Вчерашния антимач

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Вчерашния антимач

Мнениеот vhpvhp » 18 окт 2009 15:20

Стига сте ревали от терена ,червените. 8-) Питайте феновете ви ,които бяха на стадиона за истината. Стадион "Христо Ботев" беше специално зачимяван преди вчерашния мач заради него ! По-голямата част от терена беше презачимена ,много от старите дупки бяха запушени. Терена беше просто тежък от дъжда ,топката хлъзгава... Но товаважеше и за двата отбора. Измислете си някаква друга легенда за вчерашния слаб мач. Мачът беше слаб и за двата отбора , БОТЕВ също разочарова ,сравнено с мача с Локо Сф. Нямаме оправдание в терена.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 окт 2009 16:06

от unist_gp на 18 Окт 2009 13:26

cska_15 написа:
Ами той Любо каза, че с тази игра нищо добро не ни чака..

А колкото до потребителя преди мен.. Ти се моли Марк Янко да не ви вкара на вас 4 гола, че може и да надминете 1:17
Марек Янко май няма да играе и в двата мача срещу Левски, щото снощи се контузи. А иначе Левски ще бие Залцбург и в двата мача

Особено ако са в кръчмата и Рабех е представител на сините :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 19:30

Според мене и двата отбора играха слабо и допуснаха доста грешки в защита.Зехте си мача благодарение на дървото Кабу който на два пъти вместо да напредне с топката и да излзе сам срещу вратаря ви се спъваше в нея и защитниците ви които иначе увисваха го настигаха.
И докато ви четох коментарите ми направи впечетление, че някои от вас плюат Спас Делев, ходете се прегледайте пичове това момче е поне с класа над Платини и племеника на Лечков само дето тъпанара Пенев незнае каде да го сложи да играе и го държи забит на лявото крило, отбора ви пък като цяло предпочита да атакува от дясно и дефакто се получават някакви заблудени центрирания към играч висок сигурно не повече от 1.65 :) .С тази тактика ще му ядете главата срещу Базел :mrgreen:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 окт 2009 08:40

Действително играхме слабо-няма място за оправдания! С тази игра доникъде няма да стигнем, пък камоли да излезем от групите на ЛЕ-това звучи дори смешно... иначе ще се дереме на стадиона и ще подкрепяме одбора дори и стадиона да гори!
YA GUNNERS YA

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 20 окт 2009 15:20

Мнениеот Nuevo на 18 Окт 2009 11:37
Момчета не споделям напълно вашето мнение за мача. Не мисля, че точно Данчо и Янчев са ни проблемите. Точно Данчо е един от тези които се скъсват да бягат особено след проблемите с Пенев преди. Ако всички се опитваха да играят на половина с неговот желание то щяхме да мачкаме веки път с по 3 гола...Бербо си го каза - играем като на забавен каданс. Иванов и Котев сериозно им се е поразклатила психиката след правилния футбол на Мъри, а Тошко Янчев явно не е в топ форма. Но пък точно той да е проблема не съм съгласен. Един делев търчи по цял мач но от срещата с Динамо КПДто му е доста нисичко. Без Маркиньос сме като заспали на терена.

Ако ме питате мен Любо трябва както се е заканил да остави няколко самоповярвали си от наще за по мач два извън групата за да се поосвестят малко!!!

Абсолютно Вярно

Върни се в “ЦСКА”