ЦСКА - Прибрам (Чехия) контрола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ЦСКА - Прибрам (Чехия) контрола

Мнениеот Ozzimozzi » 24 юни 2019 19:55

delqnski47 написа:Абе добре ли играаме йебем го матер?!

На мен ми харесаха, въпреки че нямам представа на какво ниво е съперника. На новите ще им трябва време да се включат пълноценно. Дедо много надъхваше това момче Митко Митков, е вярно че и го препсува един път (Уйнето разбира се го е отбелязал), но това явно влиза в подготовката. Уот ми се видя неориентиран, а Фабрини на няколко пъти задържа излишно топката. Все пак това ни е втори мач. Доволен съм!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 юни 2019 19:55

В 4-та дивизия ти е акъла :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 24 юни 2019 19:56

atanasovt049 написа:
ivo55 написа:УОТ дъ фак играе тоя? :lol:
Гаранция Стоилов го е харесал.

Той затова идва от 4 дивизия.

Тони Уот игра добре. Не отбеляза на два пъти, но е много подвижен и с прилична техника. Няма общо с Али-то

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 юни 2019 19:58

Ozzimozzi написа:

На мен ми харесаха, въпреки че нямам представа на какво ниво е съперника.

Миналия сезон едва са се спасили от изпадане и са допуснали най-много голове в чешката лига (73 гола).
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 24 юни 2019 20:00

Dust написа:
Ozzimozzi написа:

На мен ми харесаха, въпреки че нямам представа на какво ниво е съперника.

Миналия сезон едва са се спасили от изпадане и са допуснали най-много голове в чешката лига (73 гола).

Ниска топка са за нас, но все пак - отбор от Чехия. Да, едвам са се спасили - чрез бараж за оцеляване........

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 юни 2019 20:03

Второто малко по - слабо, но като цяло стабилно представяне! Огромен малшанс на Уот при 2те греди, и двата му завършващи удара бяха добри. Според мен Енрике и Уот нямаха ден, не бих ги съдил строго за пропуските им. Али Соу на няколко пъти се увлече в индивидуални действия и загуби, посредствен мач за него. Добро впечатление правят Митко, Гълъба, Смоленски (роден 2003), Жеферсон, Евандро, Малинов и Давидов. Кери, Уот, Фабрини, Соу, Енрике и Пинто трябва да вдигнат малко нивото. Останалите нямаха кой знае колко работа, така че трудно можем да говорим за тях.
Полезна проверка стана, Прибрам са отбор горе долу на нивото на Дунав и Септември.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юни 2019 20:07

Не се видя много, но май не играхме зле. Стори ми се, че бяхме малко разсеяни пред гола, пазим попаденията за ЛЕ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 24 юни 2019 20:08

за тези, които не са гледали мача:
11'
Гол за ЦСКА! Голмайсторът Али Соу отново се разписва с екипа на "червените". Топката бе центрирана отдясно за Енрике Рафаел, който подаде на Соу, а тоя я вкара в чешката врата.

30'
Денис Давидов върна назад за Тиаго, който стреля силно по земя, но топката се отби в гредата.

35'
Али Соу се възползва от грешка на Прибрам, отне топката и я подаде към Енрике, който обаче, оставайки очи в очи с вратаря допусна топката да бъде изчистена от защитник на чехите

41'
Малко преди края на първата част Енрике се разписа за 2:0. Денис Давидов овладя топката пред наказателното поле на съперника и подаде вляво за Енрике. Той излъга вратаря и стреля мигновено, за да запише името си сред голмайсторите.

52'
Страхотна възможност за "червените". Новото попълнение Тони Уот излезе сам срещу вратаря, но шансът не беше на негова страна, след като топката се отби в горната греда и не влезе във вратата.

68'
Тони Уот за втори път остава сам срещу вратаря, но не успява да се разпише.

78'
Фабрини прави резултата класически десетина минути преди края. Евандро проби отляво и подаде на италианеца, който с хубав удар с десния крак покачи на 3:0.

Както и да го броим 7 възможности за сигурен гол, от които реализирани три.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юни 2019 20:11

Прибрам били назад в класирането... Голяма работа, да не омаловажаваме успеха, чехити винаги са били костелив орхех, доста бой сме яли от тях, особено националният ни тим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 юни 2019 20:13

k_oleto написа:
atanasovt049 написа:
ivo55 написа:УОТ дъ фак играе тоя? :lol:
Гаранция Стоилов го е харесал.

Той затова идва от 4 дивизия.

Тони Уот игра добре. Не отбеляза на два пъти, но е много подвижен и с прилична техника. Няма общо с Али-то

Ударите на Уот в гредите не бяха лоши, просто му липсваше късмет. Начина по който се измъкна и двата пъти показват, че умее да играе на ръба на засадата. Според мен е леко скован, но това ще се промени като се отпуши.

Върни се в “ЦСКА”