Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
0:2
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Бием с 1:4
1:3 от мен .
NOMER14 написа:Спонтанно реших да попитам дали мога да участвам, защото не е сигурно дали ще я има нашата игра. Не прецених, че запитването ми ще е нечистоплътно и участието ми ще е прецедент. След като hydetoshi ми писа, че ще ме пусне, аз ще искам разрешение и от другите участници да съм в играта. Обещавам това участие няма да е заядливо, а нефенско и ще стимулира безпристрастността и на Вашите прогнози.
Аз съм за NOMER 14 да участва в играта ,стига Тошката да няма нещо против.
Пич е и не се заяжда !
gihuelo написа:NOMER14 написа:Спонтанно реших да попитам дали мога да участвам, защото не е сигурно дали ще я има нашата игра. Не прецених, че запитването ми ще е нечистоплътно и участието ми ще е прецедент. След като hydetoshi ми писа, че ще ме пусне, аз ще искам разрешение и от другите участници да съм в играта. Обещавам това участие няма да е заядливо, а нефенско и ще стимулира безпристрастността и на Вашите прогнози.
Аз съм за NOMER 14 да участва в играта ,стига Тошката да няма нещо против.
Пич е и не се заяжда !
И аз нямам против, само ме притеснява да не ни пренесе прокобата. То и така сме си зян, та само прокоба ни липсва!

Шегичка! Едно "говедо" за цвят ще е ок.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Записвам се! Щом иска нека и NOMER14 да участва!
valni написа:Записвам се! Щом иска нека и NOMER14 да участва!
Пускай играта за Русия, че идва събота.
- Cheradonna
0-6
Мисля е подходящ резултат за тази цена на билетите.
Мисля е подходящ резултат за тази цена на билетите.

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

-
- Контакти:
.........1948-ЦСКА СОФИЯ -0:3