ТОМАШ | „Няма психологически проблем и няма проблеми между футболистите в съблекалнята. Резултатите не са такива каквито трябва да бъдат и заради това излиза по този начин.
До края на трансферния прозорец има още време, може и да привлечем нови футболисти, които наблюдаваме.
Мисля, че не се отразява липсата на спортен директор. Запознат съм, че в клуба скоро ще има такъв.
Направил съм лична равносметка, разговарял съм с играчите и това, което показахме като продукция не отговаря на нашите критерии и това, което тренирахме в подготовката. Наясно съм и сме взели мерки. Надявам се още утре да си проличи.
Не мога да отговоря, има си ръководство, което взима тези решения (б.а. за напускането на Филип Филипов).
Опитвам се да бъда максимално спокоен и да не кажа неща, които не трябва да казвам.
Арда са доста добър отбор, от много време играят заедно, разгръщат бързо атаките си, имат добър централен нападател, който запазва топките. Подготвили сме се чисто спортно-технически, защитават се по-малко различен начин спрямо миналата година. Надявам се утре да изглеждаме по различен начин.
Винаги съм се надявам и продължавам да вярвам. Не ми е приятно това, което се случи, но няма как да не вярвам, защото работя с тези футболисти и виждам какво се случва в тренировките. Това, което се получи в мача със Славия, ние не се сбихме. За Марселиньо..., аз съм бил футболист и след загуба не ми е било приятно. Разбирам и футболиста, и публиката. Няма да падна нито един футболист. Публиката не заслужава такава продукция от наша страна.
Не мога да говоря за предишни колеги. Мястото, на което сме в момента е меко казано незадоволително.
Трябва да пречупвам себе си и да намеря пътя до тях. Това, което се случва по време на тренировките да се случи и по време на мача. Футболистите са наясно с това.
Мисля, че Лиъм и Фаетон до две седмици ще бъдат в строя. Неприятна новина...Бютучи получи неразположение, ще бъде аут за около 1-2 седмици максимум. Имаме малки болежки, с които трябва да се справяме и мисля, че ще намерим начин да се справим.
През цялата седмица работим така, че даже футболистите не знаят кой ще започне. След днешната тренировка ще определим групата и в последния момент ще преценим с кои играчи ще излезем.“
21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Айде и Бютучи аут за две седмици.
Не знам какво се случва, това вече става абсурдно...
Бусато, Лапоухов, Купър, Лапеня с разцепена глава, Файтон, Бютучи, Ето'о имаше някакъв проблем, Пинто и за него не знаем в какво състояние е.
Карък ли е, нещо друго ли е, не знам?
Почвам да си мисля, че взимането на този мач ще е малко чудо!
Не знам какво се случва, това вече става абсурдно...
Бусато, Лапоухов, Купър, Лапеня с разцепена глава, Файтон, Бютучи, Ето'о имаше някакъв проблем, Пинто и за него не знаем в какво състояние е.
Карък ли е, нещо друго ли е, не знам?
Почвам да си мисля, че взимането на този мач ще е малко чудо!
Това са 8 футболисти, от които 7 би трябвало да са титуляри...
Кондиционен треньор ни е Илиян Митрев (не казвам че има нещо общо с многото контузени)
Митре дойде преди 3-4 години и беше кондиционен треньор в школата. Стипич си доведе собствен такъв треньор а Митрев също беше качен в първия отбор ,защото от клуба били много доволни от работата му.
Остана такъв и след идването на Томаш.
Митре дойде преди 3-4 години и беше кондиционен треньор в школата. Стипич си доведе собствен такъв треньор а Митрев също беше качен в първия отбор ,защото от клуба били много доволни от работата му.
Остана такъв и след идването на Томаш.
- MASTER_COOL
- Контакти:
След контузията и на Бютучи. Според мен не е лошо да излезем подредени в схема 3-5-2
Централни защитници Вион дясностоящ, Лапеня в средата, Делова - лявостояш.
Турицов и Пинто - халфбекове.
Ето'О и Панайотов опорни , малко пред тях Шопов и в атака Исека и Чорбаджийски / Питас.
Просто нямаме друг вариант за утре
Централни защитници Вион дясностоящ, Лапеня в средата, Делова - лявостояш.
Турицов и Пинто - халфбекове.
Ето'О и Панайотов опорни , малко пред тях Шопов и в атака Исека и Чорбаджийски / Питас.
Просто нямаме друг вариант за утре
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
При това положение Тасев според мен със сигурност ще играе.
Относно кондиционната подготовка се чуха мнения, че още в първия мач със Славия се е забелязало, че издишаме малко физически, особено към края на мача. Отделно при тях кондиционен е Кирил Динчев, който ние освободихме.
Контузиите са другата страна на монетата. Възможно е да има някакво претоварване, което от една страна води до по-чести най-вече мускулни контузии, а от друга кондиционно пак не сме добре, защото организмът не може да компенсира и възстанови оптимално, ако има прекомерни натоварвания.
Доста анализатори вече споменават и фактът, че съставът ни и по-точно футболистите в него средноаритметично са с много ниска височина ( вероятно ще сме около 182-183 см. , ако се пресметне) , а това е доста нисък показател за съвременния професионален футбол.
Лапеня бил около 182-183 см. най-много, Делова мисля, че и той да е най много 185 см. Отделно Питас също е нисък за ЦН, а Коялипу беше висок и здрав.
Вижте ни опорните халфове. Ето'о не е повече 180 см. Не мога да кажа, че е слаб физически, но за опорен халф не е планина от мускули. Кареасо там е ясно, той въобще не е опорен халф. Бърз е, сравнително жилав, но пак няма онази чисто физическа сила за този пост. Фаетон беше сравнително здрав, но той мислено не е в отбора явно. Бютучи е около 177 см. сигурно, отново е слаб физически. Има ли смисъл да коментирам и Илиян Илиев, а и Шопов, макар и да се подобри малко в последно време кондиционно.
А ние последния мач излязохме в средата с Кареасо, Илиев, Бютучи и Шопов. И после говорим за борба за първа топка, за втора топка, единоборства и т.н.
Няма как да стане. Не се е помислило и в тази насока от тези, които правят трансферите ни, а това в съвременния футбол е от изключително важно значение.
Относно кондиционната подготовка се чуха мнения, че още в първия мач със Славия се е забелязало, че издишаме малко физически, особено към края на мача. Отделно при тях кондиционен е Кирил Динчев, който ние освободихме.
Контузиите са другата страна на монетата. Възможно е да има някакво претоварване, което от една страна води до по-чести най-вече мускулни контузии, а от друга кондиционно пак не сме добре, защото организмът не може да компенсира и възстанови оптимално, ако има прекомерни натоварвания.
Доста анализатори вече споменават и фактът, че съставът ни и по-точно футболистите в него средноаритметично са с много ниска височина ( вероятно ще сме около 182-183 см. , ако се пресметне) , а това е доста нисък показател за съвременния професионален футбол.
Лапеня бил около 182-183 см. най-много, Делова мисля, че и той да е най много 185 см. Отделно Питас също е нисък за ЦН, а Коялипу беше висок и здрав.
Вижте ни опорните халфове. Ето'о не е повече 180 см. Не мога да кажа, че е слаб физически, но за опорен халф не е планина от мускули. Кареасо там е ясно, той въобще не е опорен халф. Бърз е, сравнително жилав, но пак няма онази чисто физическа сила за този пост. Фаетон беше сравнително здрав, но той мислено не е в отбора явно. Бютучи е около 177 см. сигурно, отново е слаб физически. Има ли смисъл да коментирам и Илиян Илиев, а и Шопов, макар и да се подобри малко в последно време кондиционно.
А ние последния мач излязохме в средата с Кареасо, Илиев, Бютучи и Шопов. И после говорим за борба за първа топка, за втора топка, единоборства и т.н.
Няма как да стане. Не се е помислило и в тази насока от тези, които правят трансферите ни, а това в съвременния футбол е от изключително важно значение.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
"През цялата седмица работим така, че даже футболистите не знаят кой ще започне. След днешната тренировка ще определим групата и в последния момент ще преценим с кои играчи ще излезем."
Това е много странно изказване :roll:
На практика за контузиите на Лапеня и Лапоухов конд. треньор няма никаква вина, на тях им видяха сметката съотборници. Контузията на Фаетон малко ми прилича на контузията в петите на Юга и Шакич, даже съм на 99% сигурен, че е такава :| Купър се контузи два или три дни след началото на лагера, доколкото си спомням. Не знам, кога успя? Бютучи пък изобщо не е водил подготовка с първия отбор и конд. му треньор, а във втория, където със сигурност не тренират на интензитета на първия и може би сега му идва нанагорно. А и Томаш използва думата "неразположение", а не контузия- за две седмици, тоест може и да е просто грип. Проблемът е, че Кордоба, Кареасо и (може би) Пинто пък имат треньорски контузии, Линдсет се превръща в Хайнц 2, Шопов не е същият без Коялипу, а Илиев-младши е на нивото на Санянг.
Това е много странно изказване :roll:
На практика за контузиите на Лапеня и Лапоухов конд. треньор няма никаква вина, на тях им видяха сметката съотборници. Контузията на Фаетон малко ми прилича на контузията в петите на Юга и Шакич, даже съм на 99% сигурен, че е такава :| Купър се контузи два или три дни след началото на лагера, доколкото си спомням. Не знам, кога успя? Бютучи пък изобщо не е водил подготовка с първия отбор и конд. му треньор, а във втория, където със сигурност не тренират на интензитета на първия и може би сега му идва нанагорно. А и Томаш използва думата "неразположение", а не контузия- за две седмици, тоест може и да е просто грип. Проблемът е, че Кордоба, Кареасо и (може би) Пинто пък имат треньорски контузии, Линдсет се превръща в Хайнц 2, Шопов не е същият без Коялипу, а Илиев-младши е на нивото на Санянг.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ще е цяло чудо, ако вземем хикс :|
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Томаш вместо пак да говори тъпотии да каже какво всъщност тренират играчите, че половината отбор е контузен. Бютучи цял месец тренира с Владо Манчев и нямаше никакви проблеми, а след 4-5 тренировки с Томаш вече се счупи.
-
- Контакти:
Защо си мисля, че неразположението на Бютучи е треньорско, отговор на реакцията му след смяната на срещата със Славия.Още едно странно изказване на Томаш от днес,...Ние не се сбихме, играхме футбол...Аз не видях да играем кой знае какъв футбол, славистите ни пребориха и надиграха на футбол.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.