W84me написа:pomiqrat написа:Саркастичен завършек на симулантската му кариера.
Нарича се Карма.
Между другото така му и започна кариерата
[offtopic]Играл съм заедно с Гошо няколко години във ФК Банкя . Взехме го от футболен колеж Виктория (Банкя) .
Та един от първите му мачове беше гостуване на Левски (Кн) . Трябва да е било 93/94 година някъде там.
Левски точно ги беше взел Жоро Илиев и бяха абсолютни фаворити за влизане в Б група. Пристигнахме на стадиона с едно рейсче а там ни чакаха поне 200-300 баш мутри и 2-3000 обикновени зрители, беше почерняло от мерцедеси пред стадиона. По принцип имахме много добри футболисти ,почти всички бяха бивши и нераализирани юношки на Левски , ЦСКА, Славия и т.н. В първите 20 минути чистото игрово време беше най-много 5 минути благодарение на таланта на Гошето,такъв цирк им спретна че ги изкара извън нерви всичките и на един ъглов удар Гошо се хвърли самопожертвователно както само той си може и едно добиче го резна направо с бутоните в главата , откараха го както днес с линейка в болница и си го взехме след мача с бинтована глава. Първото полувреме мисля че има направихме хикс , но ни биха и на влизане и на излизане от съблекалнята. Треньора каза че единствената задача е да излезнем живи от стадиона. Второто не се напъвахме след боя в тунела и 5:0

за домакините (може и 5:1 да беше) .Това е единствения мач в който съм се радвал че съм бил резерва.[/offtopic]