24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: 24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2025 16:11

djd написа:[offtopic]На десния бек имаме Мартин Стойчев, който е доста бърз. Но контузията го извади от всякаква форма. Така и не можахме да го видим в различни мачове как се представя.[/offtopic]

[offtopic]Гледах го в контролните мачове Стойчев. Същият като преди си е. Тук обаче страдаме от основната слабост на Томаш (според мен) - да бяга от това да пробва нови играчи. На десния бек го тресе Турицов мания и го пуска във всеки мач, който започне да се развива добре за нас, за да го върне към предишната му "добра" форма, а то такава имаше само като беше на 19.

Томаш отказваше да пуска Скаршем - оказа се неправилно, отказваше да пуска Петко - оказа се грешка. Ще стане същото и с други футболисти, ама дотогава Купър, Турицов, Исека и компания ще са първи на опашката да хванат ръка...[/offtopic]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2025 16:24

djd написа:
MASTER_COOL написа:[offtopic]Предполагам, че на Локило, Исека и Бютучи ще им се даде шанс и през следващия сезон. Незнам дали е правилно или не !
Локило за мен е пълна енигма и не мога да го определя, трябва ми още време[/offtopic]

[offtopic]Играе 1 мач като хората и се изчерпва, после 20 мача почива.[/offtopic]

[offtopic]И това се повтаря вече сигурно десети отбор в кариерата му (може да са повече, не го подценявам). Тенденцията е повече от ясна. Ако ни дадат пари, за който и да е от тях трябва да си ходи веднага. Същото важи за Фаетон и Илиев.

Единствено Бютучи сред показва истински качества, ама вече сме март месец и все още го чакаме да направи два поредни силни мача. Той също си дойде с репутация на футболист с много сериозни качества и много сериозни проблеми откъм дисциплина. Все се надявам да му се получи различно при нас, но все по-малко го намирам за възможно.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 мар 2025 16:36

Преди днешната тренировка. Учим се нещо :) Да видим какво ще излезе като тандем от двамата :)
Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 мар 2025 16:49

Tony_CSKA написа:
djd написа:
MASTER_COOL написа:[offtopic]Предполагам, че на Локило, Исека и Бютучи ще им се даде шанс и през следващия сезон. Незнам дали е правилно или не !
Локило за мен е пълна енигма и не мога да го определя, трябва ми още време[/offtopic]

[offtopic]Играе 1 мач като хората и се изчерпва, после 20 мача почива.[/offtopic]

[offtopic]И това се повтаря вече сигурно десети отбор в кариерата му (може да са повече, не го подценявам). Тенденцията е повече от ясна. Ако ни дадат пари, за който и да е от тях трябва да си ходи веднага. Същото важи за Фаетон и Илиев.

Единствено Бютучи сред показва истински качества, ама вече сме март месец и все още го чакаме да направи два поредни силни мача. Той също си дойде с репутация на футболист с много сериозни качества и много сериозни проблеми откъм дисциплина. Все се надявам да му се получи различно при нас, но все по-малко го намирам за възможно.[/offtopic]

[offtopic]Най-голям зор ще е за Файтона. Дали сме 2 млн евро баси. Локило е взет за 400 хил евро. Останалите двама са със свободен трансфер.[/offtopic]

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 05 мар 2025 16:59

[offtopic]Кареасо не е лош футболист, старае се, маневрен е, но няма кой знае какви технически качества. За нашето първенство е добър, но все пак трябва да търсим партньор на Ето’о, ако наистина ще имаме сериозни цели. Доколкото си спомням, това дори не му е обичайната позиция, а е по-скоро крило/външен халф, но Саша Илич го преквалифицира, защото нямахме други опции тогава.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 мар 2025 09:39

С по 4 жълти картона преди мача с Берое са Тибо Вион, Лумбард Делова, Иван Турицов, Станислав Шопов и Илиан Илиев

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 мар 2025 09:42

Само Вион и Делова да внимават, другите с тях или без тях все тая :mrgreen:
Не са нищо особено и според мен са едни от сигурните напускащи през това или другото лято
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 мар 2025 11:13

Томаш преди Берое :
- Петко Панайотов и Георги Чорбаджийски, днес ще бъдат прегледени от доктор и ще се преценява след тренировката за тяхното участие в мача
- Лапоухов не е готов
- Бютучи е близо до завръщане в игра
- Нищо не спомена за Локило и Фаетон - вероятно и двамата са аут.
- Въпреки наказаните и контузените играчи не планира смяна в схемата и стила на игра

Малко прибързано, но логичното след изложеното по-горе :

------------------------------Дюлгеров-------------------------------
-Вион------------Лапеня----------------Купър-------------Пинто-
--------------------------------------------------------------------------
-------------------Линдсет----------------Делова-------------------
--------------------------------Шопов---------------------------------
---Илиев--------------------------------------------------Скаршем--
--------------------------------Питас-----------------------------------

Едно от най-хубавото ни гостуване е в Стара Загора. Бил съм поне 5 пъти на този мач.
Принципно Берое са ни абонати и ги надиграваме сравнително лесно. Изобщо не сме им удобен съперник.
Дори от позицията на отбор В група, ги бихме два пъти.
Не казвам, че ще ни е лесно. Но предчувствието ми е, че ще ги победим с 2 гола разлика.

Прогноза : 1:3

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 мар 2025 16:44

С тоя състав дето си го дал няма как да бием. Купър въобще не трябва да играе, а Делова си е отзад.

Мисля, че Петко ще играе. Ако не, може и Шопов да бъде върнат малко по-назад, а Чорбаджийски или Илиев да влязат зад Питас. Тасев е вариант за крило също.

Има различни варианти. Но проблемът е, че тоя Купър се води и капитан и важен играч заради заплатата му най-вече. И може и Томаш да реши да го пусне ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 мар 2025 16:54

Данко ще видим, но на 99% ще е това състава.
Петко и Георги са болни, също над 90 % няма да са в групата
Относно Тасев - убеден съм, че в нито един мач до края няма да е титуляр

Върни се в “ЦСКА”