Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот vanko99 » 24 авг 2009 17:45

@11-the worst
Много се дразня от такива лумпенизирани типове като теб - когато някой си позволи да изкаже мнение различно от тяхното веднага започват да го обиждат и обвиняват в какво ли не. Ако си бе направил труда да прочетеш някои от другите ми мнения в този форум щеше да разбереш що за "левскарче" съм... Подобни обиди не прощавам!
И за да ви изкарам съвсем от равновесие /теб и такива фанатизирани като теб/ ще кажа, че и Караджов има много, ама много да се упражнява /особено при центриранията/ докато стане истински вратар..
Трябва да гледаме истината в очите - добрите неща да се поощряват, а слабостите да се порицават - за това са истинските фенове.
п.п. Искрено се надявам Делев да ме опровергае с играта си срещу Динамо /ако го пуснат/

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 авг 2009 18:09

kalimeno написа:Вижте как си противоречите.Как разбрахте тогава че Гунлаугсон не става като е изиграл точно 3 мача с първия отбор.Значи Делев не може да му даваме оценка но за Гунлаусон всички категорични че не ставал.Да ви припомня и Родриго Соуса тоя дето дойде с Лео ЛИма.Тука за 2 месеца не вкара гол и веднага всички го оплюха .човека се върна в Бразилия и стана голмайстор на Първенството после Панатинайкос го купи за 2 000 000 евро.А Пиетробон който взехме от Пирин изобщо не е слаб футболист и той но и на него пък изобщо не му беше даден шанс.

За тебе добри футболисти са тези, които не играят в ЦСКА. Така ли да го разбираме ? А това, че някой е направил дебют в А група с червената фланелка срещу Своге и не е вкарал хеттрик явно означава, че "не става". Плюс тези три мача /аз не съм ги броил, но ти вярвам/ на Гунлаугсон в първия отбор, той изигра и поне двайсет в дубъла, където е наблюдаван от треньорите. Важно е те да го оценят, не ти. Същото се отнася и до всичките, които в момента не искат да разтрогват, защото сумите, срещу които се разписват във ведомоста за заплати и премии не са никак малки. Не знам къде точно забеляза неподражаемата еврокласа на Пиетробон, след като се оплакваш, че не му е даден шанс да се докаже. Може би в Пирин, където им помогна да спечелят купата на УЕФА с многобройните си голове. Но всъщност темата не е за теб, а за Спас Делев. В него Любо е видял това, от което се нуждае ЦСКА. Според неговите виждания за отбор, направен от българи. И още нещо, в ЦСКА шанс просто няма как да бъде даван на всички желаещи, зощото те са десетки хиляди. Старши треньорът е този, който решава кой ще му е нужен в даден момент. Има едно нещо, което се нарича градивна критика, и друго, наричано дразнене и пропаганда на други идеи, различни от червените в случая. Ти и тези като теб си изберете от кои са вашите. Червената идея е свещена за милиони хора и не трябва да бъде мърсена. 8-)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 авг 2009 18:29

vanko99 написа:@11-the worst
Много се дразня от такива лумпенизирани типове като теб - когато някой си позволи да изкаже мнение различно от тяхното веднага започват да го обиждат и обвиняват в какво ли не. Ако си бе направил труда да прочетеш някои от другите ми мнения в този форум щеше да разбереш що за "левскарче" съм... Подобни обиди не прощавам!
И за да ви изкарам съвсем от равновесие /теб и такива фанатизирани като теб/ ще кажа, че и Караджов има много, ама много да се упражнява /особено при центриранията/ докато стане истински вратар..
Трябва да гледаме истината в очите - добрите неща да се поощряват, а слабостите да се порицават - за това са истинските фенове.
п.п. Искрено се надявам Делев да ме опровергае с играта си срещу Динамо /ако го пуснат/

Ама ти верно ще се окажеш някое говедо под прикритие, и си тук "само за да ни изкарваш от равновесие". Много ясно, че ще се упражняват още и Караджов и останалите. Ако бяха идеални щаха да играят финали за шампионска лига. И накрая, не съм сигурен от това, което чета в постовете ти, че "искрено се надяваш Делев да те опровергае срещу Динамо". Можеш да продължиш да дразниш, избора си е твой... 8-)

cska-karnobat
Контакти:

Мнениеот cska-karnobat » 24 авг 2009 19:13

Аз немога да разбера какво толкова търсят фенове на левски в нашите форуми.Освен негативизъм от завист нищо друго не изказват ,един смислен и адекватен анализ не дават по темите.Господа "Левскари" моето уважение към вас и вашия клуб,ама научете се да се оглежадате в света около вас и да търсите стойностнинте неща във футбола ни.Спас Делев е едно от тях ,нека да бъдем зад него и скоро да го гледаме в националния ни тим.За Руи Мигел мисля,че и той има място в отбора.

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 24 авг 2009 23:47

Какъв фен на левски, к'ви пет лева бе хора? Аз съм ходил на мачове на ЦСКА, с червената фланелка, когато вие още не сте били планирани! Доживях и това да чуя! Боже опази от пишман фенове като вас!

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 25 авг 2009 00:08

vanko99 написа:Какъв фен на левски, к'ви пет лева бе хора? Аз съм ходил на мачове на ЦСКА, с червената фланелка, когато вие още не сте били планирани! Доживях и това да чуя! Боже опази от пишман фенове като вас!

Х-м-м-м Според ника ти и аватара ти си на най много 12 :? Или греша ?!?? :oops:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 25 авг 2009 01:26

Да бе 12 + почти 20 отгоре :)
poboinik, предишния ти аватар беше по як ;)

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 25 авг 2009 11:36

Ванко, тоя тасманийски дявол с какъв цвят фланелка е?

А иначе много ми се иска да съм тийнейджър, ама минаха тия времена доста отдавна.
Само ще ти кажа че първия ми любим играч на ЦСКА е Стойчо Младенов. Ти ще си направиш сметка на колко съм и кои мачове съм гледал, ако си умно момче.
Ако си се засегнал, извинявай, ама вземи го махни тоя син тасманийски дявол.

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 27 авг 2009 20:51

vanko99 написа:п.п. Искрено се надявам Делев да ме опровергае с играта си срещу Динамо /ако го пуснат/

Браво на Делев! Извинявам се на Спас за съмненията, които имах към качествата му :oops:

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 авг 2009 21:39

Това е то - ЦСКА е марка - тук, навън, ако щете на Луната :!:

ЦСКА е ЦСКА :!: :!: :!:

Тези, на които сме доставили удоволствие - да ни благодарят ;)
Останалите - да замълчат :!:

НИЕ СМЕ ЦСКА :!: :!: :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”