Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч
Всичко зависи от нагласата. Излезем ли мудно и без концентрация, ще берем огромни ядове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Re: Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч
MASTER_COOL написа:Всичко зависи от нагласата. Излезем ли мудно и без концентрация, ще берем огромни ядове.
Не ви харесвам особено отбора, но пък стига с това пораженческо мислене. Излизате, биете и да си ходят. За жалост времената се промениха и вече Цска и Левски, не са някакъв фактор дори и в предварителните кръгове. Но пък феновете, винаги трябва да са позитивно настроени, ако влагате отрицателна енергия за даден мач, то тогава се губи смисъла от играта футбол - а именно да те откъсне от гадният битов живот.
Mitata написа:Ето кратък репортаж от мача на Б 36 с естонския Левадия.
https://www.youtube.com/watch?v=kh1-c5d5sFk
Играят много добре с глава, атлетични са, силен колектив. Борят се до последно. След продължения и дузпи отстраняват следващия си съперник, уелския ТНС.
Изобщо не са за подценяване. Мачът трябва да се изиграе концентрирано и отговорно.
От тоя клип забелязах, че Б36 играят на изкуствен терен. То и затова според мен са стигнали до тук. Предполагам и затова са дошли три дни преди мача, защото нямат опит с естествена трева.
Напоследък Лудогорец почти се бяха изложили срещу едни исландци на изкуствен терен, но тук нямаха проблеми. И Иртиш смаза знаете кой, след като тук едвам ходеха в първия мач. Друг мач на изкуствена трева не си спомням.
Мисля, че няма да имаме никакви проблеми.
Сериозен оптимист съм за мача.
Дано си свършим работата първото полувреме и Стамен да направи 5 смени на полувремето, за да чакаме ония, дето са бли харесани лично от Мауриньо
Дано си свършим работата първото полувреме и Стамен да направи 5 смени на полувремето, за да чакаме ония, дето са бли харесани лично от Мауриньо
- delqnski47
- Контакти:
Тая вечер сънувах ,че резултатът е 5:5 до десетата минута . 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Толкоз ли няма какво друго да сънуваш.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
d.milanov написа:Mitata написа:Ето кратък репортаж от мача на Б 36 с естонския Левадия.
Играят много добре с глава, атлетични са, силен колектив. Борят се до последно. След продължения и дузпи отстраняват следващия си съперник, уелския ТНС.
Изобщо не са за подценяване. Мачът трябва да се изиграе концентрирано и отговорно.
От тоя клип забелязах, че Б36 играят на изкуствен терен. То и затова според мен са стигнали до тук. Предполагам и затова са дошли три дни преди мача, защото нямат опит с естествена трева.
Напоследък Лудогорец почти се бяха изложили срещу едни исландци на изкуствен терен, но тук нямаха проблеми. И Иртиш смаза знаете кой, след като тук едвам ходеха в първия мач. Друг мач на изкуствена трева не си спомням.
Мисля, че няма да имаме никакви проблеми.
И аз си мисля че терена е във ваш плюс и техен минус, трудно ще се нагодят. А видяхте ли им осветлението на техния стадион

- trokadero_
- Контакти:
- rebelheartous
- Контакти:
Mitata написа:Ето кратък репортаж от мача на Б 36 с естонския Левадия.
Три от четирите им гола идват с глава.

Дано и баче Али е класа в нападение днес, а не като срещу „лудите“.