Титан обмисля смяна на името на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Титан обмисля смяна на името на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 16:56

florentin_petre написа:Името което се скандира 60 годинии ще продължава да се скадира е ЦСКА, милиони фенове са се клели в това име, уважавам всяко едно компетентно мнение дори и на фенове на Левски(отбележете че изписвам името правилно), Титан са собственици но те са моментни, след тях ще има и други и други, а името ЦСКА е вечно. Уважавам историята но аз съм фен на този отбор с това име.
А господина който все в ума са му комунистите да се успокои те вече ги няма и си мисля че след РЕМС са спрели да съществуват, от там на сетне всичко е една голяма лакома уста поглъщаща и последната троха на ЧЕСТНИЯ И ТРУДОЛЮБИВ БЪЛГАРИН, нали така другарю ТПроданов, НАЗДРАВЕ!!!

Не съм съгласен напълно!Това име обезличава съществуването на отбора преди 1948 година!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 16:58

Колкото и да е това си е в рамките на историята!Ако остане името ЦСКА,то аз по малко цесекар няма да стана тъй че.... 8-) 8-) 8-)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 окт 2009 17:24

Това е безумие! Невъзможно!
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 17:43

Очевидно не го смятат за приемник. Само не разбрах, защо единствения оцелял футболист от този отбор, ти не считаш за достоверна информация? Кои са тия футболисти, дето потвърждават? Дай нещо конкретно, аз ти дадох конкретен пример, интервю, всички сме го гледали, по-конкретно от това няма, ама нещо не го признаваш.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 окт 2009 17:48

от tprodanov на 16 Окт 2009 17:00

Млад си още, и затова си толкова надъхан. Левски е бил обединяван на няколко пъти с други отбори, за да бъде компроментиран пред феновете си, които са го ценяли точно заради опозицията му към власта.

Опа,пак се наака!Я ми коментирай двете снимки на отбора на Левски от миналото.На едната са се изтъпанчили и са вдигнали ръце с фашистки поздрав(снимката е от периода 1940-1944 година),а на другата са строени под плакат,величаещ великия СССР(снимката е от 1961 година)!Та сега можеш ли да ми обясниш на коя власт отбора на Левски е бил опозиция?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 18:01

tprodanov написа:Очевидно не го смятат за приемник. Само не разбрах, защо единствения оцелял футболист от този отбор, ти не считаш за достоверна информация? Кои са тия футболисти, дето потвърждават? Дай нещо конкретно, аз ти дадох конкретен пример, интервю, всички сме го гледали, по-конкретно от това няма, ама нещо не го признаваш.

Проданов ПАК ти казвам!Това не е бил никакъв футболист на АС-23!Мога да ти извадя факти,да ти кажа името му ако искаш!
Абе я ми кажи как този въпросен ''футболист'' е оцелял??? :?
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 18:12

delqnski47 написа:АС-23 е първият предшественик на ЦСКА!Дори самите футболисти на офицерския отбор го потвърждават!Ще се радвам да стане така,тъй като по някакъв начин отборът ни ще възвърне своята ИНДЕТИЧНОСТ преди 48-а година! ;) Жалко че тъпите комунисти сменят името на отбора!Нямам АБСОЛЮТНО нищо против и така да си остане името,но не е зле и да разгърнем страниците на историята,на този велик клуб, преди соц-времената!

А кой е вторият им предшественик?Защо решавате, че точно АС-23 ви е предшественик, а не някой друг от клубовете, с които се дава началото на ЦСКА?"Септември" Сф. каква роля играе в цялата постановка, след 68-а година?Те имали ли са предшественици и защо техните предшевственици не са в списъка на легендите на ЦСКА (ако са ги имали де)?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 18:17

Кашчей написа:
delqnski47 написа:АС-23 е първият предшественик на ЦСКА!Дори самите футболисти на офицерския отбор го потвърждават!Ще се радвам да стане така,тъй като по някакъв начин отборът ни ще възвърне своята ИНДЕТИЧНОСТ преди 48-а година! ;) Жалко че тъпите комунисти сменят името на отбора!Нямам АБСОЛЮТНО нищо против и така да си остане името,но не е зле и да разгърнем страниците на историята,на този велик клуб, преди соц-времената!

А кой е вторият им предшественик?Защо решавате, че точно АС-23 ви е предшественик, а не някой друг от клубовете, с които се дава началото на ЦСКА?"Септември" Сф. каква роля играе в цялата постановка, след 68-а година?Те имали ли са предшественици и защо техните предшевственици не са в списъка на легендите на ЦСКА (ако са ги имали де)?

АС-23 е бил създаден след обединяването на Атлетико и Слава и става името Атлетико Слава 23(АС-23)!Счита се за първият военен клуб ,предшественик на ЦСКА...
Последна промяна от delqnski47 на 16 окт 2009 18:27, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 18:25

Военните са решили да създадат ЦЕНТРАЛЕН(Основен) спортен клуб на армията(казвам централен тъй като е имало и други военни клубове в София и Пловдив)!Обаче този клуб е имал милиярди предшественика,затова те му измислят името ЦСКА и му дават дата за раждане 1948!Това е цялата тая работа!Все пак аз съм на мнение че отбора трябва да се казва ЦСКА-АС23 или нещо такова,считано отбора АС-23 като първият от военните клубове!Но не ми пречи да знам отбора си като ЦСКА!Изобщо даже! 8-)
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 18:33

delqnski47 написа:[
АС-23 е бил създаден след обединяването на Атлетико и Слава и става името Атлетико Слава 23(АС-23)!Счита се за първият военен клуб...

В такъв случай, защо не потърсите корените си в някой от тези два клуба, или ви е трудно да изберете кой да е?
Прави ми впечатление, че сякаш ви е срам от годината написана на емблемата ви, та затова търсите по-дълбоки корени.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”