msm написа:Няма да оспорвам качествата на Чавдаров, явно е доста добър вратар. Но? Тоя човек, сякаш е залепен за голлинията. Как пък не излезе нито веднъж при центрираните топки? Никакво мърдане от вратата, даже и когато топката падаше в малкото наказателно поле. Сигурен съм, че ако умееше да излиза правилно, поне половината удари към нашата врата нямаше да ги има. И друг път съм писал за играта на вратаря и смятам, че той също носи голяма отговорност за това как играе защитата пред него. Той е човекът, който най-добре вижда ситуацията отзад, и с негови напътствия могат да се коригират доста грешки в позицията на определен защитник. А какво видяхме в същност? Хаус в защитата, а Чавдаров само вдигаше рамене и питаше какво става. Явно и с него има още много по какво да се работи.
Признавам, че това, което казваш, е вярно, но, честно казано, същите недостатъци важат и за Караджов. Личи си, че и двамата имат талант, но трябва той да бъде доразвит, което ме навежда на мисълта, че май Ивайло Петров е най-подходящ все още.
П.П. В кръга на шегата, нашите защитници в момента са толкова неадекватни, че едва ли има вратар, който може да ги подреди.