Зимен трансферен прозорец и контроли 2021/2022

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2021/2022

Мнениеот Mitata » 22 яну 2022 13:56

Не можах да гледам мача, но като за първа проверка надали сме демонстрирали върхова форма.

Важното за мен е привържениците на ЦСКА да подкрепим от стадионите отбора в усилията му да се пребори за първото място. И не само по тази причина. Например, да покажем на нашите опоненти, че стоим зад отбора, че ни има. Да покажем и на кандидат-инвеститорите на стадиона, че заслужава да вложат парите си в нещо перспективно, с което техните имена ще бъдат свързвани завинаги.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 яну 2022 16:27

шивача написа:Бежанеца настина игра добре. Ама не мисля, че би вдигнал нивото, просто е на нивото на сегашните плеймейкъри. Лявото бекче няа кво да го бавят-да си заминава веднага! Пехливана много ми хареса :)

И на мен ми хареса Пехливанов !
Добре че се е ориентирало навреме момчето да избяга от сините.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 22 яну 2022 16:46

Аз си мисля, че не ни трябват нови централни защитници. Християн Петров прави отново мн стабилен сезон за Литекс, освен това двете момчета от вчера Пехливанов и Божинов поакзаха доста прилична игра. Също така по - всяка вероятност Антов ще се завърне в отбора през лятото, след като е дълбока резерва в Монца.
Също имаме и доста персепективни дефанзивни полузащитници. Бауренски и Ценов се отвърдиха като твърди титуляри в отборите си и трупат полезен опит.
https://www.transfermarkt.com/emil-tsenov/profil/spieler/628049
https://www.transfermarkt.com/yoan-baurenski/profil/spieler/499449

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 яну 2022 19:52

gihuelo написа:
шивача написа:Бежанеца настина игра добре. Ама не мисля, че би вдигнал нивото, просто е на нивото на сегашните плеймейкъри. Лявото бекче няа кво да го бавят-да си заминава веднага! Пехливана много ми хареса :)

И на мен ми хареса Пехливанов !
Добре че се е ориентирало навреме момчето да избяга от сините.

Изображение
Изображение

Свиленград е един от най-червените градове :) Дано за годините в подуене не си е наранил психиката завинаги!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 яну 2022 20:05

HardWork написа:Аз си мисля, че не ни трябват нови централни защитници. Християн Петров прави отново мн стабилен сезон за Литекс, освен това двете момчета от вчера Пехливанов и Божинов поакзаха доста прилична игра. Също така по - всяка вероятност Антов ще се завърне в отбора през лятото, след като е дълбока резерва в Монца.
Също имаме и доста персепективни дефанзивни полузащитници. Бауренски и Ценов се отвърдиха като твърди титуляри в отборите си и трупат полезен опит.
https://www.transfermarkt.com/emil-tsenov/profil/spieler/628049
https://www.transfermarkt.com/yoan-baurenski/profil/spieler/499449

НА мен също ми се иска да виждам млади момчета, но на Божинов и на Коли (ако така се казваше) - им помагаха с позиционирането. Отделно нашите са твърде кльощави. Дето се вика - на едно "рамо" са и ще припаднат. Много трудно наши момчета ще пробият в първия отбор. Нито имат режим на хранене, нито на трениране - нищо. Трябва първо да подобрим инфраструктурата - ама навсякъде, за да може да говорим и за футболни умения

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 яну 2022 15:19

Добри трансфери засега. Общо-взето най-много се радвам за Гълъбов :) Има още 2-3, които бих бил щастлив да го последват. А с трансфера на тоя колумбиец нещата за Кайседо намирисват :?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 24 яну 2022 15:33

шивача написа:Добри трансфери засега. Общо-взето най-много се радвам за Гълъбов :) Има още 2-3, които бих бил щастлив да го последват. А с трансфера на тоя колумбиец нещата за Кайседо намирисват :?

Цъ, тоя е лек нападател. По-вероятно е да играе по крилата

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 яну 2022 17:06

Лека 9-ка си е.
Станаха прекалено много играчите отпред.
Йомов, Вилдсхут, Йоан, Гарсес, Морено, Кайседо, Бисмарк, Кръстев.
Цели 8 за три позиции. Намирисва на два изходящи трансфера.
За мен Кайседо и Йомов са пътници :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 яну 2022 22:57

k_oleto написа:
шивача написа:Добри трансфери засега. Общо-взето най-много се радвам за Гълъбов :) Има още 2-3, които бих бил щастлив да го последват. А с трансфера на тоя колумбиец нещата за Кайседо намирисват :?

изгледах му всичко що можеше да се намери...нищо общо с крило....в някои репортажи по-скоро втори нападател
ама е машина-много ми хареса :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 яну 2022 00:15

шивача написа:
k_oleto написа:

изгледах му всичко що можеше да се намери...нищо общо с крило....в някои репортажи по-скоро втори нападател
ама е машина-много ми хареса :)

Ако е 9-ка, ще трябва да се разделяме с някой....Пък Метс + Гълъба са 300 000 евро на плюс. Изкарахме кинта колкото да платим лагера и да сме на + в зимните месеци. Невярвам да продаваме повече ако ще се целим в първото място

Върни се в “ЦСКА”