Славия - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Славия - ЦСКА
Почва прочутото славистко лежане. То си е цяло изкуство.
Трудно ми е да определя кой искам да бие... Славия са абсолютно скандално нагъл отбор и заслужават единствено изпадане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Air_Smuggler_FU
Айде, ТОТО-то на чичо Венци излезе...
Смехотворци.

Смехотворци.
Който ме е послушал да почерпи 

- Air_Smuggler_FU
Осиек и те сами ще се бият ! 

Цялата А група е огромна пародия, а тва че има хора, които я гледат за мен е още по-абсурдно
не знам как издържате честно то освен, че се играе приспивен футбол и всеки мач е уреден.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Славия 3 от 3 как не са ги изпраскали до сега не знам явно знаят как се правят нещата или на по дребно играят ама на често
Славия пускат вратаря напред за more dramma

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
kingofpop написа:Цялата А група е огромна пародия, а тва че има хора, които я гледат за мен е още по-абсурдно![]()
не знам как издържате честно то освен, че се играе приспивен футбол и всеки мач е уреден.
Като е пародия и ти е под нивото, какво го гледаш и коментираш. Най ги обичам такива философи.
Иначе за самия мач, тука ако няма уговорка, то късмета яко ви покрива втори пореден мач. Но той ще е до време. С тая никаква игра, не знам .....