29 Кръг/ ЦСКА - Локомотив Пловдив /12.04.2025/ 16:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 29 Кръг/ ЦСКА - Локомотив Пловдив /12.04.2025/ 16:30 ч.
Днес със сигурност играхме добре, но проблемът е, че играем така веднъж на няколко мача, което за отбор като ЦСКА е крайно недостатъчно. Продължавам да твърдя, че футболът, който Томаш иска да практикуваме, не е приложим в България, най-вече заради качеството на терените. А и един от най-големите недостатъци на Томаш е, че държи само на един начин на игра независимо от противника и развоя на мача. Ако вземем купата, ще си заслужи оставането, но ако въобще не се класираме за Европа, е редно да си тръгне. А Питас няма какво толкова да се коментира. Ясно е, че е класен футболист. И Каранга се скъса да изпуска, когато пристигна, но после видяхме какво направи.
The_Miz написа:Днес със сигурност играхме добре, но проблемът е, че играем така веднъж на няколко мача, което за отбор като ЦСКА е крайно недостатъчно. Продължавам да твърдя, че футболът, който Томаш иска да практикуваме, не е приложим в България, най-вече заради качеството на терените. А и един от най-големите недостатъци на Томаш е, че държи само на един начин на игра независимо от противника и развоя на мача. Ако вземем купата, ще си заслужи оставането, но ако въобще не се класираме за Европа, е редно да си тръгне. А Питас няма какво толкова да се коментира. Ясно е, че е класен футболист. И Каранга се скъса да изпуска, когато пристигна, но после видяхме какво направи.
Въпросът е защо днес играхме добре, а в други мачове - не?
За мен отговорът е в доброто представяне на всички футболисти на терена и липса на големи издънки. Но най-вече днес имахме успешна игра по фланговете, която липсваше в доста от предните мачове, когато се мъчехме със сгъстената защита. Когато отляво нямахме нито Файтон, нито Бютучи, а отдясно беше или Илиев, или Скаршем, или пък Локило, но във фаза на нежелание за игра.
Просто си трябват класни играчи на всички позиции, а ние по фланговете често страдахме от липса на такива.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Днес просто играхме с чисти крила по фланговете и резултата не закъсня. Фаетон не беше започвал сред титулярите от Спартак Вн !
Напук ни всички хейтъри - очаквам да завършим много силно този жалък иначе сезон !
Напук ни всички хейтъри - очаквам да завършим много силно този жалък иначе сезон !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Един от малкото нормални терени , както и включването на реални крила / не преквалифицирани такива / , които да разтегнат сгъстената защита даде добрият резултат и най-вече игра.
Според мен.
Според мен.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Добър мач като цяло за целия отбор. Накратко,вече имахме типични крила и макар повечето да хвалят Фаетон, аз бих казал ,че Локило навлиза във форма и е с по-голямо КПД макар ,че не е толкова атрактивен. В средата на терена се справяхме много по-добре без Линдсет. Това са фактите.
Дано Томаш си е направил изводите, защото вече нямаме право на грешки, нито имаме време за екперименти.
Само ЦСКА
Дано Томаш си е направил изводите, защото вече нямаме право на грешки, нито имаме време за екперименти.
Само ЦСКА
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Продължавам да твърдя, че футболът, който Томаш иска да практикуваме, не е приложим в България, най-вече заради качеството на терените.
Целта е да имат хубави терени всички в елита. И може да бъде лесно постигнато , въпрос на желание от БФС. Рано или късно това ще се случи.
На мен не ми е достатъчно да "кюскаме" топката, за да бием безпроблемно разни отборчета. И какво като станеш шампион с футбола на Илич ? Идва някои като Сепси и те отнася с 4,5 парцала.
Критерия ни е европейските мачове, а там само с футбол можеш да прогресираш и побеждаваш.
Работата на Томаш ще си проличи в пълна сила и изражение през следващия сезон.
След една подготовка с Томаш :
ЦСКА е доминиращия, задаващия темпото отбор и абсолютно всеки срещу нас излиза да се защитава, а не да се надиграва. Това говори достатъчно.
Относно ефективността в атака - ако играем всеки мач с крила като Фаетон и Бютучи/Локило , ще бележим доста попадения. Разликата вчера бяха именно те, а не нещо по-специално от мачовете в които не вкарвахме повече от един гол. Друго си е да има острота по фланга, нахлувания към наказателното поле и последни голови подавания!
Трима-четирима качествени трансфера като Питас ни трябват и заспиваме. Хора като Шопов,Линдсет,Кареасо,Тасев са ми първите в листата за гонене
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:Продължавам да твърдя, че футболът, който Томаш иска да практикуваме, не е приложим в България, най-вече заради качеството на терените.
Целта е да имат хубави терени всички в елита. И може да бъде лесно постигнато , въпрос на желание от БФС. Рано или късно това ще се случи.
На мен не ми е достатъчно да "кюскаме" топката, за да бием безпроблемно разни отборчета. И какво като станеш шампион с футбола на Илич ? Идва някои като Сепси и те отнася с 4,5 парцала.
Критерия ни е европейските мачове, а там само с футбол можеш да прогресираш и побеждаваш.
Работата на Томаш ще си проличи в пълна сила и изражение през следващия сезон.
След една подготовка с Томаш :
ЦСКА е доминиращия, задаващия темпото отбор и абсолютно всеки срещу нас излиза да се защитава, а не да се надиграва. Това говори достатъчно.
Относно ефективността в атака - ако играем всеки мач с крила като Фаетон и Бютучи/Локило , ще бележим доста попадения. Разликата вчера бяха именно те, а не нещо по-специално от мачовете в които не вкарвахме повече от един гол. Друго си е да има острота по фланга, нахлувания към наказателното поле и последни голови подавания!
Нямам абсолютно никаква вяра в БФС и в държавата да направят нормални терени, за когото и да е било. Най-хубавото е, че ние ще имаме качествен такъв, но гостувания във Враца, Пазарджик, пък и дори в София в Надежда винаги ще бъдат тегави.
Аз иначе не говоря за кюскане на топката, а по-скоро за малко повече баланс. Щото със стила на Томаш досега може би имаме 3-4 безпроблемни победи и всичко друго беше мъка, особено последните мачове с Ботев Враца, Локомотив София и Септември. Да, ЦСКА трябва да е доминиращ, но има различни начини на доминация от това да владеем постоянно, но безидейно топката. И липсата на качествени крила влияе на това, но това е колективна грешка на ръководството и треньорите, че такива не бяха привлечени през зимата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Добре, че имаме ръководители които ще вземат адекватно решение за Томаш. На 99 % според мен ще ни е треньор и през следващия сезон.
-
- Контакти:
soilwork написа:Трима-четирима качествени трансфера като Питас ни трябват и заспиваме. Хора като Шопов,Линдсет,Кареасо,Тасев са ми първите в листата за гонене
Хронично контузения Бютучи трябва да е първия освободен , първо се контузи после три четири мача се лекува после игра 20 Мин. в Стара Загора и пак контузен вече 1 месец.