ЦСКА продължава с гръмката си лятна селекция. След като привлече нападателите Матиас Фаетон и Майкъл Естрада, сега „червените“ осъществиха нов входящ трансфер. Става дума за защитника на Америка де Кали - Браян Кордоба, съобщиха от колумбийския клуб, част от който бе 23-годишният футболист в последната половин година, за който изигра 23 мача.
„След постигане на окончателно споразумение за трансфер, Браян Кордоба е нов играч за ФК ЦСКА от България. Пожелаваме му много успехи в това европейско изживяване“, написаха в социалните мрежи от Америка де Кали.
Летен трансферен прозорец и контроли 2023
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2023
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
danko_sot написа:Много добър ход, че е взет под наем с опция за откупуване. Само като му погледна физиономията и веднага ми става ясно , че ще има капризи и латинономера. Иначе е играч. Дано Илич съумее да намери правилният подход и схема на игра. За мен лично Естрада на върха на атаката, зад него Хайнц, от дясно Фаетон и от ляво Шагоян в 4-2-3-1. Опорни халфове Кареасо и Линдсет, като втора двойка ще бъдат ротирани- Юга-Шопов. Централни защитници е трудно да се каже, но се оформя новия лидер отзад да е Мено. Ще има и още един нов цз вероятно. И ми се струва, че и още едно крило ще дойде.
От други нови няма задължително нужда, но имам чувството че може и да има изходящ трансфер и си мисля, че може да е на Турицов.
Никъде не виждам в сметките ти Назон ?
Назона е непостоянен. Освен това класата му е по-ниска от тази на Естрада и Фаетон. Едва ли ще му хареса да търка пейката и затова може да се стигне до трансфер. Проблем е че тогава оставаме с трима чисти нападатели и то като броим младия Папазов. Но все пак и Хайнц може да играе като нападател, а в бокса да не забравяме, че имаме и Морено. Така че не мисля, че ще вземем друг нов нападател, а Назон е твърде вероятно да го продадем. А така и Папазов ще получи повече шансове.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Назона е непостоянен. Освен това класата му е по-ниска от тази на Естрада и Фаетон. Едва ли ще му хареса да търка пейката и затова може да се стигне до трансфер. Проблем е че тогава оставаме с трима чисти нападатели и то като броим младия Папазов. Но все пак и Хайнц може да играе като нападател, а в бокса да не забравяме, че имаме и Морено. Така че не мисля, че ще вземем друг нов нападател, а Назон е твърде вероятно да го продадем. А така и Папазов ще получи повече шансове.
Хмм има логика, въпреки, че Ако сложат Назон - нападател, Естрада от дясно, Фаетон от ляво и зад Назон да е Хайнц.. ще се получи добър АК 47

Red_Omerta написа:danko_sot написа:Назона е непостоянен. Освен това класата му е по-ниска от тази на Естрада и Фаетон. Едва ли ще му хареса да търка пейката и затова може да се стигне до трансфер. Проблем е че тогава оставаме с трима чисти нападатели и то като броим младия Папазов. Но все пак и Хайнц може да играе като нападател, а в бокса да не забравяме, че имаме и Морено. Така че не мисля, че ще вземем друг нов нападател, а Назон е твърде вероятно да го продадем. А така и Папазов ще получи повече шансове.
Хмм има логика, въпреки, че Ако сложат Назон - нападател, Естрада от дясно, Фаетон от ляво и зад Назон да е Хайнц.. ще се получи добър АК 47![]()
Аве не, да го махат според мен. Тоя си играе когато му е кеф и звездите се наредят. Дойде 120 кила, което е супер непрофесионално и говори много. После в най-важните мачове- нищо! В Хаити може да е звезда, но в ЦСКА изискванията вече са високи и няма място за несериозници.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ти много придирчив стана. За нас си е екстра Назон, от тия новите не се знае какво ще излезе.Особено този Естрада е доста подозрителен.
Прав си донякъде, ама нали се сещаш че ако информацията в медиите е вярна дотук сме дали около 3 млн евро.,Което ако някой ми го бе казал миналата година щях да се изсмея само. Назон е на 30 и ако вземем около дори 700-800 хилядиза него ще е супер. Няма как ръководството само да дава кинти, без и да вземе нещо 

danko_sot написа:Red_Omerta написа:danko_sot написа:Назона е непостоянен. Освен това класата му е по-ниска от тази на Естрада и Фаетон. Едва ли ще му хареса да търка пейката и затова може да се стигне до трансфер. Проблем е че тогава оставаме с трима чисти нападатели и то като броим младия Папазов. Но все пак и Хайнц може да играе като нападател, а в бокса да не забравяме, че имаме и Морено. Така че не мисля, че ще вземем друг нов нападател, а Назон е твърде вероятно да го продадем. А така и Папазов ще получи повече шансове.
Хмм има логика, въпреки, че Ако сложат Назон - нападател, Естрада от дясно, Фаетон от ляво и зад Назон да е Хайнц.. ще се получи добър АК 47![]()
Аве не, да го махат според мен. Тоя си играе когато му е кеф и звездите се наредят. Дойде 120 кила, което е супер непрофесионално и говори много. После в най-важните мачове- нищо! В Хаити може да е звезда, но в ЦСКА изискванията вече са високи и няма място за несериозници.
https://topsport.bg/cska/nazon-vliza-v- ... i-gol.html