Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- omegga megadeath
- Контакти:
Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков
Тъпроданов на тъп ли се правиш или само ей така да си контра? Имаш Гугъл поразрови се малко из юридическите дебри на закона и виж как стоят нещата.....а в отговор на оня "ЕС-ес-чето"- по закона за Предоставяне на лична информация нямаш право да си даваш ЕГН-то под път и над път-много ясно че е нарочно скрит-той е публична личност със голям бизнес.
jul написа:Е Емо има ли вярващи на думите на Б?
Не разбирасе.И ние не му вярваме.Но в момента е важно да ви разваляме комфорта.Огън по вас докато може.Докато не млъкнете.
POPCORN написа:ИСТИНАТА Е ЕДНА!НЯМА КАКВО ДА ЗАЩИТАВАМЕ И ДА НЕ ЗАЩИТАВАМЕ!ЛЕВСКИ В МОМЕНТА СА СЛАБИ КАКТО ОТКЪМ ОТБОР ТАКА И ОТКЪМ РЪКОВОДИТЕЛИ!БАТКОВ СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРИ С КЛУБА, А ДОКАТО ИМА ФЕНОВЕ ТАКИВА В ФОРУМА КЪДЕТО МУ ВЯРВАТ ТАКА ЩЕ Е Е С ЛЕВСКИ И ЩЕ СИ ПРАВИ БЪЗИЦИ!БАТКОВ ПРАВ ЗА ЛИЦЕНЗА.МИ ЧЕ ТОЙ Е ОСВНОВНИЯТ ВИНОВНИК.ТОЙ УВЕДОМИ УЕФА, ТОЙ СИ ПРИЗНА ТУКА НА ЛЕТИШЕТО ЛИ КЪДЕ БЕШЕ ТАМ?Е КВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ, ЧЕ НЕ МУ СТИГАХА ПАРИТЕ И ИСКАШЕ ЛЕВСКИ ДА ВЛЕЗНЕ В ШАМПИОНСКА ДА МОЖЕ ДА НАМАЖЕ КИНТИТЕ!ПРОСТО ЛЕВСКИ=СМЕШНА КАРТИНКА ЕИ ТОВА Е!ВИЕ АКО ИСКАТЕ ОБВИНЯВАЙТЕ И ХИСАРСКИЯТ ПОП ОТКЪДЕТО СТЕ СИ ВЗЕЛИ ЕДНА ОТ ПЕСНИТЕ!
Значи Батков е виновен, че е уведомил УЕФА, а не е виновен Лупи, че не е платил? Типична цесекарска логика.
- bigbonusprize
- Контакти:
omegga megadeath написа:Тъпроданов на тъп ли се правиш или само ей така да си контра? Имаш Гугъл поразрови се малко из юридическите дебри на закона и виж как стоят нещата.....а в отговор на оня "ЕС-ес-чето"- по закона за Предоставяне на лична информация нямаш право да си даваш ЕГН-то под път и над път-много ясно че е нарочно скрит-той е публична личност със голям бизнес.
Аз искам да запитам защо точно от НСС е изкарано? Не трябва ли от съда в Перник?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
ЕМИЛ написа:jul написа:Е Емо има ли вярващи на думите на Б?
Не разбирасе.И ние не му вярваме.Но в момента е важно да ви разваляме комфорта.Огън по вас докато може.Докато не млъкнете.
koko_1914 написа:А нещо за другото "чисто като сълза" момченце Иво Иванов ? Защото доколкото се чу, май именно неговите кирливи ризи познава Батков
Няма да споря с теб - очевадно си прав

ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
tprodanov написа:Аз да попитам, последнита двама титани на мисълта, къде точно намериха някой, който вярва на мустака? Или може би за плиткоумните мозъци факта, че титаните са прости означава, че мустака е умен???
Проданов , що се правиш че не разбираш. Тук не става въпрос за това, кой е умен и кой глупав. Въпроса е, кой казва истината и кой лъже. Този ли , който плюе на всяка крачка, без доказателства, факти и документи, или тези които показват всичко черно на бяло. Друг е въпроса обаче, вие на кого искате да вярвате и какво ви се иска да е станало. Да ама не.
- bigbonusprize
- Контакти:
msm написа:tprodanov написа:Аз да попитам, последнита двама титани на мисълта, къде точно намериха някой, който вярва на мустака? Или може би за плиткоумните мозъци факта, че титаните са прости означава, че мустака е умен???
Проданов , що се правиш че не разбираш. Тук не става въпрос за това, кой е умен и кой глупав. Въпроса е, кой казва истината и кой лъже. Този ли , който плюе на всяка крачка, без доказателства, факти и документи, или тези които показват всичко черно на бяло. Друг е въпроса обаче, вие на кого искате да вярвате и какво ви се иска да е станало. Да ама не.
Този път не става въпрос за плюене. И господин Кокинов призна, че мустакатата гнида е внесла жалба с доказателства...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Всичко е добре, но не разбирам защо текста на тази декларация ми се струва нещо много мек! Мустакатия гащник заслужава "по сочен отговор"! В крайна сметка трябваше да се затъкне устата на Борат и да се даде една пресконференция и да се извадят тези факти и да му се "отсипе" на бай Ганя, защото той се пени вече две седмици като бит помияр! Аз предполагах че той /Батков/ е чисто луд, но не е длъжен никой да му търпи кризисните инфантилни дупки в които се намира перманентно!Трябва някой да го изкара от паралелният свят в който живее Катунаря Батков, защото вярвам, че си спомняте, като обясняваше за "трансфера"каза ,че като е разбрал за руското здрасти:"трите пръста с преобладаващ среден", се е обадил на Баждеков и му е казал "ВДИГАЙТЕ КАТУНА" и се прибирайте! Другарю комсомолски секретар - годината не е 1987, БКП и Тодор Живков отдавна са в историята! Вашата партия със стогодишна история отдавна е мъртва!Ми ти какво се мотаеш още не знам!
Ще дочакаме и юбилея май- 100 ГОДИНИ БОРАТ-ВОДАЧ НА ПОДУЕНСКОТО СТАДО!!!!
Само Пирин ОЛЕ!!!!
- omegga megadeath
- Контакти:
UFIJD написа:Всичко е добре, но не разбирам защо текста на тази декларация ми се струва нещо много мек! Мустакатия гащник заслужава "по сочен отговор"! В крайна сметка трябваше да се затъкне устата на Борат и да се даде една пресконференция и да се извадят тези факти и да му се "отсипе" на бай Ганя, защото той се пени вече две седмици като бит помияр! Аз предполагах че той /Батков/ е чисто луд, но не е длъжен никой да му търпи кризисните инфантилни дупки в които се намира перманентно!Трябва някой да го изкара от паралелният свят в който живее Катунаря Батков, защото вярвам, че си спомняте, като обясняваше за "трансфера"каза ,че като е разбрал за руското здрасти:"трите пръста с преобладаващ среден", се е обадил на Баждеков и му е казал "ВДИГАЙТЕ КАТУНА" и се прибирайте! Другарю комсомолски секретар - годината не е 1987, БКП и Тодор Живков отдавна са в историята! Вашата партия със стогодишна история отдавна е мъртва!Ми ти какво се мотаеш още не знам!