31 Кръг/ Спартак Варна - ЦСКА /26.04.2025/ 19:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 31 Кръг/ Спартак Варна - ЦСКА /26.04.2025/ 19:30 ч.
Кое му е силното на коментара. 5-6 човека ...та това са половината ви отбор. Другите мърди ли са.
- MASTER_COOL
- Контакти:
ВЪЛЧАНЕ
Локило, Исека , Илиев , Тасев - тотал щета общо взето
Локило, Исека , Илиев , Тасев - тотал щета общо взето
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- redhooligan
- Контакти:
danko_sot написа:Пак си показахме шизофреничното отклонение ( раздвоение на личността) на отбора.
Миналият мач с Черно море с една мотивация и желание, бързо, енергично, хубава преса, днеска.... пак минахме през просото. Като нищо можеше и да ни изравнят.
Томаш направи малко странни смени според мен. В края на мача, когато трябваше да пазим резултата и се дръпнахме назад ( не знам треньорски указания ли са били) халфовата линия беше с Кареасо пред защитата и Петко и Шопов пред него. Тази тройка в този момент и при този резултат не мисля, че е най-удачният вариант.
Кордоба като влезе заигра като опорен халф вместо Кареасо, а Шопов премина вдясно вместо Илиев.
Добре, че не стана беля, щото Томаш не знам как щеше да се оправдава за тези смени после.
Отделно слушам му интервюто след мача. Всичко е чудесно, играта е чудесна, малко сме уморени от ЧМ, но ни била попречила и еуфорията от победата с моряците чисто психологически.
Явно при нас психологията е някакси по-объркана. При нас трябва винаги ножа да е опрял до кокала, последен шанс да е за треньора мача или за някои играчи да се докажат. Само тогава скачаме и играем на макс, иначе си я цъкаме ганкиното и се надяваме да ни върже, както стана при гола на Делова.
Миналия мач срещу ЧМ мисля, че беше, направи същото но, със Купър. Според мен се опитва да ги тества за някакви позиции, но в такива важни мачове си е риск и недай си Боже стане нещо, противниковия отбор да изравни или победи, ще се вдигне една дандания до небесата!!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Кордоба трябва да играе, понеже много се заседя на пейката. А сега, ако не се лъжа, Делова получи 5ти жълт картон. Купър е контузен. Така че опираме до Кордоба. Дори и да греша за Делова, в края на сезона си трябва свежа кръв. Може да го ползваме като опорен халф, десен бек при нужда.
Иначе, разочарован съм от казаното от Томаш - били убедени, че след мача с Морето, след емоцията щял да последва спад. Бах го и в средняшкия манталитет! Ние чакаме от този отбор и този треньорски екип борба за титла, купа, участие в ШЛ. А той ми вика, че след една победа в полуфинал (ама не в ШЛ, а за Купата на БГ), те били изчерпани психически и щял да последва спад. Ама верно тези хора не знаят къде са дошли на работа.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много добре разбирам желанието ви да громим във всеки мач, приемате като даденост за ЦСКА...и аз искам , повече и от вас, но реалността е че с инфантилни атакуващи играчи като Тасев, Локило, Фаетон, Илиев и Исека няма как да се случи. Един Питас е крайно недостатъчен ! Никой не вижда обаче, че играта ни в защита е много добра, а само преди 6 месеца бяхме дантелка и ни правиха смешни и вкарваха от където си поискат.
И Пеп да дойде няма да постигне много повече от Томаш с изброеният "качествен материал"
И Пеп да дойде няма да постигне много повече от Томаш с изброеният "качествен материал"
Специално за вчерашния мач играта ни в защита не беше добра. Та ние ги пуснахме в нашата половина.
Това отпускане, липсата на постоянство, не са черти на шампионски отбор. Ние в момента имаме отбор за 5-8 място и класирането оразява вярно класата. Но не отразява вярно даваните заплати. За тия пари има момчета, които ще изорат терена надлъж и нашир и няма да допуснат лъкатушене в представянето. Само трябва да се намерят и докарат в отбора.
Това отпускане, липсата на постоянство, не са черти на шампионски отбор. Ние в момента имаме отбор за 5-8 място и класирането оразява вярно класата. Но не отразява вярно даваните заплати. За тия пари има момчета, които ще изорат терена надлъж и нашир и няма да допуснат лъкатушене в представянето. Само трябва да се намерят и докарат в отбора.
- MASTER_COOL
- Контакти:
За изграждането на отбор който да "не лакатуши" трябват най-вече време, селекция и търпение. Пак казвам колко от вас очакваха да се настаним в топ 5 и на финал след първите 5 кръга за сезона и завидното пред последно място. Този сезон е брутална катастрофа като цяло и трябва да бъде изтрит от историята ни , но на фона на тази трагедия съм доволен и оценявам колко много работа е свършена за да заприличаме на отбор.
Убеден съм, че имаме сили да вземем и финала! А направим ли го, след 10 години ще се помни само купата и кой я е спечелил за ЦСКА.
Другият сезон е друга бира с нова селекция и тогава и аз ще съм с брадва, ако това лакатушене продължи
Убеден съм, че имаме сили да вземем и финала! А направим ли го, след 10 години ще се помни само купата и кой я е спечелил за ЦСКА.
Другият сезон е друга бира с нова селекция и тогава и аз ще съм с брадва, ако това лакатушене продължи
-
- Контакти:
Master- мислиш ли ме Томаш и екипа му имат капацитета , до 3г да вдигнат ЦСКА на средно европейски ниво ?
Което значи минимум групи на конференциите , и туко виж някое друго излизане от групите ?
Аз лично не , щом за 7 месеца не съм видял 2 пъти в жалкото ни първенство една атака на скорост , която да си личи че е заучена.
Което значи минимум групи на конференциите , и туко виж някое друго излизане от групите ?
Аз лично не , щом за 7 месеца не съм видял 2 пъти в жалкото ни първенство една атака на скорост , която да си личи че е заучена.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Най-хубавото от този мач са трите точки.