Червените са пародия на отбор, поне в тези два мача, които им гледах.
Физическата подготовка е олеле мале.
1948 в събота като нищо ще подпише заповедта за уволнение на Любо.
Лига на Конференциите Квалификации (2021 - 2022)/ЦСКА-ФК Лиепая (Латвия)/22.07.2021/20:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига на Конференциите Квалификации (2021 - 2022)/ЦСКА-ФК Лиепая (Латвия)/22.07.2021/20:00ч
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- redhooligan
- Контакти:
Re: Лига на Конференциите Квалификации (2021 - 2022)/ЦСКА-ФК Лиепая (Латвия)/22.07.2021/20:00ч
Трагедия. Уж Любо е вдигнал отбора! Изтръси 100 глупости преди мача, но се видя, че нищо не е направено.
Все пак не мисля, че трябва да го махат или поне не преди реванша. След него може би ще се взима решение за бъдещето му в клуба.
Все пак не мисля, че трябва да го махат или поне не преди реванша. След него може би ще се взима решение за бъдещето му в клуба.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
ugly bug написа:Най грозния мач от доста време..
Закономерно равенство..
На ниво Левски сме..
Не ви знам, футболистите ли ви са слаби или Л.П. просто е изключително слаб като треньор. Това за бойкота, за мен са глупости, защо пък да го бойкотират точно Пенев?
След тежката загуба за суперкупата днес равенство. Имаме напредък ... 
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Ако видя Белчев на Армията ще е цирк!
Най-вероятно има дразги между Пенев и СС!
Най-вероятно има дразги между Пенев и СС!
Sstefanov написа:ugly bug написа:Най грозния мач от доста време..
Закономерно равенство..
На ниво Левски сме..
Не ви знам, футболистите ли ви са слаби или Л.П. просто е изключително слаб като треньор. Това за бойкота, за мен са глупости, защо пък да го бойкотират точно Пенев?
И за мен няма бойкот .
Нервност ли е , припряност ли е незнам но такова ритане без цел напред не бях виждал скоро.
Така и не видях ЕДНА комбинация в атака, беше нещо от сорта .... ръгай напред пък да видим кой ще уцелим.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Любчо не става за треньор , огромна глупост беше че го назначиха .
Колкото по-бързо го уволнят , толкова по-добре .
Колкото по-бързо го уволнят , толкова по-добре .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ugly bug написа:Най грозния мач от доста време..
Закономерно равенство..
На ниво Левски сме..
На ниво Левски ? Ти майтапиш ли се ? Сините ако ни хванат на този етап, ще ни бият с разлика. На ниво Павликени сме ! Всеки удар към вратата е отгоре над нея ! На Папая и аз можех да им бъда вратар в този мач. Постигнали сме невероятно слаб отбор ! Време е да оставим този турнир и да се концентрираме върху предстоящите мачове с 48, Враца, Царско село и Никопол !
Любо пък каза, че е бил много добър мач ! Сигурно визира мача срещу Базел !
ЛП е психично болен или няма реална преценка за себе си, което означава, че е психично болен. Много добър мач. Само голът липсвал. Много дисциплиирана игра
Вие друг мач сте гледали 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
1/10 ако бяха показали от играта като срещу Враца на представянето, щяхме да отбележим.
Явно Варелчето ще ни носи на гърба си този сезон..

Явно Варелчето ще ни носи на гърба си този сезон..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?