Вълчан написа:Изиграхте достоен мач като имахте хубави шансове. Левски бе малко по активен и напорист. Публиката ви бе на високо ниво.
Поздравления за победата. Второто полувреме играйте по-добре и заслужено отбелязахте, но първото полувреме това положение с Исека беше най-малкото 50/50. Не знам защо тези мишоци във Вар кабината не дадоха преразглеждане от главния съдия, а неадекватния коментатор по Диема, очевидно левскар, веднага каза, че и за Левски имало подобно положение. Само с "малката" разлика, че нашето беше в наказателното поле, а вашето, където според мен имаше фал на Купър, беше извън наказателното и имаше още един човек в защита зад Купър, а в ситуацията с Исека вратарят беше последен. Очевидно се получи нещо като съдийска компенсация, че и на двете положения не се дава преразглеждане от Вар ( не съм сигурен, че при вашето положение ВАР има право да се намеси), но неравностойна беше тази компенсация.
Както и да е....Аз със съдии няма да търся оправдания. Загубихме и това е. Щом сте били, значи сте търсили победата повече и заслужавате повече 3-те точки.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]