Без типични крила, които да отварят пространства между бековете и централните, без типичен ЦН, тип таран, е трудно срещу отбори, окопали се отзад.
Но и аз си мисля, че Томаш все пак може да изскопчи още, за да бием в крайна сметка отбори като Враца с десетократно по-малък бюджет от нашия.
Ето в студиото сега коментират, че може да бъде викнат Борносузов в една такава ситуация. За Петко го питаха също Томаш, но той се оправда, че имал проблем с коляното.
Не знам, но ми се струва и на мен, че лятото ще е най-добре да бъде даден сериозен рестарт на клуба, като бъдат заменени както доста играчи, така и треньорът. Но все пак има още малко шанс да се докаже Томаш ;)
28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Проблемът тук е Томаш, той колкото да говореше, че не подценява мача, го осра тотално.Върна се към защитата от срещата със Славия и Ванката му се отблагодари подобаващо.Точно защитата се стабилизира и пак треньорски виждания.Крещящо се вижда, че без Ето,о ЦСКА е друг отбор и щом е в групата трябва да е титуляр, а след като си решиш срещата може да си правиш промените.При 19 корнера да не можеш да направиш едно свястно центриране е престъпление, какво тренират и как ги тренират.Вече е ясно, че ще сме във втората четворка, дано поне в полуфинала покажем друго лице.Това абсолютно владеене на топката едва ли топли някога след като едва биеш отбори като Локо Сф и Септември и с триста зора стигаш до равен с Ботев Вр, СРАМ.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Ние в топ 4 така или иначе работа нямаме... макар тазгодишният топ 5 да е най-жалкият топ 5 откакто съзнателно гледам български футбол.
Не ме интересува кой е треньор на ЦСКА, а просто искам отборът да играе атрактивно и да се забавлява на терена. ЦСКА трябва да МАЧКА (това е точната дума) своите противници ако иска да бъде шампион. Помня много шампионски мачове на червения отбор и се надявам, че след време ще видя отново такива! Последната купа, която спечелихме хич не ме зарадва, защото финалът беше абсолютна мъка.
Стипич каза топ 5 и отнесе голям хейт. Ама те го те, прав се оказа - ще се борим за топ 5.
Да му се извинят и да го връщат в клуба.

djd написа:Стипич каза топ 5 и отнесе голям хейт. Ама те го те, прав се оказа - ще се борим за топ 5.
Стипич каза, че АКО няма трансфери "другата седмица" и останем с настоящите играчи, тези които бяха лятото, то ТОГАВА ще се борим за топ 5. На практика с играчите от лятото щяхме да играем директен сблъсъл за оставане в лигата с Ботев Враца днес, така че изказването на Стипич всъщност си беше супер амбициозно и сериозно си беше надценил играчите.
Илиев ,Турицов и Локило дано не се качат на автобуса,да ги преотстъпва веднага на "Ботев"Враца.
Gotzev.88 написа:djd написа:Стипич каза топ 5 и отнесе голям хейт. Ама те го те, прав се оказа - ще се борим за топ 5.
Стипич каза, че АКО няма трансфери "другата седмица" и останем с настоящите играчи, тези които бяха лятото, то ТОГАВА ще се борим за топ 5. На практика с играчите от лятото щяхме да играем директен сблъсъл за оставане в лигата с Ботев Враца днес, така че изказването на Стипич всъщност си беше супер амбициозно и сериозно си беше надценил играчите.
Така си беше, да.

Sens85 написа:Dust написа:Споделих го тук из някоя тема преди няколко дни, в завършваща фаза сте много ялови и доста зле.
Мисля, че след мача с Локо Сф.
Тук спор няма.
Аз го оправдавам, че ние по-голямата част от сезона играем без крила, нито са обиграни, нито могат да направят два-три поредни мача.
Само че днес Томаш пак остави Файтон на пейката, което за мен а абсурдно.
Пуска Локило, който е тотал щета, направо да го оставят във Враца, но и за там не знам дали става.
Не мисля, че това е проблема. Днес имате 22 удара и само четири в очертанието на вратата. Срещу Локо Сф. беше същата работа. Нека свърши сезона, нека си направи подготовката но този Питас може да се окаже много надценен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Разтревожен съм. Иванчо добре ли е?!? Като се спъна и се преби много се притесних.
По принцип, като става въпрос за него, не изключвам и да падна за дузпа. Нищо че се самопреби някъде около централната линия, близко до тъча. Именно защото няма никаква логика, го намирам за много логично, когато говорим за Туриста.
По принцип, като става въпрос за него, не изключвам и да падна за дузпа. Нищо че се самопреби някъде около централната линия, близко до тъча. Именно защото няма никаква логика, го намирам за много логично, когато говорим за Туриста.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!