ЦСКА - Берое 26.10. 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: ЦСКА - Берое 26.10. 2025

Мнениеот Dust » 26 окт 2025 19:47

Коментирам до мач Левски - ЦСКА, защото след това идва пауза за националните отбори.
Победата си е победа и никой не я омаловажава, но срещу теб има съперник, който дори не те пресира, а тогава е нормално всичко да ти се получава.
Надявам се наскоро си чел както каза треньора на Йънг Бойс след мача им с Лудогорец.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 окт 2025 20:00

Dust написа:Коментирам до мач Левски - ЦСКА, защото след това идва пауза за националните отбори.
Победата си е победа и никой не я омаловажава, но срещу теб има съперник, който дори не те пресира, а тогава е нормално всичко да ти се получава.
Надявам се наскоро си чел както каза треньора на Йънг Бойс след мача им с Лудогорец.

За мен отборът игра със самочувствие, видимо се е подобрила кондицията на футболистите. Червените се движат повече, което позволява да се намират по-лесно в свободните пространства.
Забелязва се стремеж към комбинативна игра, атаките да се завършват с удари към вратата.

Има и друга максима - съперникът играе толкова, колкото му позволяваш. Това, че днес Берое бе слаб бе заслуга и на футболистите на ЦСКА.

До края на календарната година имаме мачове със силни за нашето първенство съперници, тогава ще стане ясно дали прогресът е мимолетен, заради слаби съперници или Янев наистина е успял да вдигне отбора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 окт 2025 20:49

Поздравления за победата.
За мен основната промяна беше в средата на терена. И то най-вече в Ето 'О. Имаше доста негови пасове към десния фланг, откъдето дойдоха нелоши пробиви и центрирания.
Петко се превръща в ключов играч.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 окт 2025 20:57

Какво и да са играли Берое не може да не отчетем добрата ни игра и разгромния резултат... За първи път от....не помня от кога :)

1. Няма как да не отчетем двата гола на Питас и то отново от позицията на крило.

2. Асистенция на Пастор и още няколко много добри центрирания.

3. Важен гол и за Годой и дано му помогне да се отпуши.

Но най-вече страхотната игра и принос за Петко. Честно казано не мога да кажа, че виждам качества да е типична десятка, обаче е факт, че поставен на тази позиция той има най-голяма способност да излиза на голови ситуации в и около наказателното поле, използвайки отлично празните пространства. Той има нелошо центриране , има хубав удар от близко и далечно разстояние, а днес видяхме и един нелош пас за втория гол на Питас, който изглеждаше много лесен, но все пак взе правилно решение за части от секундата и я сложи точно на крака на кипъреца. Тъй че да, не е типичната десятка, но за момента върши най-добра работа там.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 окт 2025 21:31

Аз съм повече от доволен. Имаше старание и себераздаване от всички. Създадохме много положения и то с красиви комбинации, които са произведени на Панчарево от Янев и екипа му.
Трябва да се радваме на всеки напредък и да им благодарим. Такъв е момента.
Коментарното студио на Диема, омаловажи изцяло всичко в червено. Толкова тежки комплексари нямам думи.
На мнение съм, че когато се отразяват мачове на двата гранда - гостите трябва да са от съответните отбори - в противен случай се получава много жалка картинка. Истинска погнуса.
Нашата мисия е да си подкрепяме отбора и на 8.11 трябва всеки един от нас да е на стадиона и да дере гърло срещу силните на деня. Излагацията е напълно недопустима.аз ще дера гърло за пет сини и ще дам всичко и над възможностите ми. Себераздаване на 1000%. Направете го и вие!
На терена каквото дойде, не сме фаворит.
САМО ЦСКА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 27 окт 2025 01:11

Така. До дук добре.
Не е магьосник Янев и ясно се изразява че всички заедно трябва да работим като клуб
Всички се радваме за Петко и искаме още момчетата от школата. Като им дойде времето ще се покажат и докажат. Някои ще бъдат и в групата за Купата.
Да. За следващия мач става въпрос.
Ицо ще сглоби състава и от тях се иска да излязат спокойни и концентрирани и да победят.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 27 окт 2025 08:31

Честита победа. За мен най-показателното от този мач беше желанието и самочувствието на играчите. Ицо Янев е успял да ги вдигне психически и ги е накарал да си повярват. А за един от отбор това е едно от най-важните неща. Тези, които са били на стадиона, сигурно са забелязали как футболистите изразяваха радостта си след головете. Всички единно, даже при гола на Годой Лапоухов изтича целия терен, за да се присъедини към групата. Направи и впечатление, че при смяна всеки играч прегърна Ицо Янев и аплодира публиката. Такива неща въобще не видяхме при Керкез. Дано продължаваме в същия дух.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 08:56

Във футбола както и във всеки колективен спорт най-важни са добрата атмосфера и колектива. Когато тези две неща присъстват е лесно да градиш, тогава и спортистите възприемат по лесно идеите/уроците

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 окт 2025 11:18

Браво на Ицо Янев за този мач, а и като цяло за работата, която е свършил с отбора. Вчера всички футболисти играха на добро ниво. Единственото изключение беше Сегер.

Да вкараме 5 гола за 60 минути и треньорът да може да пусне 4 момчета на възраст между 20 и 22 години е мечтано развитие за всеки домакински мач, за да могат да се интегрират спокойно в отбора. Такова нещо не се е случвало от години, а трябва да бъде практика. Съответно стъпка в правилната посока.

Много е добре, че Янев наистина изпълнява заявката си да извади възможно най-доброто от наличните футболисти и определено се получава.

Браво и на Бойко Величков, защото рязането на ненужни футболисти, които само тровят обстановката бе основата да се постигне това събуждане в отбора.

Сега предстои най-трудното, а именно постигане на постоянство. Както се видя с Добруджа нещата не вървяха така гладко, но е добре, че дори и при тези условия пак си прибрахме трите точки.

Очакванията ми са все повече да се подобряват нещата.

Генералните проблеми с присъствието на Златка и Томанов в отбора продължават да са налице и се надявам, че добрите резултати занапред (каквито очаквам да имаме) да не им помогне да се снишат и да продължат да си живуркат в клуба.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 11:29

Тони,
Аз си мисля, че е възможно и двамата вече да не са в клуба :lol:
Не разполагам с информация от моя човек, но ще се изкефя максимално да е така. :)

Върни се в “ЦСКА”