ivonotbad написа:peliforewer написа:ivonotbad написа:Този мач е ясен - победа за Левски с 1:0, 2:1 или най-много 2:0.
Много ми мязаш на един от тетевенския край :) . Хубавото е, че прогнозите му почти винаги са грешни :) .
Не знам за какво говориш, но можеш да ми вярваш, че нямам нищо общо с тетевенския край. ;)
А иначе и аз много се надявам прогнозата ми за дербито да е грешна. Точно с тази идея я направих публично достояние.
Ще е много по-приятно след мача да ми се подигравате за грешката и дано така стане наистина.
В момента обаче си представям труден мач и в крайна сметка победа за Левски.
Защитата ни е крайно рехава и зле подредена според мене. Натрупахме победи и самочувствие, но това беше срещу отбори, които на практика почти не минаха центъра. Нито Ботев, нито Арда в сегашното им състояние са мерило за силата на ЦСКА. В нападение също сме зле и вкарахме голове, защото ни оставиха празни пространства. Това едва ли ще се случи в утрешната среща. Един Скаршем бе оставян многократно почти на ходом да финтира защитници и да влиза в накателното поле. Да той може да е много техничен, но нормална защита не би трябвало да му разрешава подобни пробиви.
Точно защитата за първи път през този сезон е добре подредена, с правилните изпълнители и добре функционираща. Неслучайно последните три мача си вкарахме гол сами.
Скаршем и преди се е разхождал именно сред тази защита. Няма как да го спрат да го прави. Дали ще бием не се знае, ама сухоречния отбор, на който гледаш с възхищение изобщо не е някакво страшилище.