ЦСКА - Базел
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Билети за ЦСКА - Базел
Можете ли да ми кажете колко билета са продадени до момента за ЦСКА Базел ?
Re: Билети
Преди една седмица бяха продадени 6000, най-много 8000 да са продадени до момента. Но стадиона ще се напълни, времето ще е супер в четвъртак! Аз вчера си купих 7 билета и ми казаха че Г сектор е почти разподаден. Така че ако неискате да се редите на опашките в четвъртак си купете билети тия дни.
Re: ЦСКА - Базел
TheClub написа:Бекс трудно ще са над 30 000 времето не е хубаво, а мача щял да е от 10:05 и недоумявам още защо... Но дано бием...
В четвъртък от 18 до 23, на места в източните райони до около 25.
Топло за сезона и без валежи ще остане времето до събота.
Това приятел е прогнозата за мача, повярвай ми , че в деня на мача ще се продадат по голямата част от билетите!
Мача ще е труден! Дано момчетата се стегнат и игрят добре! САМО ЦСКА! 

Beck's написа:TheClub написа:Бекс трудно ще са над 30 000 времето не е хубаво, а мача щял да е от 10:05 и недоумявам още защо... Но дано бием...
В четвъртък от 18 до 23, на места в източните райони до около 25.
Топло за сезона и без валежи ще остане времето до събота.
Това приятел е прогнозата за мача, повярвай ми , че в деня на мача ще се продадат по голямата част от билетите!
И аз съм я гледал прогноза и бих се радвал, но засега не съм оптимист

някой знае ли ФЕН КЛУБ ВИДИН дали ще ходи на мача??
Мача няма да е лесен.Не е важен резултата,а е по важно момчетата да играят и да покажат класа.Сега правиме отбор и не трябва да прекаляваме с оптимизма.Надявам се на минимална победа или равен!Голямите ми очаквания са за следващия сезон.Ако станем шампиони и успеем да вдигнем клубния си коефициент,може да се борим за влизане в групите на ШЛ!Дано!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
cska_vd написа:някой знае ли ФЕН КЛУБ ВИДИН дали ще ходи на мача??
Old_death написа:Не е важен резултата,а е по важно момчетата да играят и да покажат класа.Сега правиме отбор и не трябва да прекаляваме с оптимизма.
Тук не съм много съгласен , точно този мач трябва да го играем за победа. Ако не стане ще имаме още три мача за повдигане на класата и да се опитаме да измъкнем някоя точка за коефицента .
Трудно е да се прецени дали трябва да играем на сигурно , както с Фулъм или по-рисковано и нападателно . Надявам се Любо да напипа печелившата тактика.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Ами каквото и да си говорим това е най-важния ни мач тази година и вярвам че ще бием!!
Това което си пожелавам е да се напълни стадиона и да покажем че наистина искаме тази победа !!!
Другуто е Божа работа-важното е ние да сме там и подкрепим отбора

Това което си пожелавам е да се напълни стадиона и да покажем че наистина искаме тази победа !!!
Другуто е Божа работа-важното е ние да сме там и подкрепим отбора