Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот gihuelo » 17 юни 2024 00:24

Крумовград ни информира че ще играе контрола с нас на 26.06 - сряда във Банско .
Струмска слава пък ни уведомява че ще играе с ЦСКА 2 на 6.07 в Говедарци.

Най-вероятно за да разберем с кой ще играем в подготовката трябва да прегледаме сайта на всички отбори от А и Б група. Дано има и срещи с чужди отбори.
Все пак точно преди 40 дни (7.06) Пинокио Орманджиев обяви че няма да има лагер в чужбина за да си спестим логистичните проблеми и ваденето на визи за новите играчи. :)
Повръщаше ми се от Джуджи и Куция и си мислех че няма как да стане по-зле , ама тия ме плашат повече.
Нито една медия на първа тренировка на отбора заради мега куцото извинение - Ремонтиране и освежаване на базата в Панчарево. :) Все едно 10 журналиста ще бутнат базата ако влезнат да поснимат 15 минути.
Ебах тоа ремонт.
Но ние сме търпеливи и поне аз давам една година картбланш на новите. Спокоен съм !
Все пак Пинокио Орманджиев каза че имаме бюджет за години напред :)
Ако Ралица от ДСпорт чете случайно тоя форум искам да го попита (като единствения журналист които има таш..ци на тези пресконференции) на следващата пресконференция два въпроса.
1. Защо ни излъга въпреки че е знаел за глобата от половин милион към УЕФА?
2. Колко пъти в седмицата употребява кока ? Тук знам отговора , но искам да видя с колко ще му порасне носа след като отговори.

Според всички които слушам Папазки има много сериозни намерения да ни направи отбор ама дано не сбъркал с тези двамцата.
Както писа едно момче от Разград ще имаме нов рейс, щото тоя китайския на Джуджи ще го карат само в София :) Иначе било много рисковано примерно до Пловдив - един път вече се запали.

Ако ме опровегаят двамцата веднага си връщам думите назад и се извинявам на широката общественост :)
Дано да е още другата седмица.

Последно да кажа че двамата хървати на които онзи ден качих снимки тук били за подигравка от Северь към Румен Илиев от Блиц. Явно си е взел поука защото от тогава няма нито една БОМБА в Блиц за ЦСКА :)

Айде лека нощ и успешна седмица.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юни 2024 11:02

gihuelo написа:Крумовград ни информира че ще играе контрола с нас на 26.06 - сряда във Банско .
Струмска слава пък ни уведомява че ще играе с ЦСКА 2 на 6.07 в Говедарци.

Най-вероятно за да разберем с кой ще играем в подготовката трябва да прегледаме сайта на всички отбори от А и Б група. Дано има и срещи с чужди отбори.
Все пак точно преди 40 дни (7.06) Пинокио Орманджиев обяви че няма да има лагер в чужбина за да си спестим логистичните проблеми и ваденето на визи за новите играчи. :)
Повръщаше ми се от Джуджи и Куция и си мислех че няма как да стане по-зле , ама тия ме плашат повече.
Нито една медия на първа тренировка на отбора заради мега куцото извинение - Ремонтиране и освежаване на базата в Панчарево. :) Все едно 10 журналиста ще бутнат базата ако влезнат да поснимат 15 минути.
Ебах тоа ремонт.
Но ние сме търпеливи и поне аз давам една година картбланш на новите. Спокоен съм !
Все пак Пинокио Орманджиев каза че имаме бюджет за години напред :)
Ако Ралица от ДСпорт чете случайно тоя форум искам да го попита (като единствения журналист които има таш..ци на тези пресконференции) на следващата пресконференция два въпроса.
1. Защо ни излъга въпреки че е знаел за глобата от половин милион към УЕФА?
2. Колко пъти в седмицата употребява кока ? Тук знам отговора , но искам да видя с колко ще му порасне носа след като отговори.

Според всички които слушам Папазки има много сериозни намерения да ни направи отбор ама дано не сбъркал с тези двамцата.
Както писа едно момче от Разград ще имаме нов рейс, щото тоя китайския на Джуджи ще го карат само в София :) Иначе било много рисковано примерно до Пловдив - един път вече се запали.

Ако ме опровегаят двамцата веднага си връщам думите назад и се извинявам на широката общественост :)
Дано да е още другата седмица.

Последно да кажа че двамата хървати на които онзи ден качих снимки тук били за подигравка от Северь към Румен Илиев от Блиц. Явно си е взел поука защото от тогава няма нито една БОМБА в Блиц за ЦСКА :)

Айде лека нощ и успешна седмица.

Eвала, Брат! Такива мнения обичам да чета!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 юни 2024 20:09

С тия българчета от Славия,школата и т.н дето ще ги обиграваме 2-3 години и ще чакаме резултати след още толкова няма да стане. Или вадиш пари и вземаш готови качествени играчи или обявяваш реални амбиции които са място между 2-ро и 6-то. Вие си мечтайте де, не е забранено.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 юни 2024 20:19

Те Реал Мадрид, Интер, Ман Сити, Ливърпул и ПСЖ само юношки развиват. И то плащат хиляди пъти повече отколкото му трябват на ЦСКА, ако прилага модел на развитие, базиран на привличане на качествени играчи, а не на деца.
Ако ще са юноши, имаме си.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юни 2024 23:54

И днес нищо ново. Сега четох в "Тема спорт", че ще взимаме 31 г. Браян Перея от Ботев Враца като в замяна ще дадем четирима наши юноши на врачани- Дончев, Папазов, Чорбаджийски и Тасев. Толкова ли бързо новият треньор прецени, че четиримата българи не стават, без да ги е видял и в една контрола как играят.
Чудя се и аз какво става :?: :!: :roll: Славов и скаутите му принципно май работят за клуба от доста преди официалното им обявяване. Как не набелязаха и взехме някой за толкова време? Вместо това ще взимаме 31 г. Перея, ако се вярва на тази информация. Кой ли го е набелязал него?!
Отборът е в подготовка в момента и то в България, но новини няма никакви.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 юни 2024 07:28

Това момче от Пирин по какви критерии беше взет в ЦСКА? Доколкото си спомням има два отбелязани гола срещу нас, което му е най -голямото постижение в кариерата. Абсолютно безмислен трансфер при положение че ще го пуснат под наем.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 юни 2024 09:08

Наистина ли ще се възпалявате от статии на "медии", генериращи новини от типа на "ЦСКА подготвя изненада", в която статия не пише ... нищо. Освен че се очаква изненада.
Нещо като "Тия дни на едно място ще стане нещо".
Всички в София знаят, че ако някой "журналист" не става за нищо и удари дъното, става "спортен журналист".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 18 юни 2024 12:51

soilwork написа:Това момче от Пирин по какви критерии беше взет в ЦСКА? Доколкото си спомням има два отбелязани гола срещу нас, което му е най -голямото постижение в кариерата. Абсолютно безмислен трансфер при положение че ще го пуснат под наем.

+1
Не виждам с какво този Тасев е по-добър от един Смоленски, който продадохме на Ботев Враца, където също не е твърд титуляр. Тасев не ми изглежда като крило, способно да генерира общо поне 15 гола+асистенции, каквото ни трябва в момента.
Дано все пак ни опровергае момчето, но съм леко скепчитен. По скоро или пейка, или наем.
Дано обявим няколко трансфера в идните 2,3 дена, че не остава много до началото на подготовката.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2024 13:44

Блажени са вярващите, които си мислят, че ще направим силна селекция! Ха-ха! Първо все още търсим начини да се разделим с куп играчи, между които са Юга, Хайнц и всеки друг, за когото можем да получим трансферна сума! И чак когато получим трансферните суми(ако ги получим) за изходящи трансфери, тогава можем да помислим и за входящи! Ясно е, че пари за селекция няма, колкото и да ни убеждаваха в обратното на пресконференциите!
Иначе щяхме досега да сме направили поне няколко трансфера!

ПП Очаквам да има раздвижване чак след 30 юни, когато ще има доста свободни агенти! Дотогава изобщо не очаквам да обявим някакви входящи трансфери, освен ако не са на футболисти от нашия "елит"!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юни 2024 14:47

В моментното ни състояние ще е цяло чудо, ако попаднем в първата четворка.
Всички затягат редиците, само ние спим :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”