Томаш си изигра мача както трябва.
Всеки нормален треньор при този резултат и при това водене на мача щеше да си позволи да види и другите в игрова ситуация. Със сигурност не му е минавало през ум (както и на мен) че Хайнц ще направи такава глупост.
Случва се.
Вижда се напредък и правилен път на работа.
15 Кръг/ЦСКА - Крумовград /10.11.2024/ 15:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 15 Кръг/ЦСКА - Крумовград /10.11.2024/ 15:00
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Срещу Лудогорец ще стане страхотен мач и мисля, че ще ги смачкаме !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- redhooligan
- Контакти:
Виждаш ли при 2:0 трябвало да извади нападател и да пусне защитник да затвори мача. Аххх нямам думи. Във този мач, лично аз не виждам каква грешка е направил Томаш. Резултат е 2:0 в полза на твоя отбор. Противникови отбор има владеене на топката 30% за какво под.волите да вади нападател и да пуска защитник. Всичко дойде от грешката на Хайнц за дузпата. Имахме своите шансове, но нямахме късмет. Жалко, че утре съм на работа, иначе бих пообиколил заведенията да видя Хайнц някъде да ме черпи едно питие за добре свършената работа!!! :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:Виждаш ли при 2:0 трябвало да извади нападател и да пусне защитник да затвори мача. Аххх нямам думи. Във този мач, лично аз не виждам каква грешка е направил Томаш. Резултат е 2:0 в полза на твоя отбор. Противникови отбор има владеене на топката 30% за какво под.волите да вади нападател и да пуска защитник. Всичко дойде от грешката на Хайнц за дузпата. Имахме своите шансове, но нямахме късмет. Жалко, че утре съм на работа, иначе бих пообиколил заведенията да видя Хайнц някъде да ме черпи едно питие за добре свършената работа!!! :)
Кой е спомнавал да вади нападател и да вкара защитник. Просто след 2:0 трябваше да накара отбора да убие ритъма с по дълги разигравания, а се случи така, че започнахме да оставяме много празни пространства в нашата половина. Изиграхме наистина много добър мач до 2:0, но Томаш си има своята вина за това, че не взехме трите точки.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Имахме лош късмет в този мач, но пък дузпата си беше от глупост. Да при 2 гола аванс можеше да играем малко по-умно да убиваш темпото на противника, да го чакаш на контри. Явно не сме дорасли за това да сменяме темпото според резултата. Ето глупава дузпа и нещата са различни. Дано са си направили изводите и тренерите и играчите, че за ЦСКА лесни мачове няма. Съжалявам че се повтарям, но това го писах и след мача със Септември. Когато начело на ЦСКА треньори като Никодимов , Пенев, Младенов са печелили титли, винаги са повтаряли на футболистите ,че в ЦСКА лесни мачове няма. Срещу ЦСКА всички дават максимума си и това е нормално. Вижте Локо Пд как се мобилизираха да играят срещу нас, в следващия мач падат от Славия. Мога да дам много подобни примери.
Нека да честитим юбилея на Вионката, той го заслужава един от най-използваните ни футболисти независимо кой е бил треньор, защото виждат че играе със сърце. Играч който няма лоша форма, не се скатава да пести сили.
Само ЦСКА
Нека да честитим юбилея на Вионката, той го заслужава един от най-използваните ни футболисти независимо кой е бил треньор, защото виждат че играе със сърце. Играч който няма лоша форма, не се скатава да пести сили.
Само ЦСКА
Последна промяна от sly на 10 ное 2024 18:46, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
redhooligan написа:Виждаш ли при 2:0 трябвало да извади нападател и да пусне защитник да затвори мача. Аххх нямам думи. Във този мач, лично аз не виждам каква грешка е направил Томаш. Резултат е 2:0 в полза на твоя отбор. Противникови отбор има владеене на топката 30% за какво под.волите да вади нападател и да пуска защитник. Всичко дойде от грешката на Хайнц за дузпата. Имахме своите шансове, но нямахме късмет. Жалко, че утре съм на работа, иначе бих пообиколил заведенията да видя Хайнц някъде да ме черпи едно питие за добре свършената работа!!! :)
При 1-2 в 89 мин. на мястото на Коялиту и Скаршем влизат Антонов? и Исека, толкова за странните решения на Томаш и заиграването му с феновете.Повтарям, на пейката са Ето,о и Кордоба.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Понеже Кордоба е топ. Айде малко, тоя ни е един от най-слабите.
Абсолютен малшанс е този мач за нас.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Понеже Кордоба е топ. Айде малко, тоя ни е един от най-слабите.
Ако размислиш малко ще се съгласиш, че когато резултатът е 2-1 в 89 мин. няма да пуснеш младото момче Антонов, а един от Ето,о и Кордоба за да си осигуриш тила.
1914.1902 » 13 апр 23:02
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз винаги съм бил на мнение, че най-добрата защита е атаката. И обратно, когато се прибереш в половината си сам дърпаш дявола за опашката. Единственият им шанс беше точно такова майсторско изпълнение от далеч. Аз съм сигурен, че това момче от 30 удара, един път ще му се получи. Изключителен малшанс е този мач. Трябва бързо да го забравим. За мен позитивите са много повече в играта ни, отколкото негативите. Няма място за сравнение с злополучния мач срещу Септември , когато бяхме наистина трагични.
Имаме играч в форма и реализатор, Зюмюр също вече не е муха без глава. Очаквам да се опълчим на властелина и дори да ги победим !
Имаме играч в форма и реализатор, Зюмюр също вече не е муха без глава. Очаквам да се опълчим на властелина и дори да ги победим !
Дано само не се отрази психически на играчите, защото след последния съдийски сигнал повечето се строполиха на земята и се хванаха за главите. А и също бяха освирквани от сектор Г. Но като цяло този мач беше изпуснат по колосално тъп начин срещу един от най-слабите отбори в групата и трябва да бъде забравен възможно най-бързо.