Кой трябва да е ляв бек?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Кой трябва да е ляв бек?

Мнениеот Joni_ » 01 сеп 2009 15:51

Стоянов определено направи много добър мач онзи ден с Мездра ,да вярно те не са критерии, но все пак показа ,че може да играе там .Виданов определено куца ,прекалено рисков е и почти всеки мач е с картон и като цяло би свършил по добра работа на десния бег,но там пък в Данчо Минев така ,че явно на този етап ще е резерва (поне според мен де :) )
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

qmbola
Контакти:

Мнениеот qmbola » 01 сеп 2009 18:26

kostadin stoqnov :) :) :)

Кирилица!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 01 сеп 2009 21:41

Костадин Стоянов игра страхотно срещу Локомтив Мездра, включи се добре и срещу Дери сити - аз още тогава казах, че срещу Динамо трябва той да е титуляр отляво, защото Павел не е във форма и прави грешки, които носят и картони срещу бързи крила.....

Мисля, че състава започва да се оформя, а конкуренцията е наистина убийствена :!:

Наближава мача с "Фулъм" и смятам, че Костадин трябва да играе титуляр срещу англичаните :!:

За пръв път се радвам мъничко ( вместо да се ядосвам ), че националния треньор извика само 2-ма наши играчи - за мачовете с черногорците и макароните :!:

Така останалите ще могат да проведат пълноценни колективни тренировки за мачовете с "Пирин" и "Фулъм" :!:

Само ЦСКА :!: :!: :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”