Нов стадион на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Нов стадион на ЦСКА

Мнениеот iori » 02 сеп 2009 16:30

Fichango написа:Значи, прави се стадион (в случая на ЦСКА). Вкарват се едни нечовешки кинти, хубаво, чисто, приятно, удобно -абе мечта. И какво става. За тия 3 години на строежа нито ще сме си сменили слугинския манталитет. Нито ще изчезнат лумпените в агитките. Бе що ли не се сещам голям стадион (нов) в света с трибуна без седалки и надпис "за гостуващите фенове"?

Ти остави това, ами тоя стадион си иска едни 15-20 лв вход - десетина евро. Мислиш ли, че ще има кой да ги даде? те в Бургас вече ореваха орталъка с тия 10 лв хем е ясно, че отиват за децата.

Много си прав .
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 02 сеп 2009 16:36

TheClub написа:Абе цскарче ти си някакъв мазохист!!! Точно след 3-4 мин темата ще е оср*н* от сините фенове. Ще ти обясняват как няма да можем да го пълним. А по темата - ТРУДНО, ПОЧТИ НЕРЕАЛНО!!!

Как само е оср*н* темата.Тия сини фенове направо ни оср*х* много.Иначе по темата дано се построят хубави стадиони на повече отбори,поне на Левски и ЦСКА задължително.Колкото до другите два столични отбора да им се направят основни ремонти на стадионите,защото с тази посещаемост от по 1000 души не виждам смисъл да се строят нови.Но пак казвам-за Левски и ЦСКА задължително.Друг е въпросът обаче дали собствениците и държавата ще са заинтересовани.Иначе доколкото знам има готови проекти и за Армията и стадион Раковски

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 16:45

iori написа:
Fichango написа:Значи, прави се стадион (в случая на ЦСКА). Вкарват се едни нечовешки кинти, хубаво, чисто, приятно, удобно -абе мечта. И какво става. За тия 3 години на строежа нито ще сме си сменили слугинския манталитет. Нито ще изчезнат лумпените в агитките. Бе що ли не се сещам голям стадион (нов) в света с трибуна без седалки и надпис "за гостуващите фенове"?

Ти остави това, ами тоя стадион си иска едни 15-20 лв вход - десетина евро. Мислиш ли, че ще има кой да ги даде? те в Бургас вече ореваха орталъка с тия 10 лв хем е ясно, че отиват за децата.

Много си прав .

Разбира се, че толкова трябва да са билетите дори и сега. В момента всякаква сган идва на мачовете, просто защото е евтино и сигурно сме единствената страна, в която понятието футболен фен е свързано само с лоши неща.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 02 сеп 2009 16:50

apostola13 написа:естествено че няма да можете да го пълните! не сте пълнили повече от 25 000 вече почти 20 години!!! последния ви мач беше на вход свободен 91 ва срещу хамбургер 1- 4 .мисля че това няма смисъл да го обсъждаме повече.иначе стадиона ви е адски боклук и това е факт и също няма какво да го обсъждаме.абе скапана работа е цска по принцип... ми сами се докарахте до тук.може ли отбор да има претенции за шампион и т.н. а да не може да изкара лиценз за лига европа на стадиона си???? палячовци:))))

Ето го типичния Уецкар-тъп,неграмотен,нагъл!Синко,заври се откъдето си се пръкнал-сега само дишаш въздуха на другите и...акаш.То не стига това,ами се нарича "Апостол"-докога ще срамиш СВЯТОТО име на АПОСТОЛА,ти и твоето еврейско-депесарско,агентурно изчадие наречено о(т)бор????????????????????????? :geek:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 16:56

Ех, цесекарче, не виждам що някой ми изтри културното мнение, а остави клошарския ти изблик, но все пак - като пускаш лайна из форума, поне го прави с някакви факти. Както левскарчето. Щото той показа и факти, освен лайната.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 02 сеп 2009 17:04

TheClub написа:Абе цскарче ти си някакъв мазохист!!! Точно след 3-4 мин темата ще е оср*н* от сините фенове. Ще ти обясняват как няма да можем да го пълним. А по темата - ТРУДНО, ПОЧТИ НЕРЕАЛНО!!!
Защо пак от сини фенове....???? Осир*н*то не е патент на сини или червени а най-често на комплексари! А що се отнася до нови стадиони:
1.Не забравяй , че кризата наистина е жестока и още не сме го усетили както трябва за да си говорим за нови стадиони;
2. Не съм адвокат на собствениците на клубове, но наистина докато не им се предложи поне концесия на съоръжението мисля ,че нямаме право да ги виним ,и без това за никъква възвръшаемост на пари не може да се говори в момента.
3. Специално за нашия отбор ,не мисля че стадиона е някакъв проблем, щом играем на него всички европейски мачове(без ШЛ) и имаме един от най-добрите терени в Европа. И мен ме дразни и пистата и седалките, но какво да кажат другите български отбори...такава ни е държавата.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 17:07

Това с новите стадиони, независимо за кой клуб става въпрос, се вади из медиите, когато има нещо друго за прикриване. Конкретно тая снимчица обикаля из медиите може би 7-8 години вече. А относно концесиите, едва ли някой си мисли, че дори и без концесия Герена или Армията ще си сменят обитателите. Може би някой ще изгони Левски от Герена, как не. Концесиите се използват като оправдание, а са желани, заради правото на строеж, което върви с тях. Както сега има стадиони без концесии, така след 5 години да не се окаже, че имаме МОЛове със концесии..

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 02 сеп 2009 17:09

tprodanov написа:Ех, цесекарче, не виждам що някой ми изтри културното мнение, а остави клошарския ти изблик, но все пак - като пускаш лайна из форума, поне го прави с някакви факти. Както левскарчето. Щото той показа и факти, освен лайната.

ТЪПроданов,фактите са,че отбора на Уецки е наречен ЕВРОИДИОТИ от Евроспорт,че никога не сте имали победа като гост в Европа-НИКОГА,че ако не бяха тазгодишните "грандове" от Азербайджан и Сан Марино нямаше да имате победа в евротурнири..я ми припомни от кога...а относно лайната-какво друго да търсиш на Гер(а)на??? Пък и ако ти се имаш за културен-аман ни е културата :) Аре мъжки,дано не си подобрите рекорда в Европа-1:17 тая година,ама се съмнявам :lol:

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 02 сеп 2009 17:11

tprodanov написа:Това с новите стадиони, независимо за кой клуб става въпрос, се вади из медиите, когато има нещо друго за прикриване. Конкретно тая снимчица обикаля из медиите може би 7-8 години вече. А относно концесиите, едва ли някой си мисли, че дори и без концесия Герена или Армията ще си сменят обитателите. Може би някой ще изгони Левски от Герена, как не. Концесиите се използват като оправдание, а са желани, заради правото на строеж, което върви с тях. Както сега има стадиони без концесии, така след 5 години да не се окаже, че имаме МОЛове със концесии..

Абе ти нямаш ли друга работа освен да дращиш-хайде да пишуркаш във вашия фирум!! :geek:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 сеп 2009 17:16

Две мнения едно след друго, щото мисълта ти тече кофти и не можеш наведнъж ли? Абе в тоя форум трябва да има поне елементарен тест, за да се отсяват подобни ботове бе, алоооо, модовете, ае намесете се малко!

Върни се в “ЦСКА”