Любо Пенев - странните решения на спеца!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев - странните решения на спеца!
Тук въпроса не е до пари. Да, с пари може да се направи нелош отбор за два, три месеца. Но това не е политиката на БГ отборите, или поне не би трябвало да е. Най-напред трябва да се изгонят всички корумпирани мутри от БФС и да се даде администрацията на първенството на ПФЛ на Вальо Михов. БФС трябва да стане контролен орган, за да върви българския футбол напред. Играят ли се качествени и оспорвани мачове, без намесата на съдиите в помощ на "правилния" отбор неизбежно ще се вдигне и класата на отборите и на първенството като цяло. Тогава няма да има нужда от големи инвестиции за класни попълнения, те просто ще са част от отборите, ако станат тези промени. И най-вече, ще са си чистокръвни българи, а не дошли на гурбет да припечелят чужденци. 
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
К'вото и да говорим,Любо има какво да ги научи... ! Помня преди 10 години как ги носеше по 4-ма на гръб като парцал... и пак си играеше неговата игра ! За треньор трябва да му се даде шанс ! Примерно Сър Алекс не е бил кой знай къв футболист,но за сметка на това сега е един от най-добрите треньори на Земята.. ! А относно Кокала... пича много говореше,но поне действаше.. ! Ся ако някой ми каже че при Достанич играете по-добре.. ПФ ! Спечелихте срещу Литекс на ВАШ терен... спечелихте срещу БАКУ на ваш терен...ако не си спомняте.. точно при КОКАЛА победихте с общ резултат 9 на 0... сметката е проста.. ! Сега ще видим в БГ първенство... поне мачовете ще ги дават
Ии естествено да не се правя на добричък.. трябва да добавя... {}{} ЦСКА в неделя ще има 3-ка на таблото ! ( xahxh повярвах си )

Мен пък Пенев ме кефи на макс. В почти всички привлечени играчи има тонове потенциал и съм сигурен, че той ще се прояви още до края на полусезона и то точно благодарение на Пенев.
Той все още прави "странни" неща - не пуска Данчо като дясно крило в ЕКТ (тъй като наш Данчо бек не ще да го играе, а пък Любо иска да развива Орлинов и Ив. Стоянов като крила), играе с 2ма плеймейкъри на терена (Тимонов и Маркиньос) и с 2ма дефанзивни халфа (Св. Петров + К. Янев) и често играе по-продължително, отколкото трябва през мача само с 1 нападател (Руи Мигел колкото и да е оплюван трябва да си подобри малко пласирането и излизането от засада и ще ни върши чудна работа).
Маркиньос и Тимонов трябва да са заедно на терена, но първия трябва да играе между плеймейкъра Тимонов и деф. халф - К. Янев е в пъти по-добър като такъв от Св. Петров. Кучето си е наш човек, цесекар и в червата, от червена фамилия и с червени приятели, но става само за тичане, закъснява с шпагатите, и няма точен пас напред, а ги дава само назад и настрани (с гръб към противноковата врата).
ОТ друга страна от толкова време играем без плеймейкър и с 2ма деф халфа, че не е реално и е нормално да има период на изчистване. Да не говорим, че и Янчев ще се върне скоро и ми се струва, че Янев ще играе горната роля дето съм я писал за Маркиньос. А че Тимонов може да не е титуляр (безумно е да го мъчат да играе ляво крило както срещу Интер-Баку или Дери Сити), няма лошо - трябва да има взаимозаменяемост в отбора, а и все пак има нужда от адаптация и сигурност, тъй като доста често пасовете му се разминават с по половин метър.
Поздрави и с пожелание за успех!
Той все още прави "странни" неща - не пуска Данчо като дясно крило в ЕКТ (тъй като наш Данчо бек не ще да го играе, а пък Любо иска да развива Орлинов и Ив. Стоянов като крила), играе с 2ма плеймейкъри на терена (Тимонов и Маркиньос) и с 2ма дефанзивни халфа (Св. Петров + К. Янев) и често играе по-продължително, отколкото трябва през мача само с 1 нападател (Руи Мигел колкото и да е оплюван трябва да си подобри малко пласирането и излизането от засада и ще ни върши чудна работа).
Маркиньос и Тимонов трябва да са заедно на терена, но първия трябва да играе между плеймейкъра Тимонов и деф. халф - К. Янев е в пъти по-добър като такъв от Св. Петров. Кучето си е наш човек, цесекар и в червата, от червена фамилия и с червени приятели, но става само за тичане, закъснява с шпагатите, и няма точен пас напред, а ги дава само назад и настрани (с гръб към противноковата врата).
ОТ друга страна от толкова време играем без плеймейкър и с 2ма деф халфа, че не е реално и е нормално да има период на изчистване. Да не говорим, че и Янчев ще се върне скоро и ми се струва, че Янев ще играе горната роля дето съм я писал за Маркиньос. А че Тимонов може да не е титуляр (безумно е да го мъчат да играе ляво крило както срещу Интер-Баку или Дери Сити), няма лошо - трябва да има взаимозаменяемост в отбора, а и все пак има нужда от адаптация и сигурност, тъй като доста често пасовете му се разминават с по половин метър.
Поздрави и с пожелание за успех!