5 кръг плейофи: ЦСКА - Дунав |07.05| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boti4eli
Контакти:

Re: 5 кръг плейофи: ЦСКА - Дунав |07.05| 20:00ч.

Мнениеот boti4eli » 03 май 2017 22:11

гражданин от село написа:Ботичели, виж и в нашия и в подуенския форум на кого пожелаваха успех и какво беше отношението към нашия отбор.Така че, както се казва - каквото повикало такова отговорило.

Ок, хора различни, но да слагаш цял един град, включително и тези, които не се интересуват от футбол, под един знаменател е малко несериозно. Между другото не ни бяха обявявали за сателит на Левски само, но като че ли можете да го направите с лека ръка по форумите. Надявам се на зрелищен и резултатен мач

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 май 2017 22:35

boti4eli написа:
гражданин от село написа:Ботичели, виж и в нашия и в подуенския форум на кого пожелаваха успех и какво беше отношението към нашия отбор.Така че, както се казва - каквото повикало такова отговорило.

Ок, хора различни, но да слагаш цял един град, включително и тези, които не се интересуват от футбол, под един знаменател е малко несериозно. Между другото не ни бяха обявявали за сателит на Левски само, но като че ли можете да го направите с лека ръка по форумите. Надявам се на зрелищен и резултатен мач

Става дума за отношението пристрастията и от друга страна омразата към единия или другия отбор.При вас всичко е в една посока.Става дума за пишещите в този форум привъженици на Дунав и не знам защо намесваш разни сателити, комети и т.н.(за Лудогорец си е друга тема :) ).

Потребителски аватар
boti4eli
Контакти:

Мнениеот boti4eli » 04 май 2017 03:40

гражданин от село написа:
boti4eli написа:

Става дума за отношението пристрастията и от друга страна омразата към единия или другия отбор.При вас всичко е в една посока.Става дума за пишещите в този форум привъженици на Дунав и не знам защо намесваш разни сателити, комети и т.н.(за Лудогорец си е друга тема :) ).

Просто това очаквам в един следващ момент, понеже някой бил подкрепил съгражданите ви в синьо. Къде прочете, че го твърдя?Само предполагам. И защо смесваш понятията пристрастие и омраза?

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 04 май 2017 10:46

[offtopic]Ботичели, какво им се връзваш и им се обясняваш на тия "граждани от село"? Сега пък и обяснения ли сме длъжни да им даваме?
Кого подкрепяме и кого не и къде какво сме писали си е лично наш и мой въпрос и няма нужда да се обяснявам на някого си. Аз подкрепям истинското, неподправеното, взаимоуважението, трудолюбивостта и скромността. Ако УВАЖАВАШ някого и веднага ти лепват етикет = сателит. Както с Лудогорец. Безсрамници! Аз тогава без свян им лепвам други етикети. Да си чешат езиците колкото си искат, докато керванът си върви. Аз само заради тези обиди искам да им начешем задните части, че да ни запомнят добре какъв "сателит" в мистериозна орбита сме.[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2017 10:54

FCD написа:[offtopic]Ботичели, какво им се връзваш и им се обясняваш на тия "граждани от село"? Сега пък и обяснения ли сме длъжни да им даваме?
Кого подкрепяме и кого не и къде какво сме писали си е лично наш и мой въпрос и няма нужда да се обяснявам на някого си. Аз подкрепям истинското, неподправеното, взаимоуважението, трудолюбивостта и скромността. Ако УВАЖАВАШ някого и веднага ти лепват етикет = сателит. Както с Лудогорец. Безсрамници! Аз тогава без свян им лепвам други етикети. Да си чешат езиците колкото си искат, докато керванът си върви. Аз само заради тези обиди искам да им начешем задните части, че да ни запомнят добре какъв "сателит" в мистериозна орбита сме.[/offtopic]

Единствената причина са се сещаме за вас е като играете с нас!Най-много до понеделник ще сте актуални!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 май 2017 11:17

1 - 1
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 04 май 2017 11:20

BRF написа:Единствената причина са се сещаме за вас е като играете с нас!Най-много до понеделник ще сте актуални!

Благодаря, подобно. За нас сериозните и трудни мачове са с лидера Лудогорец. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2017 11:25

FCD написа:
BRF написа:Единствената причина са се сещаме за вас е като играете с нас!Най-много до понеделник ще сте актуални!

Благодаря, подобно. За нас сериозните и трудни мачове са с лидера Лудогорец. :lol:

Идеално!Дано продължавате да им взимате точки,че да можем да им вземем шампионската титла!Това ви е ролята максимум!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 04 май 2017 11:33

BRF написа:
FCD написа:

Идеално!Дано продължавате да им взимате точки,че да можем да им вземем шампионската титла!Това ви е ролята максимум!

Е, нали ако сме "сателит", ще започнем да падаме, за да не ви позволим? :?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2017 11:35

FCD написа:
BRF написа:
FCD написа:

Е, нали ако сме "сателит", ще започнем да падаме, за да не ви позволим? :?

Това ми е ясно на мен поне!Догодина ако сме изградили отбор способен да се противопостави на Лудогорец,няма да вземете и точка от тях ;) !

Върни се в “ЦСКА”