ЦСКА се уреди с първи спонсор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА се уреди с първи спонсор
ахам ами вярна е защото проспорт още вчера писаха
хахах за това даже ако не се лъжа в понеделник. все 1 щом я има вече и в спортал значи е вярно на 90 %

- Ticha
- Контакти:
Новината е от 7дни спорт. => http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/index.htm
Както всяка сутрин всички спортни сайтове се заливат със статии от новия брой на вестника. Незнам, сигурно е съгласувано помежду им, но просто го изтъквам.
Както всяка сутрин всички спортни сайтове се заливат със статии от новия брой на вестника. Незнам, сигурно е съгласувано помежду им, но просто го изтъквам.

На представянето на Червенков по нищо не личеше, че Глобул се маха от Ловеч
ще е хубаво да имаме такъв спонсоррр 

а как така два отбора ще имат един и същ спонсор-Литекс и ЦСКА.Нали уж се прие някакъв закон за конфликт на интереси или Глобул се отказват от Литекс.Не се заяждам само питам,че малко ми е странно тая работа
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:а как така два отбора ще имат един и същ спонсор-Литекс и ЦСКА.Нали уж се прие някакъв закон за конфликт на интереси или Глобул се отказват от Литекс.Не се заяждам само питам,че малко ми е странно тая работа
бъркаш се момче

megagrym написа:mursusaid написа:а как така два отбора ще имат един и същ спонсор-Литекс и ЦСКА.Нали уж се прие някакъв закон за конфликт на интереси или Глобул се отказват от Литекс.Не се заяждам само питам,че малко ми е странно тая работа
бъркаш се момчеедин Собственик не могат да имат 2 отбора а не един спонсор
различно е
добре де,ама пак има конфликт на интереси

За вас моряци ний живеем...
- lacho_trepacho
- Контакти:
Конкретната статия може да е от Спортал, но първи за контракта с Глобул писаха Проспорт (още във вторник). Доста приятно впечатление ми правят, понеже във доста новини свързани в ЦСКА реагират първи. 

[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

- lacho_trepacho
- Контакти:
Поздравления за всички, който обичат ЦСКА за почти сигурния нов генерален спонсор ГЛОБУЛ. Знаех си, че след класирането за групите нещата и в нашия двор ще потръгнат. 

[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

- Red_champions
Добре нека има спонсор,нека е за добро.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !