ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!! ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кокала: Бяхме по-добри
Евала...това ме успокоява...сега мога да легна спокойно и да заспя...бяхме по- добри от трактористите!
- david_villa
- Контакти:
Re: ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!! ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ!!!
Вий, срам сте за наш`та родина,
позор сте за наш`та страна,
защото на нея, на нея сме ние,
а ние сме: ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!!!
позор сте за наш`та страна,
защото на нея, на нея сме ние,
а ние сме: ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!!!
Жалко за България като цяло. Тази година е позор за българския футбол. Единия гранг го изхварлят най-позорно от ШЛ и а другия отпада от анонимници, който мисля, че ако ги бяха оставили да играят сами сами щяха да се бият. Мен ме е срам много от бълг. отбори като цяло. Каквото и да направят след това срамът ще е вечен. всички видяха стадиончето в Борисов то не беше по различно от този в Сандански.
Жалко вместо да вървим нагоре след 2006 година, която беше мн успешна за бълг. клубове само надолу, надуло...........

ЦСКА винаги ще си остане едно комунистическо отроче без сериозни успехи в евротурнирите пре последните 15 год !!!!!!!!!!!
Велев,що не спреш да се излагаш,вие не сте излезли за да показвате по-добри ли сте,а за да биете,така че МЛЪКНИ!!! 

-
- Контакти:
Re: УРААААААА
Da kajem "dobre do6al",na BATE,v dalgiq spisak s veli4iq Izgavrili se nai bezceremonno,s kurvite v sinio,i da mu kajem BLAGODARQ BATE ,ve4e se narejda6 do svetovnite i evropeiski veli4ia ( koito nie bezkraino obi4ame) kato:OLIMPIQ (Lublqna),SLOVAN (Bratislava),fc.Kopenhagen,BEVEREN,TAMPERE
P.S.Molq da me izvinite ako izpuskam nqkoi,no to e zaradi euforiqta v koqto izpadnahme vsi4ki ARMEICI
P.S.Molq da me izvinite ako izpuskam nqkoi,no to e zaradi euforiqta v koqto izpadnahme vsi4ki ARMEICI
Синята пропаганда е непобедима......"..ние бяхме по добри", а тогава Кокале ми обясни , как да наричам този който е победил ПОДОБРИЯ?
или вече си имаме нова градация:
- слаб
- добър
-подобър (брой го Левски)
- БАТЕ
НИЩО - утре отивам да си купя тракторче от магазина докато не са свършили.
приятни СЪНИЩААА
или вече си имаме нова градация:
- слаб
- добър
-подобър (брой го Левски)
- БАТЕ
НИЩО - утре отивам да си купя тракторче от магазина докато не са свършили.
приятни СЪНИЩААА
Re: УРААААААА
Пичове , няма смисъл да ги бъзикате сега -. те са се скрили , и поне 2 седмици няма да се появяват по форумите 
а накрая се видя че Уефскарите няма даже въздух за финален щурм.

а накрая се видя че Уефскарите няма даже въздух за финален щурм.
vmesto CSKA da e v shampions legue berem sramove
ako CSKA u4astva6e i se be6e padnal s tova podobie na otbor4e 6te6e da go razmaje no bravo na vsi4ki tiq koito ni iskaraha ot tam uspqha da dokarat samo sram za BULGARIQ dano utre nqkoi uspee da prodalji ina4e srama 6te e totalen