Сега, обаче, някакви прогнози за победа над Л-ц, които са, поне, 3 пъти по-сработени от вас.

Как да го разбирам?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
anons написа:Мощно начало за Лудогорец и 1/0 после ще разцъкват и ще гледат сеира на Бодуров и Чорбаджийски.....
blue avalanche написа:Надухте ни главите тук от рев, че Копенхаген били по-сработени и затова ви били.
Сега, обаче, някакви прогнози за победа над Л-ц, които са, поне, 3 пъти по-сработени от вас.![]()
Как да го разбирам?
IvailoRz написа: И рев от съдията разбира се..
LSFC 1914 написа:IvailoRz написа: И рев от съдията разбира се..
Извинявай, ама има ли мач в който съдиите да не ви подкрепят ? Моля те дай ми пример.
NOMER14 написа:LSFC 1914 написа:IvailoRz написа: И рев от съдията разбира се..
Извинявай, ама има ли мач в който съдиите да не ви подкрепят ? Моля те дай ми пример.
[offtopic]с унгарците...[/offtopic]
LSFC 1914 написа:IvailoRz написа: И рев от съдията разбира се..
hydetoshi написа:blue avalanche написа:Надухте ни главите тук от рев, че Копенхаген били по-сработени и затова ви били.
Сега, обаче, някакви прогнози за победа над Л-ц, които са, поне, 3 пъти по-сработени от вас.![]()
Как да го разбирам?
Това е общото мнение,че са 3 пъти по сработени. Обаче новия треньор май кара колата,без да сипва масълце и нещата почват да скърцат . Та и утре ако не сипе,може здраво да заскрибуцат и колата изобщо да се обърне.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема