Браво и успех на ЦСКА (от майка България)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Браво и успех на ЦСКА (от майка България)
Снощи ме блокираха еъв форума заради израза "Левски потвърди позициите си в ЕВРОПА", днес го повтарям но с големи букви " ЦСКА ПОТВЪРДИ ПОЗИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА" ..ЦСКА потвърди позициите си с с желание за игра, с европеийски футбол, с тактическа дийсциплина ....и това е ...колкото и простичко да било, но "Млади били играчи в очите им плам"...? Ами млади са , какви да бъдат, стари ли, немощни и тромави, знаещи и неможещи..изкуфелиии и уморени от футбол и самоназвани звезди..??? И до като един млад и нов отбор, като "Бате Борисов" прави история, каквато Левски няма, то детската градина на ЦСКА отстоява историята която клубът е изградил..Оставям на заден план годините 1914 и 1948 и кой колко звезди има на емблемата, за тези години....макар че не трябва, защото това е историята...!!!
ТОЙ НЕ УМИРА

- емо73канар
- Контакти:
Честито иуспех в Европа,а на Левскарите пожелавам следващият път когато играят за ШЛ да им се падне БПФК1912 и то с български съдиа за да могат да влезнат най накрая.

Нашите отбори не са европейски колоси, затова когато се случи такова нещо трябва да се радваме всички. Хубавото е че на 3-4 години има такива проблясъци ( с/у Леверкузен, Марсилия, Киево )С размерите на нашата татковина трябва да се радваме на такива победи, за да изградим едно по-добро име на Бг., а и не на последно място да вдигаме коефициентите. Дали Цска е на прав път това времето ще покаже ( времето в дълосрочен план, не 2-3 месеца ), ако е така то това няма да е добре само за феновете на отбора но и за развититето на иначе слабия футбол по нашите ширини. Сега според мен ще е добре и Левски и Цска да са в тежки групи, за да можем да гледаме силни отбори а и ако стане някоя победа поне да има с какво да запомним това участие. Дано и двата отбора се представят достойно в групите та дори и да не продължат след това. btw левскар съм и за 1-ви път пиша