Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 18:12

Тъпроданов на тъп ли се правиш или само ей така да си контра? Имаш Гугъл поразрови се малко из юридическите дебри на закона и виж как стоят нещата.....а в отговор на оня "ЕС-ес-чето"- по закона за Предоставяне на лична информация нямаш право да си даваш ЕГН-то под път и над път-много ясно че е нарочно скрит-той е публична личност със голям бизнес.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2009 18:12

jul написа:Е Емо има ли вярващи на думите на Б?

Не разбирасе.И ние не му вярваме.Но в момента е важно да ви разваляме комфорта.Огън по вас докато може.Докато не млъкнете.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 07 окт 2009 18:12

POPCORN написа:ИСТИНАТА Е ЕДНА!НЯМА КАКВО ДА ЗАЩИТАВАМЕ И ДА НЕ ЗАЩИТАВАМЕ!ЛЕВСКИ В МОМЕНТА СА СЛАБИ КАКТО ОТКЪМ ОТБОР ТАКА И ОТКЪМ РЪКОВОДИТЕЛИ!БАТКОВ СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРИ С КЛУБА, А ДОКАТО ИМА ФЕНОВЕ ТАКИВА В ФОРУМА КЪДЕТО МУ ВЯРВАТ ТАКА ЩЕ Е Е С ЛЕВСКИ И ЩЕ СИ ПРАВИ БЪЗИЦИ!БАТКОВ ПРАВ ЗА ЛИЦЕНЗА.МИ ЧЕ ТОЙ Е ОСВНОВНИЯТ ВИНОВНИК.ТОЙ УВЕДОМИ УЕФА, ТОЙ СИ ПРИЗНА ТУКА НА ЛЕТИШЕТО ЛИ КЪДЕ БЕШЕ ТАМ?Е КВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ, ЧЕ НЕ МУ СТИГАХА ПАРИТЕ И ИСКАШЕ ЛЕВСКИ ДА ВЛЕЗНЕ В ШАМПИОНСКА ДА МОЖЕ ДА НАМАЖЕ КИНТИТЕ!ПРОСТО ЛЕВСКИ=СМЕШНА КАРТИНКА ЕИ ТОВА Е!ВИЕ АКО ИСКАТЕ ОБВИНЯВАЙТЕ И ХИСАРСКИЯТ ПОП ОТКЪДЕТО СТЕ СИ ВЗЕЛИ ЕДНА ОТ ПЕСНИТЕ!

Значи Батков е виновен, че е уведомил УЕФА, а не е виновен Лупи, че не е платил? Типична цесекарска логика.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 18:14

omegga megadeath написа:Тъпроданов на тъп ли се правиш или само ей така да си контра? Имаш Гугъл поразрови се малко из юридическите дебри на закона и виж как стоят нещата.....а в отговор на оня "ЕС-ес-чето"- по закона за Предоставяне на лична информация нямаш право да си даваш ЕГН-то под път и над път-много ясно че е нарочно скрит-той е публична личност със голям бизнес.

Аз искам да запитам защо точно от НСС е изкарано? Не трябва ли от съда в Перник?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 07 окт 2009 18:14

ЕМИЛ написа:
jul написа:Е Емо има ли вярващи на думите на Б?

Не разбирасе.И ние не му вярваме.Но в момента е важно да ви разваляме комфорта.Огън по вас докато може.Докато не млъкнете.

koko_1914 написа:А нещо за другото "чисто като сълза" момченце Иво Иванов ? Защото доколкото се чу, май именно неговите кирливи ризи познава Батков :roll:

Няма да споря с теб - очевадно си прав ;)
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 окт 2009 18:15

tprodanov написа:Аз да попитам, последнита двама титани на мисълта, къде точно намериха някой, който вярва на мустака? Или може би за плиткоумните мозъци факта, че титаните са прости означава, че мустака е умен??? :shock:

Проданов , що се правиш че не разбираш. Тук не става въпрос за това, кой е умен и кой глупав. Въпроса е, кой казва истината и кой лъже. Този ли , който плюе на всяка крачка, без доказателства, факти и документи, или тези които показват всичко черно на бяло. Друг е въпроса обаче, вие на кого искате да вярвате и какво ви се иска да е станало. Да ама не.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 18:17

msm написа:
tprodanov написа:Аз да попитам, последнита двама титани на мисълта, къде точно намериха някой, който вярва на мустака? Или може би за плиткоумните мозъци факта, че титаните са прости означава, че мустака е умен??? :shock:

Проданов , що се правиш че не разбираш. Тук не става въпрос за това, кой е умен и кой глупав. Въпроса е, кой казва истината и кой лъже. Този ли , който плюе на всяка крачка, без доказателства, факти и документи, или тези които показват всичко черно на бяло. Друг е въпроса обаче, вие на кого искате да вярвате и какво ви се иска да е станало. Да ама не.

Този път не става въпрос за плюене. И господин Кокинов призна, че мустакатата гнида е внесла жалба с доказателства...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 07 окт 2009 18:18

Всичко е добре, но не разбирам защо текста на тази декларация ми се струва нещо много мек! Мустакатия гащник заслужава "по сочен отговор"! В крайна сметка трябваше да се затъкне устата на Борат и да се даде една пресконференция и да се извадят тези факти и да му се "отсипе" на бай Ганя, защото той се пени вече две седмици като бит помияр! Аз предполагах че той /Батков/ е чисто луд, но не е длъжен никой да му търпи кризисните инфантилни дупки в които се намира перманентно!Трябва някой да го изкара от паралелният свят в който живее Катунаря Батков, защото вярвам, че си спомняте, като обясняваше за "трансфера"каза ,че като е разбрал за руското здрасти:"трите пръста с преобладаващ среден", се е обадил на Баждеков и му е казал "ВДИГАЙТЕ КАТУНА" и се прибирайте! Другарю комсомолски секретар - годината не е 1987, БКП и Тодор Живков отдавна са в историята! Вашата партия със стогодишна история отдавна е мъртва!Ми ти какво се мотаеш още не знам!

Потребителски аватар
Pirin-BLG

Мнениеот Pirin-BLG » 07 окт 2009 18:22

Ще дочакаме и юбилея май- 100 ГОДИНИ БОРАТ-ВОДАЧ НА ПОДУЕНСКОТО СТАДО!!!!
Само Пирин ОЛЕ!!!!

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 18:24

UFIJD написа:Всичко е добре, но не разбирам защо текста на тази декларация ми се струва нещо много мек! Мустакатия гащник заслужава "по сочен отговор"! В крайна сметка трябваше да се затъкне устата на Борат и да се даде една пресконференция и да се извадят тези факти и да му се "отсипе" на бай Ганя, защото той се пени вече две седмици като бит помияр! Аз предполагах че той /Батков/ е чисто луд, но не е длъжен никой да му търпи кризисните инфантилни дупки в които се намира перманентно!Трябва някой да го изкара от паралелният свят в който живее Катунаря Батков, защото вярвам, че си спомняте, като обясняваше за "трансфера"каза ,че като е разбрал за руското здрасти:"трите пръста с преобладаващ среден", се е обадил на Баждеков и му е казал "ВДИГАЙТЕ КАТУНА" и се прибирайте! Другарю комсомолски секретар - годината не е 1987, БКП и Тодор Живков отдавна са в историята! Вашата партия със стогодишна история отдавна е мъртва!Ми ти какво се мотаеш още не знам!
:lol: :lol: :lol: Призовавам и българското правосъдие, да си свърши работата с тези двама хубавци, за висящите им дела, които имат! Става дума за тежки престъпления, включително изнасилване, измами и т.н! -цитат от Бай ви Ганя

Върни се в “ЦСКА”