение.
Играчите в голямата си част са мързеливи хленчещи лигльовци. А думата която най-добре ги описва е ПОСРЕДСТВЕНИ. А за съжаление по-нормално нещо от това няма - та ние от всякъде сме заобиколени от посредственост, как очакваме играчите да са различни.
Според мен трябва да свикнем с идеята, че в България футбол няма, както няма хокей или бейзбол и това е, да не си хабим нервите а играчите да се кефят в Биад и това е. След 10-20 години, когато като цяло покажем нещо друго като ценности и манталитет като народ, тогава може да се надяваме на нещо.
Играчите в голямата си част са мързеливи хленчещи лигльовци. А думата която най-добре ги описва е ПОСРЕДСТВЕНИ. А за съжаление по-нормално нещо от това няма - та ние от всякъде сме заобиколени от посредственост, как очакваме играчите да са различни.
Според мен трябва да свикнем с идеята, че в България футбол няма, както няма хокей или бейзбол и това е, да не си хабим нервите а играчите да се кефят в Биад и това е. След 10-20 години, когато като цяло покажем нещо друго като ценности и манталитет като народ, тогава може да се надяваме на нещо.
- blue SASHO1977
Трън написа:За няколко месеца в двата ни уж "гранда" + националния отбор се абсолюно същото, аз поне виждам много прилики. И след вчерашния мач на ЦСКА се убеждавам че най малкият проблем са ни отборите и че за националния никакъов чужденец няма да ни оправи. Проблемът са играчите. Щом Любо в ЦСКА, който се води силен и безкомпромисен характер, не цепи басмата на никого (нали това искаме и от чужденец треньор), та щом на него му се качват на главата, нма спасение.
+1000000000000
Какво ЦСКА бе,сбирщина от селяндури облякли екипа барабар с куп съмнителни собственици.